Dyraste bilen

Det är inte utseendet på bilen men priset som gör det så önskvärt. Om du tar en titt på dyra bilar, kommer du att inse att de tjänar en liknande funktion som alla andra bilar, men det är varumärkets värde fäst vid dem, tillsammans med några unika egenskaper och design, som gör dem så dyrt. Det finns många högt prissatta märken som tillverkar några stora lyxbilar och sportbilar som är utrustade med vissa oöverträffad funktioner. Det finns mycket konkurrens mellan dessa varumärken att utforma några av de bästa och dyraste bilar, men inte alla av dem lyckas vinna hjärtan och bankmedel av folket. Status är en stor sak att eliten kan gå i någon utsträckning för att upprätthålla, och en bil är verkligen en definitiv statussymbol. Innan jag berättar om de 10 dyraste bilar, skulle jag berätta om vad du letade efter – den dyraste bilen någonsin sålts.

Världens dyraste bil

Jag skulle vilja att du tar en slumpmässig gissning om detta. Vilken bil du tycker är den dyraste bilen? Jag är säker på att många av er trodde att den dyraste bilen måste vara någon senaste helt nya designer lyxbil utrustad med några bra funktioner och teknik. Om du trodde det, du har fel. Enligt den senaste auktionen av vintage lyxbilar som ägde rum i Kalifornien, en gammal, men sällsynt, modell av Bugatti Type 57SC Atlantic uppgift såldes för $ 30 miljoner. Om vi ​​ska tro denna nyhet, då detta klassiska bil är utan tvekan en mycket dyr bil i världen. Denna bil ritades 1936 och är verkligen en makalös skönhet. Per historia bilar är denna bil anses vara en av de vallgrav vackra bilar konstruerade före andra världskriget. Ryktet säger att det också var en av de favorit bil av Jean Bugatti själv. Detta var ungefär den dyraste bilen i världen, nu ska vi ta en titt på några av de andra dyra bilar.

Andra populära dyra bilar

Det finns många bra och dyra bilar tillgängliga, men de är inte kommersiella. De flesta av dem säljs på auktioner i olika delar av världen. Ges nedan är några av de kommersiella och dyraste bilar som finns på marknaden som du kan köpa enkelt, uppenbarligen bara om du har en bra bank!

Bugatti Veyron
Bugatti igen! Detta toppar listan över topp tio dyraste bilarna på en jättestor pris på $ 1.700.000. Detta är en av de snabbaste bilarna i världen med en hastighet av 253 mph. Bilen är konstruerad för att maximal perfektion och sportbil älskare skulle dö för en glimt av det.

Lamborghini Reventon
På den andra positionen, vid $ 1.600.000 har vi Lamborghini med sin super snygg design och hög hastighet av 211 mph. Det är också en av de mest kraftfulla och dyra Lamborghini bil som någonsin konstruerats.

McLaren F1
Det är känt för att vara en av de snabbaste gatan bilarna i världen med en toppfart på 240 mph. Sedan 1994 har det lyckats säkra sin position bland de tio bästa bilar lista och har brutit många poster tills nu. McLaren F1 kommer du tillbaka med en sval $ 970.000.

Ferrari Enzo
Med en unik design och många topp funktioner klass är Ferrari Enzo tänkt att vara den bästa super bil som någonsin byggts. Detta är återigen en av de snabbaste spårvagnar och med en hastighet av 217 mph har alltid varit det första valet av sportälskare. Den Enzo kostar $ 670.000.

Pagani Zonda C12 F
Om du verkligen vill för Grand spel och ut i världen ser ut, så Zonda är sak att titta på. Den tillverkas av ett litet företag från Italien. Om vi ​​tror på dem, det är den 5: e snabbaste bilen i världen, med en toppfart på 215 mph, och är prissatt till $ 667.321.

SSC Ultimate Aero
Med den snabba och smartaste Street Legal bil är alltid en bra idé. Om du tror att samma sedan SSC Ultimate Aero är något som du kan gå till. Detta är också tros vara en av de mest sällsynta bilar som endast 26 kommer att produceras av företaget. SSC Ultimate Aero är tillgänglig för $ 654.400.

Saleen S7 Tween Turbo
Det är den 3: e snabbaste bilen i världen med en toppfart på 248 mph. Ett annat intressant faktum om bilen är att det är första certifierade bil Amerika produktion. Dess pris på $ 555.000, är ​​fortfarande en bra bit över en halv miljon.

Koenigsegg CCX
Vid $ 554.568, är Koenigsegg CCX välsignats med snyggt utseende och super hastighet 245 km / h, vilket gör den här bilen den 4: e snabbaste i världen. Den tillverkas av ett svenskt företag som är fast besluten att ge den snabbaste bilen i världen.

Mercedes Benz SLR McLaren Roadster
Enlighet med arvet, är SLR McLaren Roadster annan undrar bil från Mercedes. Det är den perfekta kombinationen av komfort och lyx och därmed har också blivit den mest kommersiellt gångbara bil i denna genre. Mercedes Benz SLR McLaren Roadster kostar $ 495.000.

Porsche Carrera GT
Detta är den sista super bil som avslutar vår lista över topp tio dyra bilar. Det är en av de mest favorit racerbilar bland älskare bilspel. Detta är känt för att vara en av de bästa konvertibla racerbilar någonsin utformade, med en toppfart på 205 mph. Du kan få Carrera GT på $ 440.000.

Det var några av de dyraste bilarna i världen att du kan gå efter, om du har pengar och vill en dyr bil. Några av dessa bilar är också auktioneras, där du kan få dem till ett billigare pris, så håll ett öga på auktionerna äger rum runt om i världen. Du kan bara få dig en stjäla, men om du har råd en av dessa är en stjäla förmodligen det sista du tänker på!

Bil Ljuddämpare Reparation
Bilbarnstolar
Hastighetsmätare Cable Replacement
Metallic sprayfärg
Bromsskon Byte
Hur konvertera WMA till MP3
Hur man reparerar en Seat Läder bil
MP3-spelare Instruktioner: Installera en MP3-spelare
Rengöring Battery Korrosion
Hur man tar bort färg från Bil Windows
Hur fungerar en mp3-spelare Arbete?

Leave a Reply