DRM Removal

Nyligen har det skett en revolution i hur människor får musik från olika källor. De som vill få musik och videor kan antingen gå till musikbutiken och köp ljud-CD och DVD-filmer, ladda ner media från Internet gratis, eller köpa samma från kända nätbutiker. Eftersom piratkopiering av musik är på uppgång, är musikbolag kommer upp med olika former av teknik som motsätter och motverka piratkopiering. En av de viktigaste och framstående teknik inkluderar Digital Rights Management (DRM). Kom ihåg att även om det finns många program på marknaden som tar bort DRM, ändra åtkomsträttigheterna kan anses olagliga. Det har varit många politik och lagstiftning när det gäller DRM borttagning. En sådan fördrag är Världsorganisationen för den intellektuella äganderätten (WIPO) fördrag om upphovsrätt. I USA lägger Digital Millennium Copyright Act (DMCA) villkoren för överträdelse av DRM från ursprungliga innehållet.

DRM är en avancerad teknik som ingår i musik säljs av nätbutiker eller ens i ljud-CD från musikbutiker. DRM skapades för att stödja piratkopiering, med inte så att användarna kan kopiera och konvertera den ursprungliga media till andra källor och plattformar. Även DRM var avsett att användas för att stoppa piratkopiering, är individer som har köpt musik lagligt emot det också. Detta beror på att trots människor som erhåller musik av lagliga sätt, att de inte kan använda det på det sätt de vill på olika enheter. På grund av oppositionen har många företag som Apple och Sony börjat erbjuda DRM-fritt innehåll för nedladdning. Denna teknik är inte bara ingår i ljud-CD och online nedladdning av musik, men också i PC-spel och e-böcker. Om du har en ljud-CD med DRM aktiva och vill använda det på datorn eller någon annan underhållning gadget, måste du ta bort DRM, för vilken en DRM borttagning verktyg krävs.

Hur man tar bort DRM

Ta bort DRM från ljudfiler är bara en fråga om att använda rätt typ av programvara som gör jobbet. Det finns ett stort utbud av sådana program tillgängliga på Internet för gratis eller betald nedladdning eller datorbutiker. Dessa program förbi DRM-koden och konvertera skyddade filer till andra olika format du vill ha. Det finns några avancerade DRM borttagning verktyg som även kan ha andra funktioner som video konvertering och audio konvertering. Dessa verktyg tar bort ljud och video-koder skydd från filer som köpts från källor som Apple iTunes, Napster, Musicmatch, AOL MusicNow, MSNMusic, Rhapsody, etc. Men bara kontrollera om vissa av ovanstående media leverantörer har DRM-fria medier för nedladdning som standard. DRM borttagning programvara kan konvertera skyddade AAC, WMA, WAV och många andra till den standard MP3-format.

DRM Removal Software

Wondershare Media Converter
Aimersoft DRM Media Converter
iSkysoft DRM Removal
DRM Converter 3 för Mac
SoundTaxi
myFairTunes
Daniusoft DRM Converter
AnalogWhole
WMA Konvertera Platinum
ShareDRMusic
NoteBurner
MAC M4P Converter
TuneClone Audio Converter för Mac
DRM Converter
NoteCable
FreeMe2
Audio Hijack
DRMBuster
QTFairUse
FairUse4WM
Tunebite Platinum
Automatisera unDRM
Audacity

Observera att funktionen och funktioner av dessa applikationer skiljer sig åt. Dock fortfarande en funktion densamma, nämligen att bearbeta skyddade ljud-eller videofiler och konvertera dem till det format du vill ha. Om du funderar på att använda en DRM borttagning programvara, föreslås det att gå in för betalda sådana. Dessa licensierade tillämpningar inkluderar kompletta funktioner och bra utskriftskvalitet, till skillnad från de som finns tillgängliga på nätet för gratis nedladdning. Även om du lyckas ta bort DRM från ljud-och videofiler, rekommenderas att använda filerna exklusiva för personligt bruk och inte för offentlig distribution och vädring. Program som SoundTaxi och Wondershare Media Converter tros vara det bästa. Med hjälp av en bra DRM borttagning verktyg kan du enkelt använda skyddat ljudinnehåll på din Apple iPod Microsoft Zune, eller någon annan mediaspelare.

Bilen startar inte – FAQ
Nya Auto Teknik en huvudvärk för oberoende Mekanik
Ljuddämpare reparationskostnad
Bilbatteri Tester
Emergency Brake Repair
Hur fungerar en mp3-spelare Arbete?
Generator Kostnad
Fördelar och nackdelar med MP3-teknik
Symtom på en dålig bränsletrycksregulator
Bästa Bilbatteriladdare
Bromsvätska Flush

Leave a Reply