Hur Clean Car Klädsel

En välskött och elegant bil kan locka från utsidan, men det som betyder mest är hur trevlig och ren bilens interiör är? En ren bil interiör är inte bara tillfredsställande, men också bra för hälsa och hygien. Vi städar och tvättar våra bilar varje dag, bara för att hålla den lysande, men vi glömmer den viktigaste delen, det vill säga att bilen klädsel. Det är många som använder bilen som ett mini vardagsrum och de smutsiga fläckar hålla öka med tiden. Rengöring av klädsel inte är en mycket svår uppgift.

Rena fläckar från Klädsel

Flytande fläckar inte bara avger obehaglig lukt, men de är också svåra att rengöra. Många av oss ignorerar flytande fläckar och lämnar dem under en lång tid, som skadar klädseln. Lämnar den under en längre tid gör det också svårt att rengöra. Så rengör bilens smutsig klädsel omedelbart är det bästa att göra.

Dammsugning
Inte rengöring inredningen i din bil under en lång tid leder till ansamling av damm, smuts och smulor. Dammsugning är den bästa metoden för att undvika ackumulering och försämring av din bil klädsel. De rengöringsmedel kan orsaka smutspartiklarna att hålla sig till de platser och även få djupt under. Så startar processen genom dammsugning smuts och damm är alltid bättre. Dessutom kan dammsugning och lätt borstning på helgerna bli av med smuts, innan det blir inbäddat i fibrerna i tyget. Ångtvättar för bil klädsel finns också på marknaden. De är ganska lätta att använda och är också effektiva.

Läderklädsel
Tillämpa djup formel läder konditionering, som finns på marknaden kan verkligen göra underverk. Se till att lösningen är utspädd och tillämpa den i en cirkelrörelse.Lämna det i ca 10 till 15 minuter och sedan försiktigt gnugga med en mjuk och torr trasa. Läderklädsel kommer att få en glänsande utseende. För att behålla din läderklädsel i bästa skick, kan du använda den här balsam för 3 till 4 gånger på ett år. Bakpulver är också effektivt för att lysa upp läderklädsel. Förbered saltvatten genom att lägga fyra matskedar havssalt i en kopp kranvatten. Lägg 2 matskedar bakpulver och 1 msk mjöl till saltvatten. Blanda blandningen väl och torka sätena med en våt trasa. Använd en torr trasa för att torka bort blandningen. Denna metod kommer också att bidra till att upprätthålla lädrets kvalitet under en lång tid.

Fettfläckar
Rengöring fettfläckar med vatten kommer inte att vara bra för tyget, eftersom fläcken sprids. Istället för att använda vatten försöker badda utsläppet med en trasa tills fett torkar helt. Låt fläcken att bosätta sig i ungefär två dagar. Oljan från fläcken lugnar ner, lite eller ingen markering på ytan. Mjuka läder rengöringsmedel kan också användas för att avlägsna dessa fläckar.

Stora fläckar
För stora fläckar, blot det väl med en trasa, använd sedan en klädsel fastsättning av en elektrisk renare att dra vätskan. Applicera och gnugga lämpligt rengöringsmedel på fläcken. Suga vätskan genom att trycka ner den bifogade filen huvud renare. Teckning så mycket vätska som möjligt kan bli av fläcken. Men kom ihåg att göra detta, så snart det finns ett spill på klädseln.

Bläck och kaffe fläckar
För att ta bort bläck fläckar, med lite ättika eller alkohol är effektivt. Gnid fläcken med en bomullstrasa doppad i ättika. Efter det torka fläcken med en hårtork, förhoppningsvis fläcken försvinner. Fönster sprayar rengöringsmedel är effektiv för kaffe och spill soda. Blot fläcken med en trasa och spraya fönstret renare och borsta försiktigt. Efter sprutning blot den med en ren trasa eller hushållspapper. För att undvika risken för missfärgning av tyget, först prova alla lösningar på en gammal tyg.

Bil är förmodligen den mest prisade besittning för en person, efter hans hus. Så ge lite tid för rengöring av bilar, kommer varje helg bidra till att bevara din dröm maskin.

Topp 5 Bästa MP3-spelare
Bästa RWD bilar
Bromsbelägg Byte
Bästa Sedan 2012
Hur konvertera ljud till text
Fördelar och nackdelar med billiga bärbara DVD-spelare
Hur man målar Flames
Bil Scratch Repair
Custom Car Interior
Guide att ersätta en bil Generator
Första bil Läkemedlets

Leave a Reply