Hur man målar aluminiumhjul

Med dagliga körning, slitage, och även på grund av tid, kan aluminium hjul på din bil bli matt och ser inte alls ut sin blanka tidigare själv. Scratch på hjulen och bucklor på dem kan dra ner inte bara utseendet på hjulen själva utan av fordonet som helhet påverkar dess värde på köpet. Att få en ny uppsättning hjul kan vara ett dyrt och få en lack görs av en tredje person, medan betydligt billigare, kan fortfarande vara en börda för din plånbok. Att lära sig att måla aluminiumhjul kan göra hela processen kan bli kostnadseffektiv. Den här artikeln kommer att ge dig de instruktioner som du behöver för detta gör det själv projekt.

Måla aluminiumhjul

För att måla aluminiumfälgar, måste du först tömma bort alla befintliga lager färg. När du har gjort att du kommer att behöva fyll den till färdig det för lack. Målning aluminiumhjul betyder inte att du bara spraya dem. Om detta inte görs på rätt sätt, kan färgen chip bort inom några veckor. När du har målat hjulen, se till att du polera aluminiumfälgar ordentligt. Detta är något som måste göras regelbundet för att skydda dem från skador.

Saker du behöver

Aceton
Rags
Tidningen
Färgborttagningsmedel
Glasbehållare
Thinner
Bil tvättvätska
Borste
Sandpapper
Primer
Färg
Klarlack
{0/}{1} {/1} {2}{/2} Vatten
Handskar
Skyddsglasögon

Instruktioner

För att måla aluminiumfälgar, är det första du behöver göra för att tvätta hjulen ordentligt med tvål och vatten. Skrubba hjulen för att ta bort smuts och sot som fastnat på den. Låt sedan hjulen torka.
Nästa steg skulle vara att beröva hjulen på någon färg. För detta måste du först ta bort hjulet täcker från däcket och sedan gnugga den med tvättsprit.
Rengör hjulet täcker med en tidning för att torka av all alkohol rester. Nu placera den på en tidning så att du kan använda färgborttagningsmedel utan att spilla den på marken.
När du använder färgborttagningsmedel, se till att du använder handskar och skyddsglasögon. Alltid Häll färgborttagningsmedel i en glasburk och doppa penseln i den. Applicera detta till det område som du vill färgen bort.
När färgborttagningsmedel har satt, kommer färgen börjar flagnande och du kan ta bort den med hjälp av en borste och en trasa trasa. Om du vill ta bort befintliga färg eller rester av färgborttagningsmedel, bara använda en trasa indränkt i tunnare på hjulet.
Nu måste du sand hjulet för att förbereda den för grundfärgen. Använd ett sandpapper för att göra detta. Detta kommer också att bidra till att undanröja några märken från slitage.
Samtidigt som primern, oavsett om du sprutar den på eller använda den med en borste, se till att du sätter på minst tre skikt. Se till att innan du använder ett andra skikt, du tillåter den tidigare pälsen att torka.
Nu kan du använda färgen till hjulen. Se till att du väntar 24 timmar efter att du tillämpar grundfärgen att tillämpa färg. Liksom primern, måste du ansöka minst 3-4 lager färg. Beroende på vilken färg du vill, kan du välja en, men det kan vara en bra idé att välja en som är av metalliskt silver nyans.
När färgen är torr, applicera 2-3 skikt klarlack, som kommer att skydda färgen på dina hjul från flisning.

Med dessa instruktioner bör du inte ha några problem ommålning dem för att få dem att se nya och glänsande. När allt ingen vill att köra runt en bil som inte är attraktiv och som inte drar stirrar från förbipasserande.

Bilvax Betyg
Hur fixar Bil Rust
Mp3-spelare
Nyckellöst Entry System för bilar
Batteripolen Korrosion
Disc Vs. Trumbroms
Bilbatteri Underhåll
Remote Förrätter för bilar
Bränsletryck Test
Snabbaste bil under 30K
Bil Vaxning Tips

Leave a Reply