Framhjulsdrift Bilar

Bilarna i vilket motorn befogenheter endast framhjulen kallas framhjulsdrivna bilar. Den tvärgående motor i stället för den konventionella längsgående motor används för bilar med denna teknik. Fördelen med att använda dessa bilar är dragkraft som erbjuds av dem. Det hjälper navigera hala vägar utan stora svårigheter. Det är nödvändigt att ha vinterdäck på sådana bilar, det hjälper navigera bilen på ett bättre sätt.

Recensioner av framhjulsdrivna bilar

Granskningen av viktiga modeller av dessa bilar presenteras nedan. Detaljerna i de bästa märkena som finns på marknaden finns i detta uppskrivning.

Hyundai Sonata
Denna bil är en av de bästa produkterna släpptes av Hyundai, mycket tid och pengar har spenderats på forskning av denna bil. Företaget Därför förväntar sig mycket av denna modell. Den 4-cylindriga motorn i denna bil ger en effekt på 198 hk, vridmomentet som produceras är £ 184-fötter. Denna mitten av storlek sedan bil är perfekt lämpad för användning av familjer. Hyundai Sonata kommer också i olika trim (SE, GLS, etc.) tillsammans med många säkerhetsfunktioner. Det finns möjlighet att lägga till en soltak och navigationssystem. Körsträcka som erbjuds av Hyundai Sonata på motorvägen villkor är 35 mpg, medan den är 28 mpg för stadstrafik. Denna bil är prissatt runt $ 19.000.

Ford Taurus
Denna bil finns i många olika modeller, Taurus SHO är bland de högpresterande sådana. Denna bil drivs av en V6-motor med en kapacitet på 3,5 liter. Den producerar en effekt på 263 hk. Ford Taurus är känd för de bästa har Quality säkerhet och interiörer bil. I säkerhetsfunktioner inkluderar fyra hjul låsningsfria bromsar, post-crash SOS alert, elektronisk dragkraft och stabilitet kontroll osv De andra tekniska funktioner som erbjuds av denna bil inkluderar MyKey föräldraledighet funktioner, Kollisionsvarning, Cross Traffic Alert, Capless tankning, adaptiv farthållare, touch-pas keyless inresa, regn-sensing vindrutetorkare, döda vinkeln upptäckt och intelligenta keyless inresa. Priset på Ford Taurus varierar från $ 25.000 – $ 38.000.

Volkswagen GTI
Denna kombi-modellen levereras med en 2,0 liters motor och genererar en effekt på 200 hk. Den 4-cylindriga motorn av Volkswagen GTI levereras med en 6-växlad dubbla kopplingar automatiserad eller 6-växlad manuell växellåda. Det sätt på vilket denna bil fast grepp vägbanan är det som gör att köra en säker upplevelse. Exakt styrning är också en av de viktiga särdragen hos denna bil. De högkvalitativa interiör är en av höjdpunkterna i Volkswagen GTI. Den beräknade bränsleekonomi för manuell växellåda bilar är 32 mpg för motorvägen förhållanden och 24 mpg vid körning i städer. Priset för denna bil varierar från $ 23.500 – $ 31.000.

Chevrolet Cobalt SS
Denna bil är tillverkad av General Motors och är en av de snabbaste bilarna i detta segment. Chevrolet Cobalt SS drivs av en 205 hk motor. Detta 4-cylindrig motor med en 2,0 liters kapacitet kan motstå en 12 psi uppsving. De 215/45WR-18 Pirelli P6 däck som ingår i denna bildesign är kända för greppet som de tillhandahåller. De ultra-stabila dynamiken i denna bil är också en av dess höjdpunkter. Basen Priset för denna bil är ca $ 25.000.

Toyota Aurion
Tillverkas av Toyota i Australien, är denna bil utrustad med en V6-motor som har en kapacitet på 3,5 liter. Toyota Aurion kommer i 4-dörrars sedan stil. Inredningen i denna bil har en satin finish träfibrerna. Vanity speglar och en övergripande uppgraderad instrumentpanelen är några av funktionerna i det inre av denna bil. De lättmetallfälgar för Toyota Aurion kommer i en 16 tums storlek. Priset varierar från $ 35.500 – $ 50.000.

Dagens framhjulsdrivna bilar enligt ovan, använda sig av tvärmonterad motorer. Den “slutet på” monterade transmissionen driver de främre hjulen hos dessa bilar. De drivknutar länkade medelst drivaxlar används driva framhjulen. Dessa bilar visa sig vara användbar i kalla länder där man måste köra i snö. Bilar med en framhjulsdriven systemet är därför bäst för sådana förhållanden och erbjuda en säker och tröstande körupplevelse.

Strålkastarglas Cleaner
Keramiska Bromsbelägg
Topp bilvax Märken
TRUMBROMS Borttagning
Hur mycket kostar det att måla en bil
Nya bilar för 2012
Used Car bildelar och tillbehör
Bästa bilmärken
Taklucka installation
Så här testar ett bilbatteri
Automobile säkerhetsklassificeringar

Leave a Reply