Hur man byter lås fönsterdekaler

Överanvändning eller förskjutning av nycklarna kan göra lås bildörren för att vara värdelös, eller ur funktion. Normalt får dörrlåset på förarsidan dysfunktionella ganska lätt, i jämförelse med andra dörrar, på grund av det faktum att det är den mest använda. Oavsett vara orsaken till fel på låset, måste den bytas ut, så att det äventyrar säkerheten på bilen eller dess tillbehör. Det är bättre att vara säker än ledsen. Så, om du upplever lås problem få den ersatt med hjälp av en låssmed eller göra det själv.

Instruktioner för hur du byter Lås fönsterdekaler

Det är viktigt att ersätta ett dysfunktionellt lås bil dörr innan den utgör ett hot mot säkerheten i bilen. Ändra lås bil dörr är inte precis en oerhörd uppgift, och kan göras hemma med de grundläggande färdigheter som alla kan ha.

Innan jag uppgiften att ersätta lås bilen dörren, få ersättning från någon bil butik och kolla om det matchar modell av din bil. Beroende på typ och märke, låser bildörren kostnaden kan variera. Priset kan börja från $ 15. Men du kan köpa dörrlåset på någon bil tillbehör butik, eller ens på nätet.
När du har köpt ersättning, är det dags att koncentrera sig på att ta bort låset som inte fungerar. Med hjälp av en stjärnskruvmejsel bort dörrpanelen och armstöd av sitsen. Plastskyddet och skruvarna, normalt två, fästa armstödet till sätet bör tas bort.
Om din bil har makt fönster eller dörr ljus (finns i vissa bilmodeller), måste du koppla bort kablarna innan du hämtar till uppgift att ersätta lås bildörr. För detta, leta regulatorn Fönsterhiss och skruva åt skruvarna med hjälp av en skiftnyckel. Följ samma för dörren ljuset och demontera luckan.
Efter rubbas dörrpanelen och bänd plast täcker från skruvarna på dörrhandtaget och ta bort dem med hjälp av en enkel skruvmejsel. Detta kommer att frigöra den inre dörrhandtaget. När dörrhandtaget svänger gratis, kommer du att märka en stång fäst vid låscylindern.
Dörren handtagsenheten kommer fästas till stången. Skruva loss skruvarna som håller stången och öppna klämman för att frigöra enheten dörrhandtag. Koppla loss kablarna och elektriska kontakter i dörren och ta bort låsstången från dörrens lås.
När dörren helt har lossnat, tång och tryck plastklämman ut stav och dra ut den ur sitt hål. Du kommer att märka en C-fjäderklämma som håller låset bildörren. Att frigöra dörrlåset, lyft fjädern genom att ta tag i övre kurvan. Nu den gamla låset kan lätt tas bort från dörren.
Fäst den nya lås och placera våren samma sätt som det var kopplad till den gamla låset. Säkerställ att spåren passar perfekt i låset. Sätt låset kärnan i dess ställe, och dra åt den tillsammans med låsringen och klämma. Återmontera monteringen dörrhandtag i dörren genom att ansluta stången.
Återanslut stången med hjälp av bultarna till låscylindern. Nu fixa den inre handtaget på sin ursprungliga plats och åtgärda plastkåpan. Byt armstödet och andra delar demonterade från bilen. Nu, med hjälp av en skruvmejsel installera dörren och kontrollera att alla skruvar, muttrar och bultar är säkra och på plats.

Genom att göra denna uppgift så kan du spara på bilens dörrlås återanskaffningsvärdet, vilket kan kosta ungefär $ 100. Men om du inte kan slutföra uppgiften, då kan du ta hjälp av en bilmekaniker som kommer att ersätta de billås mot en avgift.

Ström Windows fungerar inte
Sprayfärg för plast
Sprutmålning Säkerhet
ABS-bromsar Felsökning
Bästa små bilar
Hur man rengör aluminiumhjul
När var den första bilen uppfanns
Hur man öppnar en Stuck bil Hood
Snabbaste bil under 30K
Skillnaden mellan Taklucka och moonroof
Latex Spray Paint

Leave a Reply