Genomsnittlig bil Batteritid

En genomsnittlig bil kan köra 100.000 miles eller mer. Men innan vägmätaren visar denna siffra, kan du behöva ändra dina bilbatterier flera gånger. Detta beror genomsnittliga livslängden för ett bilbatteri är mycket mindre än livet på en bil själv. Du kan förvänta dig din bil batteriet ska fungera i 3 till 5 år. Varje dag efter som bör betraktas som en bonus. Livslängden för ett bilbatteri beror mycket på hur den används och flera andra faktorer.

Hur lång tid tar ett bilbatteri Senast i genomsnitt

Vissa människor kan ha att byta ut sina bilbatterier efter sex år, medan vissa måste byta batteri av samma märke på bara 10 månader. Detta visar att yttre faktorer spelar en viktig roll i livslängd för ett batteri. Om du får din bil batteri service var 6 månader, är du sannolikt att öka sitt liv med ett par år. Bilbatterier är utformade på ett sådant sätt att de körs på deras effektiva bäst när i tempererade regioner. Extrema väderförhållanden, särskilt kallt väder, påverkar negativt liv ett batteri. Den energi som produceras av batteriet är ett resultat av en kemisk reaktion. Låg temperatur ökar mängden effekt som krävs för att initiera denna kemiska reaktion. Som ett resultat av energi som krävs för att starta ett batteri överstiger laddning kvar. Konsekvent köra bilen i sådana klimat är skyldig att förkorta livslängden på din bil.

Ett batteri har kapacitet att behålla avgift för några timmar, utan att åtalas. Om du lämnar ljus eller något annat system som körs på batteri på, kör batteriet långsamt ut kostnad. Som ett resultat av noll laddat batteri inte svarar när du slår på tändningen. Du måste ha upplevt sådana händelser av “dött batteri” när det helt enkelt vägrar att starta. De flesta människor tar till startkablar eller ansluta batteriet till terminalerna i en löpande fordon att få det laddat. Den lilla mängden laddning som mottas av detta förfarande är tillräckligt för att få det började. När du kör bil, håller generatorn den i ett laddat tillstånd. Även detta är en enkel och snabb metod för att få din bil igång, tillfogar du omedvetet en hel del övergrepp på stackars bilbatteri. Detta kan leda till en hel del slitage av batteriet komponenter som i sin tur minskar dess livslängd.

Genomsnittlig batteritid beror också på den tid som du kör din bil varje dag. Om din genomsnittliga bil kör är mindre än 20 minuter, ger du inte tid för generatorn att ladda batteriet helt. Som ett resultat av batteriet laddningsnivå är alltid lägre än den optimala laddningen gränsen. Om du startar din bil flera gånger om dagen, konsumerar du för mycket av batteriets laddning bara för att få bilen igång. Således kan täta, korta resor skär drastiskt livslängden på din bil batteri.

Du behöver inte bry sig så mycket om, “när att ladda bilbatterier” som generatorn tar hand om det när du kör din bil. Men om du är skyldig att hålla din bil under en längre tid, se till att du slår på tändningen minst en gång var 48 timmar för att hålla batteriet laddat. Beträffande “när du ska byta bilbatterier”, måste du kontakta din bilmekaniker som kan övervaka hur ditt bilbatteri och råd du därefter. Om ditt bilbatteri har överträffat sin garantitid och inte fungerar ordentligt kan du överväga säker på att ersätta det. Om din bil träffade en olycka och skadade höljet på batteriet ska du byta batteri utan dröjsmål, eftersom den skadade höljet kan leda till läckage av kemikalier. Det skulle vara meningsfullt att få din bilbatterier ändras om du flyttar från en varm, fuktig plats till en extremt kall plats.

Du måste ha insett att den genomsnittliga livslängden för ett bilbatteri beror mycket, på användningen av bilägaren. Så om du vill att din bilbatteri att köra för en riktigt lång tid glöm inte att göra rutinmässiga underhåll.

Bilvax Recensioner
Så här testar ett relä
Bil Scratch Repair
Hur man laddar ett bilbatteri
Bränsletryck Test
Fördelar och nackdelar med billiga bärbara DVD-spelare
Bilrekonditionering Priser
Låsta nycklar i bilen
Bildelar
Bränsletrycksregulator Problem
Batteri Renovering

Leave a Reply