Färgtoning Borttagning

Färgtoning, antingen för hemmet eller bilen, avtar och / eller försämras under en viss tid. Om du märker något av de tecken, som bubblar av nyans eller purpling av filmen, då kan du överväga att ändra färgton. Utseende av bubblor i filmen indikerar att limmet inte fungerar längre, medan blekning av nyans till lila färg beror på fel av de icke-metalliska färgämnen. I båda fallen ser Färgtoning mycket ful och behöver bytas ut. Färgtoning avlägsnande bör göras noggrant, annars finns det chanser att repa fönsterglaset och skadar defroster i bilar.

Du kan hitta olika produkter på marknaden, som är särskilt konstruerade och formulerade för att ta bort Färgtoning lätt. Eller så kan du hyra proffs för att genomföra projektet. I båda alternativen, måste du spendera minst $ 100 eller mer. En bättre och billigare alternativ är att ta bort nyans bilfönstret på egen hand. Den huvudsakliga hindret är att de flesta filmer består av två eller flera skikt. Följaktligen, även om man lyckas skalar det första skiktet, sticker det underliggande skiktet till glaset, vilket i sin tur är mer problematiskt att ta bort.

Hur man tar bort Färgton bilfönster

Ta bort Färgtoning i inte så svårt som du tror. Om du fortsätter försiktigt, kan du lyckas ta bort nyans på en gång, i stället för att ta ut i remsor. I likhet med någon annan bil förbättringsprojekt, god planering och rätt krav är avgörande för en framgångsrik Färgtoning bort.

Material
Du kommer att använda koncentrerad ammoniaklösning för att ta bort nyans bilfönstret. Så, är det lämpligt att bära skyddsutrustning, som hand handskar och ansiktsmask för att skydda dig från att bli utsatta för ammoniak ångor. Du bör ha följande material:
Koncentrerad ammoniaklösning
Glasrengöringsmedel
Lim eller klister remover
Tvålvatten (använd rengöringsmedel lösning)
Svart soppåsar (stor storlek)
Fin stålull
Nya rakblad eller scrapper blad
Absorberande pappershanddukar

Steg
Välj en solig dag för bil Färgtoning bort, så att du kan se snabbt behandlingseffekt och enkel borttagning av färg. Dessutom, parkera bilen på ett sådant sätt att fönstret (vilket nyans skall avlägsnas) vänd solen. Följande är de steg som bör följas för att ta bort färg bil fönster:
Punkt 1
Först av allt, klippa svarta soppåse och placera den över fönstret (från utsidan) som du planerar att ta bort. Se också till att plastark (soppåse) täcker fönstret helt. Spraya tvållösning med användning av en spruta hår och utjämna plastarket från mitten till utsidan.

Steg 2:
Plastarket absorberar solljus och värmer upp fönstret färgton, vilket möjliggör enkelt avlägsnande av filmen. Om du tar bort bakrutan nyans, glöm inte att skydda insidan av fönstret med hjälp av en vattentät presenning. Sedan spraya outspädd ammoniaklösning över fönsterfilm.

Punkt 3
Innan ammoniaklösning torkar ut, täcka fönstret med en annan plastfolie (cut soppåse). Eftersom plastarket värmer upp fönstret färgton, hjälper ammoniak i lossa lim eller vidhäftningen. Låt det så här i ca 30 minuter. Man kan använda en fläkt för att påskynda processen.

Steg 4
Nästa steg är att skala av filmen från ett hörn. Innan dess, fukta nyans genom att spraya ammoniaklösning. Du kan använda rakbladet att lyfta upp nyans från hörnet. Efter detta dra av fönstret nyans försiktigt ta bort den i ett stycke.

Punkt 5
Efter avlägsnande av bilfönstret färgton, rensa bort kvarvarande lim (om någon) med ammoniaklösning och stålull. Använd absorberande pappershandduk för att klappa den torr. Ta bort plastfolie och / eller skräp ark väska från fönstret. Slutligen, rengör fönsterglaset med fönsterputsmedel.

Följ stegen ovan för att ta bort färg från sidorutorna. Således, med lite ansträngning kan du ta bort färg bilfönstret utan att anställa en professionell. Om du vill ersätta nyans bilfönstret, sedan köpa den nya filmen från ett företag, som tillhandahåller gratis tjänster för bil Färgtoning bort.

Måla jobb Utropspris
Symtom på en dålig Gasspjällssensor
Hur man sprayfärg Möbler
Effekt Fönsterhissmotor Reparation
Säkraste bilar
Bilar som Seat 7
Bil motorproblem
De flesta tillförlitliga bilar som någonsin byggts
Dyraste bilmärken
Hur man tar bort färg från Bil Windows
Bil Vaxning Tips

Leave a Reply