Hur fixar Bil Rust

Rost eller korroderande är en av de värsta som eventuellt kan hända med din bil. Det kan vara mer skadliga än du kan föreställa dig. Rost kommer inte bara beröva din bil av denna nåd, men kommer också att skapa problem för dig, om du planerar att sälja det. Det är en naturlig process, som inte kan helt elimineras. Det finns några åtgärder för att reparera bilen rost, vilket gör bilen verkar så gott som helt nya. Du måste utföra en regelbunden kontroll för rost områden i bilen, eftersom ju tidigare du hittar, desto lättare är det att fixa dessa fläckar och hål.

Tips att fixa bil rostfläckar

När du är säker, som alla delar av din bil måste behandlas för rost, kan du börja med att reparera delen. Man kan använda en elektrisk handhållen slipmaskin med slipskivan för att avlägsna rost från ytan av bilen. Om du inte har en kvarn, kan du använda en grovt sandpapper eller en kraftig stålborste för att ta bort rost. Göra ytan slät och jämnas genom att skrapa bort spår av rost eller förlora smärta. Du kan behöva använda rost avlägsnande av lösningsmedel för att säkerställa att även de sista spåren av rost elimineras. Med hjälp av ett sandpapper arbeta dig runt rostiga området tills du når det område som inte påverkas av rost. Du kan behöva använda rost avlägsnande av lösningsmedel för att säkerställa att även de sista spåren av rost elimineras. Torka rent med lite tyg, bör inga fläckar av damm kvar på området när du gör sista touch upp. När du är klar med denna del, täcker det omgivande området med tejp så att du inte förstöra färgen på opåverkade områden när du fastställande av den.

Applicera ett jämnt lager av glas kitt till det rengjorda området för att fastställa bil repor, om något. När det torkar, ta en bra primer kvalitet auto och tillämpa tre lager av samma på det drabbade området. Se till att du ger lite tid för varje skikt torka innan nästa skikt. Efter den tredje pälsen bör du tillåta helst primern torka över natten. När det är torrt, kan du använda de färska skikt av billack med en sprutpistol. Applicera 2-3 lager av samma, men bara om du hittar färgen matchar hela kroppen. Om inte, bör du hålla sig till ett enda skikt av färg som skulle ge den en lätt beröring. Låt detta torka över natten också, och när färgen är helt torr kan du använda bilvax för att ge ytan en blank yta.

Rostfläckar Hål

Även om relativt svår jämfört med fastställandet rostfläckar, fastställande rost hål är inte helt omöjligt. Om hålen är små, kan du reparera enkelt dem med fyllmedel. Dock kommer stora hål att kräva några fler insatser för din räkning. Den främsta vore att tejpa ytor kring rost hålet så att du inte skadar ytskiktet på bil medan reparera rost fläcken. Trimma kanterna och ta bort skräpet i det drabbade området. Använd en kvarn eller ett sandpapper för att avlägsna rost och jämna ytan. När du har en klar yta, ta en hammare och knacka kanterna mot bilens interiör. Ta en metallplåt och klippa det till en storlek som är något kortare än den verkliga hålet. Applicera tätningsmedel takläggning tjära över kanterna av metall Klipp ut och rost hålet. Vänta en tid och placera metallplåten i hålet, sticker kanterna med tätningsmedlet tillsammans. Låt det torka över natten, så att det blir fast. När du är klar med det här kan du använda det normala förfarandet att tillämpa primer och färg som nämnts ovan.

Ett bättre sätt ut är att förhindra denna rost genom att tillgripa några enkla förebyggande åtgärder, som att applicera rostskyddsmedel material eller bilvax då och då. Bil är en dyr investering, och när du redan har gjort denna investering bör du inte ha problem spendera en mindre summa pengar och lite tid för underhåll av din bil.

Felsökning Car Elektriska problem
Topp 10 dyraste bilarna
Uppfinningen av hjulet
Bakre bromsbelägg Byte
Billjud Tillbehör och kondensatorer
Strålkastarglas Cleaner
Billjud Felsökningstips
Hur man fixar en punktering
Automobile säkerhetsklassificeringar
Tvättbar sprayfärg
Bil avgassystem

Leave a Reply