Fördelar och nackdelar med billiga bärbara DVD-spelare

Om du har varit på en lång tåg eller bussresa, kommer du att veta hur tråkigt det kan vara, med ingenting att göra, men titta ut genom fönstret. Vore det inte bra om du kunde titta på dina favoritfilmer istället? Tja, kan du göra just det med en bärbar DVD-spelare. En bärbar DVD-spelare är en mindre version av vanliga DVD-spelare, som kommer med en bifogad skärmen, vilket gör att du kan se filmer var du än är. Så vad är nytt, kan man säga bra. Tja, är den goda nyheten att dessa dagar du får billiga bärbara DVD-spelare, därför bara om någon har råd att köpa en.

Men innan vi går in för en, bör du veta vad för-och nackdelar med billiga bärbara DVD-spelare är.

Fördelar

Billig: Ja, det är en av de bäst säljande poäng. Dessa är i allmänhet prissätts i intervallet mellan $ 70 till omkring $ 200, med de flesta av dem kostar den nedre delen av prisintervallet. Vissa, i själva verket finns för så lågt som runt 20 $. Med undantag för ett fåtal, många av tillverkarna av billiga bärbara DVD-spelare är inte stora tid namn. Den billiga bärbara DVD-spelaren segment av marknaden domineras av namn som Audiovox, CYBERHOME, Astar, Mustek, Coby, och så vidare.

Högt på Funktioner: Även om de är billiga, de funktioner som bärbara DVD-spelare har är lika med bidraget modeller som är dyra. Många av dem kommer med en inbyggd 7-tums eller 8-tums LCD-skärm, eller flytande kristaller, skärm. Det finns också modeller som kommer med 5-tums eller 61/2-inch skärmar. Kompakt och lätt, de flesta DVD-spelare spelar praktiskt taget alla typer av mediaformat samt stödja alla typer av TV-system.

Trots dess främsta fördelen att du kan titta på filmer var och när du vill, speciellt när du är på språng, eftersom du får vad du betalar för, det finns säkert vissa nackdelar att billiga bärbara DVD har.

Nackdelar

Inte kan spela olika filformat: Dessa dagar, DVD-spelare vanligtvis kan spela olika filformat som DVD, CD-R, CD, etc. Så, när man tittar på bärbara dvd-spelare, kontrollera att se om de verkligen kan hantera olika filformat, så att du inte sluta miste om denna viktiga funktion, speciellt om du vill använda den för att skapa dina egna filmer eller CD-skivor.

Dålig ljudkvalitet: Kvaliteten på ljudet kan vara dålig. De har bara inte tillräckligt med volym för att motverka bruset som uppstår under resan, såsom buller på vägen, eller en konversation, och så vidare. Även de komponenter som utgör enheter av billiga produkter är oftast av sämre kvalitet. Därför är det klokt att testa en billig bärbar DVD-spelare innan du köper den.

Kontrollera Skärmstorlek och Visningsvinkel av en billig bärbar DVD-spelare: Om fler än två personer kommer att visa det, då de mindre 5-tums skärmar är verkligen otillräckliga, särskilt för dem som sitter på ett avstånd från den. Även om folk sitter på vardera sidan om den i själva verket tittar på skärmen i 45 graders vinkel eller däromkring, vissa av dem verkar suddiga. Så när du väljer en bärbar DVD-spelare, är det en bra idé att kolla in dessa faktorer.

Men på grund av dess pris, dess portabilitet och att det ger grunderna i filmen tittar på resande fot, är billiga bärbara DVD-spelare väl värt det.

Bromsskon Byte
Lamborghini Historia
Kostnad för Bromsbelägg
Vinyl sprayfärg
Bromsoket Reparation
Hur fungerar en DVD-spelare Work
Sprayfärg för plast
Motorvagn antenn
Emergency Brake lysa – Vad kan man göra?
Bilen bromsar
Hur konvertera ljud till text

Leave a Reply