Färgat bilvax

Bruket av bil vaxning faller under kategorin bilrekonditionering. Förutom vaxning, inkluderar bilrekonditionering rengöring och polering bilen noggrant. Vaxning är inte bara gjort för att förbereda bilar för föreställningar, men också för att hålla dem i gott skick. Original färg på bilen bevaras och det hämtar bra pris för ägaren vid återförsäljning.

Aktiviteten att välja vax för en bil kan vara svårt ibland, särskilt om man måste köpa en färgad vax. Tanke på de många färgnyanser som görs tillgängliga på marknaden av biltillverkare, har en mycket lite alternativ, när det kommer till bilvax. I sådana fall är det lämpligt att välja en färgad vax som kommer i närheten av din bil färg.

Turtle Wax Color Cure
Turtle vax färg bota produkter finns i färger som svart, blå, röd, brun och silver. De pigment och färgämnen som finns i dessa produkter har en speciell kvalitet, som gör det möjligt att blanda olika nyanser. Den färg som ligger närmast skuggan av bilen måste väljas. Produkten levereras med en färg pinne (karnaubavax baserade) och ett chip pinne.

Meruiar s ColorX
Denna färg vax produkt är lätt att använda och inte innehåller någon form av skadliga slipmedel. Tydligheten i pälsen också återställs genom användning av denna färg vax. Den långvariga skydd som Meguiar s syntetisk polymer håller pälsen intakt.

Dodo Juice Orange Crush mjukt vax
Dodo Juice Orange Crush mjukt vax är lämplig för bilar med orange, gult, rött och andra varma metalliska färger. Det är dock mest lämpad för orange och röd färgade bilar. Tillsatsen av gult bivax och naturlig apelsinolja i denna produkt ger belägga en helt ny och uppfriskande utseende, naturlig apelsinolja används för väta.

Dodo juice Purple Haze mjukt vax
Mörka bilar kan vaxas ordentligt med hjälp av denna produkt. Den reflekterande beläggning av denna produkt bidrar till att skydda fordonet från de skadliga effekterna av UV-strålar, regn och smuts. Produkten innehåller berget vax och brasilianska karnauba. Den mörka vax som finns i produkten hjälper att förbättra glans och repellerande vatten.

Bil Vaxning Care
De tips som nämns nedan skulle visa sig vara till hjälp när vaxa bilen.

Det rekommenderas att parkera bilen i skuggan under vaxning.
De bilvax produkter kan innehålla slipmedel. De slipmedel skadar bilarna genom att påverka deras färg. Därför bör man vara försiktig i valet en produkt bilvax.
Före vaxning, måste bilen ska tvättas ordentligt och torkades med mjuk bomullstyger. Annars önskade glans inte uppnåtts.
Fönstren, dörr lister, glas, gummi trim, etc. bör inte vidröras eftersom lämnar vaxet bakom fläckar på sådana ytor. Det blir svårt att ta bort fläckar senare.
Den del / del av bilen som är vaxad, måste täckas och efteråt bör det belagda vaxet tas bort försiktigt.
Vaxning bilen var 3 månader rekommenderas att ge det en uppfriskande och helt nytt utseende.

Grundläggande information om färgade produkter bilvax och tips om användning finns i artikeln. Korrekt efter dem skulle bidra till att ge bilen ett trevligt utseende.

Bilbarnstolar
Bilstereo Inkoppling
Bromsoket Reparation
Bil Målning Guide
Bästa ljudredigering programvara
Hur att hoppa starta en bil
Fördelar och nackdelar med MP3-teknik
Emergency Brake lysa – Vad kan man göra?
Vilka är. SHN filer
Cool Biltillbehör
De flesta tillförlitliga bilar

Leave a Reply