DIY Bilreparationer

Din bil är din älskling, eller hur? Men har du någonsin tänkt på hur mycket pengar du investerar i underhåll och reparationer din bil. Tja, om man räknar det belopp du kommer att bli förvånad att ta reda på att hälften av din lön går i bilen varje månad. Så, här är jag med några tips om Do It Yourself bilreparationer. Att reparera din bil behöver du inte vara en perfekt utbildad mekaniker. Du behöver bara veta hur man gör det och vad man ska göra i vilken situation. Men grundläggande kunskaper om bilreparationer är nödvändig för att du ska kunna ta ett mer välgrundat beslut om reparationsalternativ. Så kan de grundläggande kunskaper kan vinnas antingen från en erfaren person eller genom att göra vad du gör just nu, ja surfat.

Med DIY reparation kan du spara en stor mängd, tid och ja bördan att köra bilen till garaget, bara för att fixa en repa eller en platt nivå. Pengar sparas på många sätt som du inte kommer att behöva betala arbetskostnader och du kan köpa betrodda reservdelar direkt från butikerna. Om du har en god kännedom om bilreparationer kommer du att kunna kontrollera vilken del behöver bytas. Det viktigaste är att du reparerar din egen bil, därför kommer du att vara mer oroad över skadorna och reparera det mer fint än en mekaniker.

En översikt på Do It Yourself Bilreparationer

När du har bestämt att du ska reparera din bil på egen hand måste du först förbereda dig för att starta arbetet. Så låt oss börja lösa dina frågor bilreparationer med de saker som du bör bära i bilen.

Saker som krävs
Först måste du ha en bilsats reparera verktyg. Följande är de saker som du bör ha i en verktygslåda. Bär denna verktygslåda hela tiden.

Rena trasor
Jack
Extra Tier
tång
Reservdelar: Extra tändstift, olja, bromsvätska, transmissionsolja, servostyrning vätska, luftfilter, etc.
Emergency delar: Säkringar, extra bälte, kylvätskeslangen och kylarlock
Utrustning som används i snö och is som deicer
Reflektorer och blinkar
Socket uppsättning olika storlekar
Skruvmejslar (både platt och Phillips) i olika storlekar
Lug nyckel av olika former och storlekar

Lätt Gör det själv Bilreparationer
Här kommer jag att ge er en kort idé om Do It Yourself bil reparation av några enkla problem som du enkelt kan fixa själv.

Rost Reparation: Bil rost reparation är ganska lätt. Ta bort rost från bilen genom skrubbning det med stålborste. Sedan skrubba billack med 220 sandpapper som är tillräckligt för att ta bort färg och primern. Sedan med hjälp av metall slipskiva, mala renade delar av bilen. Gör det långsamt eftersom det kan skada bilen. Med Ditt rostborttagning arbete är över. Nu städa upp bilen med hjälp av en bomullsduk. Täcka de områden där du inte behöver färgen. Nu spraya primern och vänta på att torka. Upprepa primern en gång och sedan efter det torkar spraya måla din bil. Låt det torka och sedan upprepa 2 till 3 lager över den.
Scratch Repair: Bil scratch reparation kan behöva några enkla riktlinjer. Börja med en biltvätt. Låt bilen torka och sedan undersöka repor ordentligt. När du ser repor, rulla fingrarna över den för att säkerställa att det är en repa inte den avfärgade färgen. Rengör sedan området och försöka jämna ut grunden med hjälp av ett fint sandpapper. Rengör den delen med hjälp av en bomullsduk. Applicera förening över repan med hjälp av en plast kniv. Låt tills det blir svårt. Nu med hjälp av sandpapper långsamt nivå upp. Rengör ytan och blåsa bort dammet. Nu spraya primer över den och låt den torka. Nu sluta det med ett Bättringsfärg.
Fönster Reparation: Fönster reparation kan ha många punkter att täcka så fönstret kan fastna på grund av många orsaker. Du kan rengöra fönstret med hjälp av en dammtrasa som tar bort allt skräp och damm. Om det har fastnat helt så det kan finnas vissa problem med säkringen. Du måste kontrollera säkringen, om den röda remsan som finns i centrum bryts då detta innebär att du måste byta säkring.
Kyl en överhettad motor: Om din motor är överhettad medan du kör din bil, parkera bilen på en säker plats och stäng av värmaren inställning och värmefläkt på hög. Öppna huven och låt motorn svalna. Öppna inte locket bilen kylaren tills motorn svalnat eftersom dess tryck kan orsaka allvarliga brännskador. När motorn har svalnat, kontrollera kylvätskenivån. Om den är lägre än den lägsta nivån linjen sedan hälla lite mer kylvätska i den. Om den har tillräcklig mängd kylmedel då vara det finns några större problem med din bil som inte kan fastställas av dig. I det här fallet får den kontrolleras av en mekaniker.

Bortsett från den ovan angivna enkla DIY bilreparationer du kan få manualer bilreparationer på marknaden som kan hjälpa dig att fixa många sådana bil problem. Du behöver bara för att få en uppfattning om hur att reparera din bil. Så nästa gång du möter några problem med din bil försöka fixa det själv och spara en stor summa pengar.

Bästa bilvax
Smart bil recensioner
Pipig Bromsar
Nyckellöst Entry System för bilar
Chrome sprayfärg
Bromsledningen Byte
Hur Reupholster Bilbarnstolar
Bästa RWD bilar
Orsaker till gnisslande ljud under körning
Jumping ett bilbatteri
Däck Justering Kostnad

Leave a Reply