Emergency Brake Repair

Utan tvekan, bromsar är en av de viktigaste delarna av ett fordon. En parkeringsbroms, även känd som en nödbroms, förhindrar att bilen rullar längs när den är parkerad i ett givet utrymme. Det är en mycket viktig komponent och i fallet om dessa bromsar inte fungerar, reparera dem är första prioritet. Det kan finnas många olika omständigheter där en nödbroms inte fungerar som kan kräva att du tar bilen till mekaniker och åtgärda problemet. Vid bromsanordningar problem, finns en lista på möjliga orsaker. Det kan vara ett problem med svaga bromsar, slipning ljud, bromsvätska läckage etc. Men oavsett vara orsaken till din bil bromsfel, en inbjudan till en nödbroms reparationer bör tas upp omedelbart.

Vanliga Emergency Brake problem

Här är några broms reparation instruktioner och tips du kanske vill ta en titt på.

Bromsar hetta upp (både fram och bak)
Broms värmer upp (endast bak)
Nödbroms lysa
Parkeringsbroms omkopplare
Förlust av bromsvätska från huvudcylindern
Utslitna bromsoken
Bromsljus på instrumentbrädan tänds
Skjutmått fästskruvar hud ovanpå rotorn
Ett hjul låser sig / Bil drar åt sidan
Inredning bromsbelägg slits ut och inte exteriör
Justering nivå som krävs för parkeringsbromsar
Avlägsna återstående ventil
Gravity blödning

Med denna FLUGSMUTS lista över problem, kanske du vill diskutera problem med din pålitliga mekaniker och få en broms ersättare klar tidigast. Om du funderar över bromsen reparationskostnad, ja, det skulle bero enbart på en mängd olika faktorer. Liksom, kostade nivån av broms skador, nya delar som behövs som en ersättning, samma. Vanligtvis är räckvidden för en broms reparationsarbete mellan $ 50 till $ 350. Det akuta eller parkeringsbroms reparationsarbete får endast försökt om du har god kunskap om bilen bromsar, annars kan hamna spendera mer pengar, om du strula till det.

När du behöver byta
En nödbroms i ett fordon är en extra handbroms, eller så kan du säga ett överskott säkerheten, ifall den huvudsakliga bromssystemet i bilen upplever en nödsituation misslyckande. Ibland, ofta kan driften av dessa handbromsen ger dig en rostig kabel som i slutändan skulle behöva en ersättare. Dessa kablar är lite komplicerat att arbeta med från början, men med dessa lucid instruktionerna i nästa stycke inte ska se komplicerat därefter.

Reparera en nödbroms
En korrekt installation av bromsvajern är viktigt eftersom det är då du kommer att ändra buggered stud hjulmuttern. Om du är medveten om nödsituation (parkering) bromssystem och placeringen av kabeln, ta ut kabeln genom att hitta utskurna och rada upp det med matchande ytan. Nu långsamt glida pjäsen på sin rätta plats. Därefter måste du använda en hållare klipp att knäppa bromskabeln till dess position. Klippet kan komma över toppen av den installerade kabeln, pund den i med hjälp av en liten gummihammare för att hålla den i sin rätta plats. Nu passerar bromskabeln sakta på kroken genom att flytta spaken nödbroms samtidigt. Det kommer att underlätta processen. Använd en skruvmejsel för att vrida spaken i medurs riktning för att skapa en pjäs i arbetsområdet, så att kabeln glider i smidigt på monteringen kroken. När allt detta agerande kabel montering sker långsamt släppa bromshandtaget och låt den snäpper tillbaka till sin plats.

Om du fortfarande är osäker om detta reparera jobb är det bästa alternativet för att lösa dina problem med bilen hämtar hjälp från en professionell mekaniker. Lycka!

Symtom på en dålig Starter
Auto Repair Frågor
Bästa Snow Bilar
Motorvagn antenn
Remote bil Starter Installation
Bil Målning Guide
Hur att rengöra och underhålla en DVD-spelare
Hur man byter en ABS hjulhastighetssensor
Hur att blöda Bromsar
Taklucka Vs. Moonroof
Diagnos skrapande ljud när du vrider din bil

Leave a Reply