Hur konvertera ljud till MIDI

Här är hur du kan lägga liv till din musik! Vänta, skulle möjligheten att anpassa din musik vara lämpligare. De som är borta om vad i hela friden är MIDI, kan lära sig att MIDI eller Musical Instrument Digital Interface är ett protokoll som ofta tas i bruk i musikbranschen för att möjliggöra kommunikation mellan flera musikinstrument. Genom att omvandla ljud till MIDI-format, kan du ändra dina ljudfiler helt genom att ändra deras tempo, sin oktav, och planen. Vad mer kan du också styra din musik genom att lägga till swing, muting olika linjer, och lägga roligt att ljudfilen i dina egna unika sätt. Något instrument som består av en synthesizer programvara kan sätta i använda denna fantastiska protokoll. Och om du utför på en Karaoke natten, ja, du kan inte tacka denna programvara tillräckligt för det kan lätt transponera tonhöjden ljudfilen enligt ditt röstomfång. Så oavsett om du är en artist, en artist, en DJ, eller helt enkelt en programvara fanatiker, förklarar denna artikel enkel konvertering av ljud till MIDI-format med hjälp av en konvertering programvara. Kolla in hur.

Ladda ner en god konvertering programvara
Den första och viktigaste steget vid konvertering en ljudfil till MIDI är att hämta ett program som vänder sig till alla dina behov och krav. Forskning mer och mer om de olika topp mjukvaran tillgänglig på nätet, prata med dina vänner som är väl medvetna om musik och dess bitar, och sedan hämta den programvara som krävs. Men till skillnad från många betalt programvara för olika ändamål, behöver du inte betala för detta en eftersom de flesta av programvaran för nybörjare är kostnadsfritt. Om du inte är en musik professionell som bor på MIDI, behöver du inte oroa dig för beskjutningen ut dollar för en professionell konverteringsprogram. Så ladda ner den programvara som krävs från Internet, och starta den.

Välj den fil som ska konverteras
Efter körning av programmet, läsa manualen och lära sig hur är en ljudfil konverteras. De flesta program har möjlighet att “öppna”, “Bläddra” och “Välj” ljudfil att komma igång med konverteringen. Även om din programvara inte har det, få grunderna, och hitta den flik som låter dig välja till-vara-konverterade ljudfil och importera den för konvertering. När programmet ber om utdataformatet, välj MIDI och koppla av medan omvandlingen pågår.

Arbetet Vid Ändring
När programvaran har importerat filen kan du göra alla nödvändiga ändringar i ljudfilen efter lärande från handledningen. Dessutom ansluter din musik instrument med systemet och börja spela. Din konverteringsprogram konverterar filen till din musikaliska instrumentets format och ställ in den till standard varje gång du ansluter ditt instrument med ditt system.

Den grundläggande metoden för att konvertera en ljudfil till MIDI-format innebär att välja filen, importera den och väntar på att konvertera. De mest populära program på nätet har denna metod för användare som inte är mycket till de tekniska aspekterna av ljud konvertering, men kan definitivt lära sig mer. Hålla detta i åtanke, kan du välja någon av följande ljud-MIDI konvertering programvara som tjänar ditt syfte väl. Ta en titt, de är alla tillgängliga utan kostnad:
Audacity gratis ljudredigerare och inspelare
Midi Converter för Mac (för Mac-användare)
WIDI Recognition System
AKoff Music Composer
MIDIMaster Karaoke
Intelliscore MP3 till MIDI Converter

Det är faktiskt kul att kunna ändra musik på ditt sätt, och MIDI är ett bra sätt att anpassa din musik på det sätt du vill. Efter att ha det bästa av konvertering programvara, lägga till specialeffekter till musik, och lägga unika för varje ljudfil. Allt utan att sprita ut ett enda öre!

Keyless Fjärrprogrammering
Bärbar DVD-spelare för barn
De flesta tillförlitliga bilar av 2012
Bil Generator Problem
Fördelar och nackdelar med billiga bärbara DVD-spelare
Bilreparationer
Auto Repair Uppskattningar
Däck Justering Kostnad
Hur fungerar en mp3-spelare Arbete?
Sprayfärg schabloner
Hur Touch Up Car Paint

Leave a Reply