Honda vs Toyota

När det gäller de bästa bilmärken, japanska företag kommer säkert in i bilden. Två av de mest populära japanska bilmärken är Honda och Toyota. Båda dessa märken är två av de tuffaste konkurrenterna i bilindustrin. Men när det gäller tillförlitlighet, kvalitet och prestanda, är bilar som produceras av båda kraftigt gynnas. I en Honda och Toyota jämförelse kan man inte dra slutsatsen att man är bättre än den andra, eftersom var och en av dem har sina marknadsandelar och goodwill.

Honda Motor Company, Ltd, grundat 1948, är i produktionen av bilar, motorcyklar, robotteknik, ATV, utombordsmotorer, och även jets. Toyota Motor Corporation, grundades 1937, är främst i biltillverkning, och robotteknik och finansiella tjänster. I bilar, båda märkena har sina sortiment av bilar, stadsjeepar, spårkorsningar, och lastbilar pickup.

Honda vs Toyota

Hybrider – Insight och Prius
Om vi ​​tar en första titt på dessa modeller, båda har en liknande kropp layout. Den 2012 Honda Insight kommer med en 1339 cc i linje 4-cylindrig motor, som ger en total effekt på 98 hk. Kraften i den elektriska motorn är visad för att producera en effekt av 13 hk. På en bränsletank av 10,6 liter, är körsträcka anses vara 40 mpg på stadens gator och 43 mpg på landsväg. Företaget erbjuder denna modell för ett utropspris på $ 18.200.

Kommer till 2012 Toyota Prius, den har en bränsletank på 11,9 liter och en verkningsgrad på 51 mpg i staden och 48 mpg på landsväg. Dess pris beräknas starta från $ 23.050. Den är utrustad med en 1,8 liters VVT-i-motor som ger 98 hk och ett batteri som producerar en effekt på 36 hk, vilket resulterar i en sammanlagd effekt av 134 hk. Låt oss nu få vår uppmärksamhet på minibussar, Hondas Odyssey och Toyotas Sienna.

Minibussar – Odyssey och Sienna
LX-modellen för 2012 Honda Odyssey sport en 3471 cc V6 motor, vilket ger en effekt på 248 hk. Den har 5-växlad automatisk växellåda som standard, med en dragkapacitet på 3500 pounds. The Odyssey har en bränsletank på 21 liter och en bränsleförbrukning på 18/27 mpg på stad / landsväg. Sju passagerare kan lätt sitta i detta fordon. Denna minibuss finns på en startpunkt pris på $ 27.800 i en Honda bilhall.

Basen varianten av 2012 Toyota Sienna är tillgänglig från $ 24.560. Den levereras med en 187 hk 2,7 liters 4-cylindrig motor, och en 6-stegad automatisk växellåda systemet. Observera att bogsering och passagerare kapacitet Sienna är samma som Honda Odyssey. Den har en bränsletank på 20 liter och en bränsleeffektivitet på 19 mpg i staden och 24 mpg på landsväg. Läs vidare för en kort jämförelse mellan 2012 Accord och 2012 Camry.

Sedaner – Accord och Camry
Både Accord och Camry tros vara de bäst säljande bilarna genom tiderna. LX varianten av Accord sport en 2,4 liters rak 4-cylindrig motor och 177 hk. Denna modell har en 5-växlad manuell växellåda. Den har en bränsletank på 18,5 liter kapacitet, har körsträcka uppskattningar kommer på 23/33 mpg på stad och motorväg. Å andra sidan har Toyota Camry en 2,5 liters 4-cylindrig motor som genererar 169 hk effekt. Det är en 6-växlad manuell växellåda system på basen Camry-modellen. Den har en bränsletank av 18,5 liter. Körsträcka av denna bil har rapporterats vara 22 mpg på stadens gator och 33 mpg på motorvägar. Basen priset är en prisvärd $ 19.820.

För att få en uppfattning om vilken bil som passar din körning behov bäst, föreslås det att ta en provtur för respektive fordon. Honda Civic och Toyota Corolla finns också några andra bra modeller som potentiella bilköpare i allmänhet gå in för.

Hjul
Bromsoket Reparation
Automotive Felsökningstips
Felsökning bil problem
Hur Clean Car Klädsel
Vinyl Färg för kupén
Varvräknare Felsökning
Hur man läser däckstorlekar
Bilvax Jämförelse
Automotive Bättringsfärg
Dekaler för bilar

Leave a Reply