Guide att ersätta en bil Generator

Avgiftssystemet beror helt på bilens generator. Det är inte bara en viktig del av bilens elsystem som omfattar radio, ljus och fläkt, men också håller batteriet laddat. När bilarna först byggdes var små generatorer som används för sina elektriska system. Generatorer är säkrare än generatorer och även ge mer effektiv kraft till de elektriska systemen. När generatorn går dåligt, misslyckas fordonet. Detta beror på att batteriet är slut helt. När batteriet tänds kan det vara ett problem med själva batteriet, men för det mesta är en utarmad generator den skyldige. Du kan byta det själv, eller så kan du ta bilen till ett garage. Garage göra lager generatorer, men det är bättre om du köper det själv. Det finns många webbplatser för att köpa bildelar där du kan få kvalitet generatorer till låga priser. En felaktig generator har många indikatorer som dunkla strålkastare, startproblem eller döda batterier. Om det finns ett problem i bilens elsystem är generatorn vanligen att skylla.

Verktyg som behövs

Det finns några handverktyg som skulle behövas för att ersätta en bilens generator som en stor platt skruvmejsel med platt blad, kombination och hylsnycklar och vise grepp.

Byta ut en bilens generator

En generator fungerar som ett avgiftssystem på ett fordon. Vissa generatorer kan ha fler ampere eller kan vara dyrare än andra, men alla har samma syfte. Det kan också bytas ut utan att ta bilen till garaget. Man måste bestämma sig för att köpa en ny generator från bilens återförsäljare eller köpa en ombyggd enhet från en bil delar butik, eftersom det kan finnas en väsentlig skillnad i kostnad. Om en person som inte är en professionell mekaniker försöker ersätta en generator, måste han se till att han kan komma åt dess bultar. Det kan låta enkelt, men det är inte särskilt i händelse av en bil med framhjulsdrift. Många gånger, människor som ersätter generatorn på egen hand, sluta ta bort andra delar i stället. Det är bättre att hänvisa till bandkonfiguration siffra som finns under bilens motorhuv eller i instruktionsboken. Du skulle behöva denna information när du installerar bältet, det är en serpentin eller en enda generator rem.

Notera hur generatorn är ansluten till motorn med hjälp av kritor eller markörer. Det skulle hjälpa dig att passa i den nya generatorn exakt där den ska installeras. Du behöver koncentrera främst på justering område som gör att du kan flytta eller vrida nya generatorn i rätt läge. Det hjälper också justera spänningen av bandet.

De flesta bilar har sträckarremskivor som låter dig göra rätt justeringar innan du drar åt generatorn helt. Bandet kan vara lite svårt att ta bort, vid framhjulsdrivna bilar på grund av dess placering. Ta dig tid att märka ledningar som är anslutna till generatorn. Först dra dem alla, och sedan försöker ta bort bultarna som håller generatorn på plats. Börja med justeringsbulten, och sedan med den andra bulten. Om det finns en tredje bult, ta bort det också. Men det är inte vanligt att hitta tredjedel bult. När alla kablar är bortkopplade och bultar avlägsnats, är generatorn fritt från motorn.

Den nya generatorn kan installeras nu. Starta installationen med bulten som inte tillåter justering. Gör inte ett misstag av att dra åt bultarna. Se till att generatorn är gratis för nödvändiga justeringar. Byt remmen och se till att det går runt med remskivor korrekt. När bandet är på rätt plats, dra åt generatorn och gör alla nödvändiga anslutningar och justeringar genom att hänvisa till den anteckning som du gjorde när du tar bort den gamla generatorn. Du har lyckats ersatt generatorn.

Detta kan vara ett lätt jobb om du gör uppgiften efter att hänvisa till en ordentlig vägledning för att ersätta en bil generator.

Keyless Fjärrprogrammering
Billack Design Idéer
Dyraste bilmärken
Växellåda Problem
Cruise Control Problem
Remote Car Starter Problem
Bil rostborttagning
Bilstereo Installation
De flesta tillförlitliga bilar
Motorvagn antenn
Snabbaste serietillverkade bil

Leave a Reply