Hur att hoppa starta en bil

Ibland bilen batteriet ur på grund av över användning av vissa elektriska tillbehör som lampor eller det blir urladdat på grund av generator problem. Denna batteriurladdning kan lämna dig strandsatta som bilens tändning är inte möjligt utan en avgift bilbatteriet.

Det finns en mycket liten risk för en explosion inblandade i denna teknik, på grund av Vätgas som avges av ett urladdat batteri som har varit så under en lång tid. Däremot kan följa det korrekta förfarandet eliminera denna risk.

Hur att hoppa Starta en bil säkert
Innan man kan behandla en sjukdom måste man göra rätt diagnos och bekräfta sjukdomen. Så först se till att bilbatteriet är faktiskt död. För att kontrollera att du prova slå på strålkastarna. Om du hittar dem vara svagt, då är chansen att det finns ett batteri problem. Det bästa sättet att kontrollera om ett bilbatteri är verkligen död, är att använda en voltmeter eller en digital multimeter. Anslut kablar till voltmetern till batteriets utgångarna och kontrollera om du får någon spänning avläsningar. Om spänningen behandlingen är betydligt lägre än tolv volt och nära noll, har du en nästan död eller helt dött batteri. Använd skyddsglasögon och handskar under förfarandet.

Kontrollera instrumentbrädan tänds i bilen och om de flimmer, det är möjligt att du har problem med bilen tändningslåset. Om ingen av de instrumentpanelen lyser flimrar inte heller bilen börjar, så har du ett dött batteri och du kan gå vidare med att hoppa bilbatteriet. Vissa saker som är väsentliga för en bil som hoppa igång är startkablar och annan bils batteri, från vilken du kan överföra lagom laddning så att bilen kommer igång.

För det första, se om du kan ordna en bil för starthjälp det urladdade batteriet. Park bilen, så nära bilen som möjligt (samtidigt se till att de inte kommer i kontakt). Parkera den på ett sådant sätt att bilbatterier kan anslutas till varandra, genom startkablar.

Döda motorn den andra bilen och öppna huvar för både bilar. Leta batterierna i bilen. Ta tag i startkablar. Nästa vi går för att ansluta terminalerna på båda bilbatterier. Det är absolut viktigt att du först ansluter de positiva terminalerna och sedan ansluta negativa terminaler, som jag instruera i nästa avsnitt. Efter denna ordning samband tillsammans med placering av terminaler, kan eliminera risken för explosion.

Leta reda på positiva och negativa poler båda batterierna. Anslut den positiva polen “öka” batteri med pluspolen på dött batteri. Nästa behöver jorda negativa pol öka batteri. Anslut ena änden av bygeln kabeln till negativ av ökad batteriet och anslut andra änden med någon exponerad metall på bilen med dött batteri. Denna jordpunkt ska vara så långt borta från det urladdade batteriet som möjligt, eftersom det kan vara gnistor på jordning bygeln kabeln. Om du tar den här lilla försiktighetsåtgärd kan du gå säkert framåt med starthjälp bilen.

Nästa gång startas den andra bilen med öka batteri och sätta motorn i tomgång. Låt öka bilen vara så så länge det urladdade batteriet är laddat tillräckligt. Efter en tid kommer nog laddning att överföras till det urladdade batteriet, föryngrande det bara tillräckligt så att du kan starta bilen. När det börjar, dödar inte motorn. Koppla startkablar och stänger andra bilen. Nu kan du få bilen med det urladdade batteriet som ska transporteras till en plats där den kan laddas ordentligt. Hantering av en bil är ingen barnlek och du behöver en hel del expertis upp ärmen för att hantera de olika bil problem som uppstår!

Kupén
Custom Car Interior
Nya bilar för 2012
Hur man installerar ett bilbatteri
Flygande bilar
Hur fixar Bil Rust
Bilvax Recensioner
Bil avgassystem
Vad är en varvräknare
Billjud partihandlare
Bil underhållskostnader

Leave a Reply