Hur du ändrar ett däck

Det finns ofta en missuppfattning (i medvetandet hos chauvinistiska män) att kvinnor är oförmögna att lösa problem med bilen, som att byta däck. Typiska rappakalja, jag är en kvinna, och voila! Jag är här, vilket ger dig instruktioner om hur du ändrar ett däck. För alla er kvinnor där ute, vet som inte hur man ändrar ett däck, här är din chans att få till det.

Hur du ändrar ett bildäck

Läs din manual noggrant. Ja jag vet att det är lite för sent nu. Det är dock viktigt att känna till platsen och karaktären på den utrustning i bilen, att veta hur man ändrar en punktering. Därför läser manualen.
Använd domkraften för att lyfta bilen lite. Detta krävs för att kunna ta bort darned punktering. Så, när du har domkraften på plats, kan du börja arbeta.
När trycket av bilen inte faller på däcken, kan du ta bort däcket. Det bör finnas en klack mutter borttagningsverktyg i din verktygslåda. Det är främst en del av bildelar. Använd den för att ta bort muttrarna. Detta kommer att göra hjulspinn direkt ur axeln.
Nu är när du placerar din fritid där den platta var. Se placeringen av muttrarna och sätta däcket på axeln.
När du är övertygad om att däcket är säker nog på muttrarna kan du dra åt muttrarna. Behöver jag tillägga att muttrarna måste fästas ordentligt innan du börjar köra igen.
Nu kan du sätta punktering där reservhjulet var och verktygssatsen i sitt ursprungliga läge. Så fort du hittar en mekaniker, reparera punktering.

Detta förfarande bör fungera för alla 3 eller 4 hjuling bilar.

Hur du ändrar en cykel däck

Ta bort hjulet med hjälp av den snabba Releaser axeln. Det är där de flesta av cyklarna. För de som inte har den snabba Releaser axeln, använd en skiftnyckel för att lossa muttrarna, som hål hjulet på axeln. Däcket kommer att vara gratis att dra ut.
Tömma däcket helt. Detta är, om du ändrar däcket av någon annan orsak än att det är platt.
Det kommer att finnas en rundad verktyg i din verktygslåda. Skjut verktyget mellan däcket och fälgen och försiktigt bända däcket ur fälgen. Se till att du inte skadar vare sig däcket eller fälgen.
Nu skjuter verktyget mellan däcket och fälgen, arbetar den runt omkretsen av fälgen.
När däcket skjuts ut, ta bort däcket och slangen.
Nu tar det nya däcket och glida en kant av den till kanten. Detta kan främst ske genom händerna själv. Placera slangen innanför det nya däcket. Noga med att rada upp det inre röret ventil med ventilhålet i fälgen. Nu, se till att du trycker på slangen i däcket så långt som möjligt.
Nu trycker den andra kanten av däcket på fälgen så mycket som möjligt. Använd dina händer för detta.
Vid en del av däcket inte har kommit i stället använda den rundade verktyget och in i mellan fälgen och den del.
Nu spak verktyget uppåt och tryck däcket över fälgkanten. Man kan använda ett andra verktyg för att trycka röret på plats, om så erfordras.
Rulla däcket försiktigt över kanten. Var mycket försiktig när du gör detta, eftersom däcket kan knäppa lite, vilket luftläckage.
Pumpa upp däcket till rätt tryck och ersätta hjulet på cykeln.

Även om de nödvändiga verktygen kan variera, skulle den grundläggande proceduren är desamma för de flesta 2 hjulingar.

Så, ser ut som ni nu vet hur man ändrar en punktering i alla fordon. Den bäst om du ser till att alla verktyg i ditt fordon är i sina respektive platser. På så sätt kan de hittas lätt i nödsituationer. Det är där jag signera! Lycka till!

Hur Reupholster Bilbarnstolar
Hur länge bromsbelägg Sista
Bil ljud och dess betydelse
Hur man tar bort färg från bil
Små bilar 2012
Bästa MP3-spelare Recensioner
Airbrushing Tips och tekniker
Bilar
Avgas läckage
Motorvagn antenn
Bilstereo Borttagning

Leave a Reply