Generator Kostnad

En växelströmsgenerator eller växelströmsgenerator är en viktig del av bilens elektriska stödsystem. Utan det är bilens batteri värdelös. Om din generator har slutat, så finns det inget annat val än att byta ut det så fort som möjligt eller få den reparerad.

Den ström som krävs för driften av en bil kommer från generatorn, som omvandlar en del av den mekaniska momentet genererat av motorn i elektrisk laddning som lagras i bilens batteri. När generatorn ämnen ut, finns det inget annat alternativ än att få den utbytt. Hur mycket en generator kostnader beror på många faktorer relaterade till dess märke.

Innan du bestämmer dig för att ersätta bilens generator, se till att din nuvarande generator är bortom reparation. För att du måste veta hur man kontrollerar generatorn. Kolla in de typiska dåliga generator symptom för att säkerställa att din gamla generator är faktiskt bortom räddning. Ibland är det inte generatorn men bara generatorremmen som behöver en förändring. Om så är fallet, byt generatorn bälte. Det är billigare än att ersätta kärnan anordningen. Generatorremmen prisklasser från $ 15 till $ 75 bara, och du kan enkelt fixa det på egen hand. Men om det är generatorn i sig som har utelämnades, så kommer det att kosta dig mer. Gå till byte först när du är säker på att det finns inget sätt du kan reparera den gamla enheten.

Kostnaden för en bil del är direkt proportionell mot tillverkningskostnaden plus tillverkarens vinstmarginal. Bil delar butiker lägger sin andel av vinsten i det pris som vi i slutändan måste betala som slutkonsumenten. Låt oss se vad kan vi förvänta oss det genomsnittliga priset på generatorn ska vara.

Kostnadsberäkning

Hur mycket kostar en växelströmsgenerator kostnad på i genomsnitt? Kostnaden är helt beroende på många faktorer som inkluderar bilmodell, märke, bilens eleffekt behov, krav motor, förväntad strömstyrka utgång och kompatibilitet med bilbatteri.

Generator priserna är mer om strömstyrka de ger är mer. Kraftfullare strömstyrkan kräver en högre magnetfält som används i nuvarande generationen och det ökar kostnaden. Växelströmsgeneratorer monterade i äldre bilar kostar mindre. Däremot kräver de också en separat enhet som kallas spänningsregulator som ska köpas. Den genomsnittliga kostnaden för en generator, som ger en strömstyrka på 80 för gamla bilmodeller, är ca $ 80. Med gamla menar jag bilar som är riktigt gamla anor till 90-talet eran. Kostnad för växelströmsgeneratorer som ger större strömstyrka kommer säkert att bli fler. Om du inte vill köpa en ny, för $ 40 till $ 60, kan du köpa begagnade eller renoverade generatorer.

Idag generator priserna mer än fördubblats med utländsk tillverkare som kommer in i bilden. Importtullarna på delar och utländska tillverkningskostnader har höjt kostnaderna. Medan generator kostnaden för bilar tillverkade i USA är ca $ 180 till $ 240, utländska tillverkade bilar har dyrare bildelar. Kostnaden för en generator monterad i bilar som Toyota kan kosta ungefär $ 260 till $ 320. PowerMaster, Bosch och Motorcraft är några av de bästa generatorn tillverkare.

Då igen finns det mycket exklusiva bilar som BMW och Mercedes, som har ännu dyrare bildelar. Om du har en av dessa exklusiva bilar, vara beredd att betala en hel del när en av bildelar ämnen ut. Kostnaderna för generatorer för sådana exklusiva bilar kan vara mer än $ 340. Priset beror också på var du köper den från. Sammantaget kan man förvänta generatorn kostnaden variera mellan $ 200 till $ 400. Lägg till det, arbetskostnaden för $ 80 till $ 100, vilket kommer att variera avsevärt beroende på plats och bilmodell.

Generellt köpa den från en butik som får direkta leveranser från tillverkare kommer att minska kostnaderna. Då igen om du är bra på jobb bilreparationer, då kan du byta ut enheten på egen hand och spara på kostnader för arbetskraft ersättning som normalt lägga till priserna bil generator.

Varvräknare Installationsinstruktioner
Våt Cell Battery
Första bil Läkemedlets
Köpa Tips för Bärbar DVD-spelare
Bil Generator Problem
MP3
Bil Fönsterhiss Reparation
Bästa bilvax
Bästa små bilar
Bilvax buffert
Overhead DVD-spelare Installation

Leave a Reply