Hur man gör en baby Cover Car Seat

Mycket ofta de färdiga Babykläder som är tillgängliga, passar inte bra i bilbarnstolen. Du behöver babybilstol för ditt barns säkerhet. Här är de steg-för-steg-instruktioner om för att göra en baby lock bilbarnstol hemma.

Hur du syr en baby Cover Car Seat?

Det finns flera sätt att lösa frågan om hur man syr en baby lock bilbarnstol. Det är inte en svår uppgift att göra barnet sittplatser. Fördelen med att sy en babybilstol hemma är att det kan tas bort och rengöras och när det behövs.

Steg I: Det första steget är att mäta längden och bredden av sätet och ryggstödet. Du måste lägga till 10 till 12 inches till någon av dem. Den extra tyg krävs för att helt täcka bilbarnstol.

Steg II: Nästa steg är att välja tyget som du vill använda för baby bilbarnstol omslag. Bomull och läder tyger bör ges högsta företräde. Bomull tillåter huden att andas. Dessa luckor kan tvättas och torkas innan de används igen. Bomullstyger måste tvättas en gång innan du börjar sy barnet skydd som de krymper och därför måste du köpa lite extra. Det är lätt att rengöra läder babystol omfattar också. Flera färger kan användas för att göra babybilstol. Men se till att färgen matchar med klädseln i bilen.

Steg III: Nästa måste du välja mönstret för barnet klädseln. Det är lämpligt att dra mönstret på pappret. Om du gör några misstag på tyget, kan tyget inte till någon nytta. När du har spårat mönstret ut, lägg 5 till 6 inches på båda sidor och markera dem på papperet. Nu ansluter märkena på pappret och skär papperet. Var försiktig när du gör det eftersom det kommer att användas som en schablon på tyget.

Steg IV: Placera schablonen på tyget. Vik tyget innan du börjar spåra. Jag föreslår att du fästa stencilen och tyget tillsammans, så att spårningen görs korrekt. Låt papperet på tyget och börja klippa.

Steg V: Det är nu dags att faktiskt “sy” barnet locket bilbarnstol. Undrar hur man syr en baby täcka bilbarnstol? Om du har en symaskin, kan du använda den annars kan du sy den med handen. Börja med att sy gränsen till klädseln. Kom ihåg att du måste få in ur klädseln. Så lämna en liten öppning genom vilken du kan ändra sidan. Ändra sidan och sedan sy den återstående delen.

Steg VI: Nu skär en öppning av 6 till 7 inches för ansiktet av barnet och sy gränser nygjorda torget. Kom ihåg att göra slitsar på baksidan av sätet täckning för bilen banden att passera. Slitsarna måste fållas också, så att tyget inte fransar.

Steg VII: Fäst kardborrebandet eller elastisk för att barnet bilbarnstol. Kardborrebanden rekommenderas, som med användning elastisk förlorar sin elasticitet.

Steg VIII: För barnet klädseln att tätt till bilen klädseln, fast elastisk till gränsen. Nu kan du köra din bil och sätta upp klädseln.

Har detta svarat på din fråga om hur man gör en baby täcka bilbarnstol? Nu vill du veta “Hur man bygger en racing babybilstol? Jag kommer att vara tillbaka med det snart …

Bilbatteri laddare Instruktioner
Antifreeze Leak
Emergency Brake Repair
Dyraste bilen
Sprutmålning Möbler
Snabbaste Street Legal bil i världen
Aerosol sprayfärg
Hur man reparerar en Seat Läder bil
Felsökning Car Elektriska problem
Däck Betyg: hastighetskategori och Load index
Bil Top pakethållaren

Leave a Reply