Gör Bilstolar Löper

Vi har hört om förfallodagar för livsmedel, kryddor, ämnen baserade på kemikalier som schampo och andra kosmetiska produkter. Upphörande hänvisar till det faktum att en viss sak kan visa sig vara skadligt för dig efter ett visst datum för då börjar urarta. Vi är alla väl medvetna om detta och de flesta av oss alltid kontrollera detta datum innan du köper något som kan ha en utgång. Men har du hört talas om bilbarnstol löper? Tro mig det är roligt, men det är sant. Bilsäten, ja din cabriolet eller säten sedan-kan göras obrukbara efter en viss tid. Bilbarnstolar är också en term som används för spädbarn eller småbarn säten säkerhet. Läs vidare för att ta reda på mer.

Orsaker till Bilbarnstolar Ha Förfallodagar
Till att börja, är den dag då anges på etiketten innehåller modellnummer. Nu orsakerna till bilsäten med utgångsdatum. Den främsta orsaken är att det finns snabba tekniska framsteg inom bilindustrin. Lägre Anchor och & tjuder för barn (LATCH) var inte där tidigare, som nu är ett mycket vanligt system för att installera bilbarnstolar. Ett annat skäl är att material slits ut, speciellt plast spänningar och varp. Det finns chanser att remmarna kan rippa och tyget kan striden. Förutom att väsentliga instruktions etiketter bleknar eller riva eller falla helt. Sist men inte minst en tillverkare som gjorde bilen kanske inte längre har lager av de önskade bildelar eller företaget har stängts. Vidare är sätet utsätts för väderomslag också, vilket medför dess nedbrytning. Så kort sagt, att veta hur och var man kontrollera utgångsdatum bilbarnstol är mycket viktigt. Om du inte kan hitta datumet på etiketten, kontakta biltillverkaren. Allt detta regleras av National Highway Traffic och Safety Administration (NHTSA). Skälen själv ger oss den första delen av svaret på utgången av bilsäten och hur lång tid innan bilsäten ut.

När Do Bilstolar ut?
I genomsnitt är svaret runt 5 till 10 år, från tillverkningsdatum. Precis som du kan behöva använda mjölk inom 2 dagar från tillverkningsdatum eller rening datum är normen att det är bättre att inte använda en bilbarnstol efter 6 år från tillverkningsdatum. Slitage kanske inte syns, sitsen kan tyckas helt bra, men det händer och det kan vara skadligt för barn och övergripande bilsäkerhet. Således måste du ändra eller bli av med bilbarnstolar i cirka 6 år eller så för att använda dem. Barnet bilbarnstol lagar stat, kräver lagen att spädbarn bilsäten har utgångsdatum skrivit på dem. Datumen varierar, men är oftast sex år från det datum då de gjordes. Det ursprungliga tillverkningsdatum vanligtvis stämplat på en tagg eller etikett på sidan av bilbarnstolen. Men nu är frågan vad gör du när du har lärt känna utgången av din bilbarnstol? Här är svaret!

Att bli av utgångna Bilbarnstolar
Det första du kan göra även efter att du inte vill att bilstol, förstöra den. Detta är att se till att ingen annan använder den. Att bryta tunga plast på bilens säteskonstruktionen eller sågning sätet i halv är ett bra alternativ. En annan sak du kan göra är att dölja ut och kastas sits. Bara dubbelklicka väska sätet i gröna soppåsar och dumpa några ytterligare skräp i den. Slutligen det sista alternativet är att du kan lämna de passerat bilstolar på avhopp platser avsedda för sådana utgångna bilbarnstolar. Vissa samhällen har en sådan anläggning. Att använda sig av som säkerställer säkerheten för dina barn.

Ytterst, det viktiga är säkerheten för dina barn. Om du hittar ingen utgångsdatum på den föreskrivna plats på sätet, vänta inte, bara tjata tillverkaren att berätta det för dig. Jag är säker på nu nästa gång du tänker på bilsäten, skulle du minns definitivt denna fråga, eller hur?

Så här testar ett bilbatteri
Fördelar och nackdelar med MP3-teknik
DVD-spelare Recensioner
Bärbar DVD-spelare för barn
Hur Koppla ett bilbatteri
Bil Överhettning
Bärbar DVD-spelare Recensioner
Läder Seat Care
Ersätta en generatorremmen
Bil ljud och dess betydelse
Bästa bilvax

Leave a Reply