Hur man öka en bilmotor är hästkrafter

Vi är alla bekanta med begreppet bilmotorer och de flesta av oss är det en komplex konstruktion av metall och tråd, konstruerad för att köra vår bil. En bra motor är nödvändig för att smidigt funktionaliteten av bilen. En motor omvandlar bensin internt i rörelse och hastighet, att en bil rör sig med. En motors hästkrafter (hk) är mätning av flera icke-SI (internationella enhetssystemet) enheter av makt. I den mest grundläggande begreppet, det betyder bara graden av makt, där en bil kör.

Ökad en bilmotor är hästkrafter

De flesta bilar kommer med lämpliga specifikationer motoreffekt, men man kan öka sin hästkrafter för att passa personliga önskemål, med några tips nedan:
Förändring i datachip
Man kan ändra ROM chip i motorstyrenheten (ECU) för att öka dess hästkrafter. Men i de flesta fall kommer här endast att fungera tillsammans med andra ändringar i luftintaget, sidhuvud och avgassystem.

Free Flow Avgassystem
Installera högpresterande avgassystem kommer att öka bilens motorns hästkrafter. De avancerade avgassystem använder stora slutrör, rubriker och fria halsdukar flöde för att minska luftmotstånd (mottryck) och göra det möjligt för avgaserna att fly snabbare.

Installera Turboladdare
Samtidigt lägga en turbo eller super laddare i bilen, tänk på att lägga till en större storlek cylinder, för att öka dess förskjutning. Turboaggregat komprimera den inkommande luften, för att effektivt öka mängden luft i cylindern, vilket ger mer syre till förbränningsprocessen. Mer syre betyder mer makt till din motorns hästkrafter.

Kyl den inkommande luften
Komprimera luft höjer dess temperatur expanderar det, medan kylning drar ihop luften. Man kan lägga till mer kyld luft i cylindern än varm luft. Installera en intercooler som är typ av radiator med turbo, kommer att lägga mer hästkrafter till bilen. Luften komprimeras av turboladdaren, passerar genom mellankylaren, kyls innan cylindern.

Minska bilens vikt
Belastning än en fordonen kapacitet kommer att sakta ner. Så lättare fordonet, mer hästkrafter till dess motor. Vikten av bilen påverkar kolvens funktion. Varje gång en kolv ändrar riktning, använder den överföringen kraften från expanderande gas i cylindern till vevaxeln. Så lättare bilen, kommer mindre tid och överföring kraft fattas av kolven, att ändra riktning. Däremot minskar bilens vikt betyder inte att ta bort dess delar, bara ersätta vissa komponenter med lättare material och rensa baksätet eller bagageutrymmet definitivt skulle fungera.

Luftfilter
Ett luftfilter hjälper till att avlägsna fasta partiklar såsom damm, pollen, etc. innan den kommer in i cylindern. En ökning av storleken på luftfiltret, tillåter mer luft att komma in i motorn. Mer luft möjliggör kolven att fungera effektivt och ökar motorns hästkrafter.

Tändstift och drivmedel
Högpresterande Iridium tändstift kommer att göra bilen kör fortare, genom att bränna bränslet sprutas in i motorn. Regelbunden rengöring kommer också öka sin produktivitet. Blyfri bränsle orsakar mer skada till de olika komponenterna i motorn. För att förbättra sin funktionalitet och hästkrafter, bör högoktanig bensin användas.

Det finns ingen ersättning för regelbundet underhåll. Gjort i tid och av en kvalificerad mekaniker, kommer att lägga mer liv till bilens motor. Det är viktigt att komma ihåg, att bättre hästkrafter avser mer fart, som behöver bra bromsar. Samtidigt som du lägger ändringar i bilens motor och andra delar måste man öka också hjuldimensioner, lägga större bromsskivan.

Bestseller ljudböcker
Byt Oljetråg
Bilvax Recensioner
Krängningshämmare
Säkraste Sedaner 2012
Färgtoning Borttagning
Bil Fönsterhiss Reparation
Hur sprayfärg Konst
Bil ljud och video Köptips
Kontrollera Bilbatteri
Hur du ändrar bromsvätska

Leave a Reply