Hur man installerar en takmontering bil dvd-spelare

Tydligen tanken på att inrätta en DVD-spelare tillsammans med en takmonterad skärm i bilen är den enklaste och kanske den mest prisvärda stil att omvandla alla dina långa drivar till fullfjädrade underhållning resor. Att ha en DVD-spelare och en skärm i bilen som skulle spela upp filmer, musikvideor och andra filer underhållning, låter så spännande, eller hur? Om du tillhör en familj som älskar att resa på väg till olika platser varje sommar, är det bäst att ha ett underhållningssystem i bilen så att resan inte blir trist och tråkig. Nu om du vet vägen resan kommer att bli långt och länge, har du tänkt på alternativa metoder för att inte få uttråkad under enheten?! Om du har barn som reser med dig, de flesta av dem verkligen inte trösta inte tanken på att sitta stilla på sina platser. Så utan att förstöra någons humör och göra hela resan känner ointressant och tråkig, vad du kan göra är att köpa en DVD-spelare (antingen bärbar eller en permanent passform) för din bil och installera det med några enkla instruktioner som diskuteras i denna artikel.

Bara en snabbis: När du planerar att köpa dessa underhållningssystem kan du antingen köpa en vanlig DVD-spelare och synkronisera den med det befintliga LCD-skärm i bilen eller så kan du köpa en allt-i-ett DVD-spelare och en separat LCD-skärm med det.

Installera en takmontering DVD-spelare

Eftersom du har beslutat att gå för den överliggande DVD-spelaren installationen i bilen och göra din resa njutbar för din familj och dina barn, ärligt, först kommer förfarandet verkar vara lite komplicerat. Men om du håller en liten bakgrund om elektriska ledningar och metoder anslutning kommer processen att se enkelt. Plus att du kommer att spara en hel del på installationskostnaden också.

Nödvändiga verktyg

Philips och Flathead skruvmejslar
Elektrisk borr
Eltejp
Brukskniv
Wire VECKARE
Epoxi
FM-modulator
Torx drivrutin
Volt ohmmeter

Tillvägagångssätt

Positionering
Bestämma platsen för installation i bilen är viktigt. Placeringen av spelaren bör vara så att det är bekvämt för alla att titta på utan krångel.

Placera fäste
Vanligtvis kommer en konsol som tillbehör med spelaren. Till headliner på din bil där du vill placera ovanför spelaren beskriva fästet att se båda sidorna är lika avstånd.

Inkoppling av DVD-spelaren
Om du planerar att ställa in spelaren framför förarsätet måste du släppa en sida av innertaket så att alla kablar exponeras för vidare anslutning. I denna process måste du hitta säkringsdosan och även sprida fåfänga ljus så att de inte utgör ett hinder när du arbetar.

Skruva loss Övriga tillbehör
Förutom skruva ovanstående tillbehör, måste du ta bort den nedre och övre beklädnaden längs linjen av solskyddet med hjälp av en platt skruvmejsel. Även med hjälp av en Torx förare skruva loss bältet fäst vid den övre pelaren. Slutligen, skruva alla återstående klämmorna, skruvar och kick panelen ligger över säkringsdosan i den främre delen av bilen.

Borra hål
När du har lossat alla fästen i steget ovan, klippa ut ett utkast till innertaket och även se till att det finns balkar att stödja DVD-spelaren. Utnyttja fästet pit fyra borrhål på stödben. Hålen måste vara i centrum av strålen.

Gör anslutningar
Greppa tag i DVD-spelaren och ansluta sig till ledningarna genom innertaket. Hänvisa till en manual Snabbguide till inte komplicera processen. När du är klar kabeldragning enheten dölja kablarna bakom paneler som du hade bort tidigare.

Montera fäste
Utnyttja skruvar och tillbehör kompletterande som kom tillsammans med din DVD-spelare och noggrant montera fästet spilla alla tillbehör. Se till att dina takbelysning ledningar är korrekt anslutna till trådarna i DVD-spelaren och så vidare.

Exklusive den svarta kabeln som kommer att bygga, måste du ansluta den återstående ljud och kablar makt också. Alla dessa ledningar måste anslutas till en 12-volts källa. När du har anslutit alla kablar, använd en kabel VECKARE att skära ändarna av trådarna och fäst det med eltejp.

Lägga FM-modulator
FM modulator-enheten måste placeras närmast DVD-enheten, kanske under sätet eller någon annan plats som du vet passar det bäst. Detta är det sista steget i förfarandet för att installera en takmontering bil DVD-spelare, där du måste ansluta en ljudkabel till FM-modulatorn och ställa in enheten vid en given radiofrekvens. När du har fyllt detta sista förfarande är det dags att sätta saker tillbaka på sin ursprungliga plats. Byt ut alla paneler, headliner och även säkerhetsbältet tillbaka och avsluta proceduren för samma.

Om du aldrig har gjort en jobb så här innan, kommer det att ta ett tag att bekanta dig att plocka upp de verktyg och gå runt sätta upp saker i bilen. Så har massor av tålamod när de utför denna uppgift, och sedan gör dig redo att njuta av kvalitet tid med din familj på de långa drivar!

Taklucka Vs. Moonroof
Bugatti Vs. McLaren
Kostnad för Bromsbelägg
Dyraste bilen
Kylarvätska
Airless Paint Sprutor och vapen
Bil Top pakethållaren
Hur Koppla ett bilbatteri
Hastighetsmätare fungerar inte korrekt
Bästa RWD bilar
Kupén

Leave a Reply