Dyraste bilmärken

Det finns många typer av bilar som finns på bilmarknaden, såsom små bilar, medelstora bilar, stora bilar, stadsjeepar, lyxbilar, bilar muskler, bilar idrott, och så vidare. Varje typ av bil klass har sin egen uppsättning unika funktioner och specifikationer modell. Av alla dessa, finns det några bilar som är den dyraste, såsom lyxbilar och bilar sport. Och det finns även varumärken vars produkter är främst inriktade på att driva kraven för de rika klassen. Maybach och Mercedes-Benz är några av de bästa exemplen på de dyraste biltillverkarna i världen.

Maybach
Maybach-Motorenbau GmbH är en lyxbil företag från Tyskland som verkar under Daimler AG Corporation. De modeller som tillverkas av företaget är tänkt som topp 10 dyraste bilarna i världen. Den utropspris på 2009 Maybach 57 är $ 344.000, de Maybach 62 Zeppelin kostar $ 677.000, medan Maybach Landaulet semi-cabriolet kostar drygt en miljon.

Mercedes-Benz
Precis som lyxbil varumärke “Maybach”, är Mercedes-Benz även ett dotterbolag till Daimler AG Corporation. Bilar från Mercedes-Benz är främst inriktad på trafiksäkerhet och yttersta passagerarkomfort. Den har fått olika bilar serier som S-Klass börjar på $ 91.000, CL-Klass börjar på $ 113.150, den SLK-Klass med ett pris från $ 47.650, SL-Klass på $ 102.600 som utgångspunkt prisklass, SLS AMG på $ 183.000. Dessutom ingår i listan över de tio dyraste bilar är Mercedes-Benz SLR McLaren, som är prissatt till $ 450.000 för basmodellen.

Rolls-Royce
Rolls-Royce Motor Cars är en brittisk varumärke av lyxbilar, som arbetar under ägandet av BMW Group. Två av de mest populära bilarna från märket som tillverkas är Fantomen och Ghost. Fantomen erbjöds till ett utropspris på $ 300.000, medan Ghost kostar ca $ 255.000. Rolls-Royce varumärke har gjort mer försäljning än dess primära konkurrent “Maybach”.

Bugatti
Bugatti Automobiles SAS är en biltillverkare från Alsace, Frankrike, som är ett dotterbolag till Volkswagen Group, bildades 2000. Det har producerat två varianter av Bugatti Veyron EB 16,4, varav den senaste “Super Sport-versionen anses vara den snabbaste Street Legal bil i världen. Priset på Bugatti ‘Super Sport “tros vara runt $ 2.700.000.

Porsche
Porsche Automobil Holding SE är en bil producent eller lyx och hög prestanda bilar från Tyskland. Den rymmer en stor andel i “Volkswagen AG, som är ägare till” Volkswagen Group som omfattar kända bilmärken som Volkswagen, Lamborghini, Bugatti, Bentley, Audi och Skoda. En av de dyraste bilarna i världen är Porsche Carrera GT, kostar runt $ 484.000. Porsches Cayenne Turbo SUV kostar $ 106.000, medan 911 GT2 kommer runt $ 245.000.

Ferrari
Ferrari är en italiensk tillverkare av högpresterande sportbilar. Ferrari Enzo är list-pris på en bra $ 659.330, medan Ferrari F40 erbjöds på $ 400.000. Å andra sidan är Ferrari 612 Scaglietti närvarande erbjuds för $ 304.000. En annan anmärkningsvärd bil från jätten är Ferrari F430 vars pris varierar från $ 186.925 till $ 217.310. Det finns många andra kraftfulla och högpresterande bilar från märket som är dyra nog för en vanlig människa att ge.

Det finns många andra som Audi, BMW, Lexus, Aston Martin, Maserati, Cadillac, och många fler. Eftersom bildelar av dessa maskiner inte kommer billigt, dessa är också de dyraste bilmärken för att reparera och underhålla. Observera att priserna även kan öka om avancerade tillbehör och uppgraderingar valt.

Vad står MP3 för?
Diagnostisera bil problem
Bromsbelägg Replacement Cost
Förarlösa bil
Bil ljud och video Köptips
Sprutmålning Möbler
Keramiska Bromsbelägg
Måla Färger för bilar
Bil Paint
Kylarvätska
Hur man gör en baby Cover Car Seat

Leave a Reply