Hur man öppnar en Frozen bildörr

Du ser ut genom fönstret på morgonen och det finns snö överallt. Vintern är äntligen här. Allt ser så ren och orörda. Alla fluffiga och snöiga. Hur du verkligen älskar allt om vintern … det är tills du gå till din bil och hitta dörren fryst stängs på plats. Plötsligt vintern inte särskilt tilltalande nu är det? Vad händer nu? Nej, vi har inte vänta till slutet av vintern för att öppna bildörren och vi definitivt inte behöver frysa våra händer ut i ett fåfängt försök med knuffar och grymtande, allt förgäves lirka upp dörren. Orsak naturligtvis finns det sätt att få bildörren öppen och i följande artikel kommer vi att ta dig igenom de olika sätt på hur man gör just detta. Fortsätt läsa för mer information om hur man öppnar en frusen bildörr i följande avsnitt.

Hur man låser upp en Frozen bildörr?

Om du har kontrollerat på alla dörrar och de är fortfarande frysta, kan det köra dig nötter undrar vad du ska göra med alla frysta bildörrar. Efter alla bilsäkerhet står på spel. För att lösa ditt problem då, här är några lösningar.

Pushing the Door
Prova detta innan du gör något annat. För det mesta människor kommer ryck dörren mot sig förgäves. Istället för att trycka hela tyngd på dörren. Ibland är tillräckligt för att få snön flisas bort. Vilket gör det möjligt att få bilen dörren öppen och se bilreparationer.

Värme Keys
Ibland hela dörren inte är frusen. Det är bara nyckelhålet. Om du tycker att bara nyckelhålet fryses, då är det lättare att få den delen att tina lättare än hela dörren. Hur gör man? Ta en lättare och värma nyckeln tills den brännande het, sedan helt enkelt in i nyckelhålet och låt snön tina. Men se till att du inte värma upp nyckeln så mycket att det ändrar form. Det skulle bara vara olyckligt.

Upphuggning av Snö
Ta ett spetsigt föremål som en trubbig kniv och chip snön som har samlat runt dörren. Du måste ha tålamod och jobba långsamt på detta. Se till att du inte chip billack av. Lite uppmuntran och snön kommer att behandlas. Efter snön har flisas av, använda några kraft att knuffa dörren om och det kommer att öppna med en liten ansträngning.

VARMVATTEN
Värm lite vatten, inte till den grad att skållning varmt ändå. Ta ett glas och häll den över dörren efter överskottet snön har flisas bort i förväg. Snön smälter, då ryck dörren öppen med en ytterligare kraft. Men gör detta omedelbart, annars vattnet fryser tillbaka.

Alkoholhalt Lösning
En lösning som innehåller alkohol i små mängder ses att hjälpa till att smälta isen. Om inte annat, använd en lösning vindruta rengöring och häll den över dörren. Det kommer smälta snön och du kan öppna dörren. Se till att alkoholhalten är mindre och att det inte finns någon sur innehåll i det som kan skada bildelar på något sätt.

HÅRTORK
Ingenting som lite värme för att få den frysta dörren att öppna. Använd en batteridriven hårtork och arbeta på att smälta isen. Det tar tålamod, men detta är en av de mest bekväma och säkraste sätten att lyckas öppna en frusen bildörr.

Förebyggande åtgärder
Vintern är oftast inte frysa bildörren över och det är därför man behöver för att försöka förhindra att det händer. Du kan gå in för en bil bland de bästa snö bilar som är speciellt gjorda för att anpassa till vintern. Det finns vissa sprayer tillgängliga som fungerar som ett smörjmedel och förhindra bildörren fryser fast. Använd en pappershandduk för att spridas på dörrkarmen och gummitätningar. Få tag på en av dessa och du är klar. Du kan också parkera din bil i områden som får direkt solljus så att det förhindrar frysning i första hand.

Här hoppas att du nu har en idé om några mycket effektiva sätt att hur man öppnar en frusen bildörr och kommer inte att behöva fastnat i snön, förbanna lyckan.

Rengöring Bil Matta
Bensintank Reparation
Hur man byter en generator
Bilfönster reparationskostnad
Fördelar och nackdelar med MP3-teknik
Automotive Paint: Custom Car Painting
Växellåda Problem
Billiga Muscle Cars
Bil Ljudisolering
Nyckellöst Entry System för bilar
Hastighetsmätare fungerar inte korrekt

Leave a Reply