Hur man byter bromsljus

Eftersom dagar du har undvikit fastställande din bromsljus. Det är trasig eller kanske lampan inte fungerar, och innan polisen kan ge dig en biljett för att man vill få fast. Om du inte har någon som kan reparera den åt dig, kan kostnaden för att ersätta bromsljus vara hög. Istället för att spendera pengar och din dyrbara tid på att hitta ett garage nära ditt hem som kommer att ersätta det åt dig, ta upp det på dig själv och lära sig att byta bromsljus med hjälp av den här artikeln. Att lära sig rätt steg är som att veta hur man byter en glödlampa i ditt hus. Det är en enkel underhållsarbete, som kommer att hjälpa dig att undvika besväret att få en biljett för en saknad bromsljus.

Byt strömbrytare

Först måste du handla ett nytt ljus innan du byter bromsljus. Beroende på bilens märke, modell och år, kommer du att hitta rätt bromsljuset på din lokala bildelar butik. Kolla runt för priser och se var du kan få en rimlig affär. Innan vi börjar, behöver du:
Gummihandskar
Nya glödlampan (s)
Byråkrati
Skruvmejselkit
Rengöringsdukar
En vän

Steg # 1: Först måste du kontrollera hur bromsen lampa kan nås lätt. Linsen över ljuset (den röda och vita plastdelen) måste lossas från utsidan (eller kanske din bilmodell har ljuset nås inifrån). Om du inte hittar några skruvar över linsen, då bromsljuset måste bytas från insidan. Det kan finnas ett plasthölje över lampan som behöver tas bort, så att du enkelt kan byta ut bromsljuset.

Steg # 2: Om du ska byta bromsljus från utsidan, lossa objektivet först. Ta bort plastskyddet som är på toppen av ljuset och exponera lampan.

Steg # 3: Lossa lampan med en skruvmejsel. Du kanske måste trycka in lampan och vrid den runt samtidigt. Om du inte vet vilket skulle vara rätt lampa för din bil, ta lampan som du just tog ut någon automatisk leverans butik. De kommer att hjälpa dig att hitta rätt broms lampa för dig.

Steg # 4: Ta några rengöringsdukar och torka nära anslutning av lampan. Var medveten om att du inte för mycket tryck, eftersom detta område är mycket känslig.

Steg # 5: Placera den nya glödlampan i den tomma anslutningen (socket) och tryck in den försiktigt. Samtidigt vänder lampan runt och skruva på rätt sätt. Du måste rada upp de små lyfte knölar som är på basen av den nya lampan, så att den passar in helt.

Steg # 6: Byt ut plastlocket tillbaka på nya bromsljuset.

Steg # 7: Nu om du undrar varför du behövde en vän, sedan steg # 7 är svaret. När den nya bromsljuset ersätts, skulle du vill testa den för att se om det fungerar. Du får i bilen och steg på bromsarna och slå strålkastarna på, som kommer att berätta om dina bromsljuset fungerar? Det är då vännen steg in hjälpa dig. Du ser i backspegeln och han kommer att ge dig en tummen upp skylt om ljuset fungerar.

Förutom den information vi gav dig i den här artikeln, kan du också läsa en annan artikel om blog på att ersätta strålkastare switch. Detta var ett steg-för-steg, enkel lösning på att ersätta en bromsljus. De material som behövs för att ersätta bromsljus ingår en byråkrati. Den röda kranen är en temporär fix för en trasig broms ljus. Så om du kör din bil med en trasig broms ljus med en byråkrati på det, får du bara en fix-it biljett. Detta kommer att ge dig någon gång att byta bromsljus och ändå få ut av att få en enorm böter. När du byter bromsljuset, gå till polisstationen och bevisa det att du har fast ljuset. Allt du behöver göra är att betala handläggningsavgift ($ 10 – $ 15) och din motivering är borta. Även jag råd du byta bromsljus och fixa det omedelbart.

Front End Justering Kostnad
Bil Målning Guide
Bil startproblem
Hur man rengör aluminiumhjul
Första bil Läkemedlets
Måla jobb Utropspris
Bil Ljudisolering
Hur man målar aluminiumhjul
Strålkastarglas Restaurering
Hur man öppnar en Frozen bildörr
Växellåda Problem

Leave a Reply