De flesta tillförlitliga bilar som någonsin byggts

Bara kika utanför ditt fönster och vad tycker du? Det finns gott om olika bilmodeller och bilmärken zoomning över vägen. Idag är bilindustrin en av de mest blomstrande företagen på marknaden. De stigande bränslekostnader och höga skatter, inte vela konsumenterna från att köpa en bil. Detta gör oss undrar, vilka är de mest tillförlitliga bilar. Denna fråga gäller särskilt för dem som behöver körsträcka tillsammans med utseende.

Om två decennier sedan, fokuserade tillverkare på stil och utseende. De gav inte många trodde på lång sikt tillförlitlighet bilar. Men efter 1980-talet började tänkesätt tillverkare och konsumenter att ändra. Folk började att leta efter bilar som gav dem utökad garanti samt tillförlitlighet. Bortsett från dessa faktorer, började folk att tänka på trafiksäkerhet och funktionerna för de bilar som bidragit till att förhindra allvarliga skador i händelse av olyckor. Med införandet av asiatiska biltillverkare på marknaden hade de europeiska biltillverkarna för att dra upp sina strumpor. Låt oss ta en titt på de bästa 10 mest tillförlitliga bilar någonsin på vägarna i dag, i följande punkter.

Topp 10 mest tillförlitliga bilar som någonsin

1. Honda Accord
Honda är den japanska biltillverkaren ett av de mest pålitliga bilmärken. De har gjort ett märke på marknaden sedan 1976 med Honda Accord. De ser ut är elegant och har den bästa motorn att en bil kan önska. Denna medelstora bil har varit den bäst säljande japanska bil för 15 år sedan 1982 till 1997. Det har gått många väg tester tidigare samt nuvarande och därmed tjäna det titeln på nummer ett mest tillförlitliga bil som någonsin byggts.

2. Subaru Forester
En annan japansk biltillverkare, har Subaru infört den amerikanska marknaden till en pålitlig bil som heter Forester. Detta är en fyrhjulsdrift Kombi som började säljas i USA under 1998. Detta är en tuff bil som fungerar bäst på sega vägar. Du kommer att älska den rymliga interiören och det visar sig vara mycket lätt att rida SUV.

3. Mazda MX5
Mazda, introducerade den japanska biltillverkaren en lätt, tvåsitsig roadster i 1989 auto show i Chicago. Sedan dess har det tjänat titeln den bäst säljande cabriolet, och är fortfarande älskad av bil entusiaster i USA.

4. Mitsubishi Carisma
Mitsubishi Motors har gett amerikanska familjer med en pålitlig stor familjebil. Det producerades från 1995 till år 2005. Namnet var Carisma gjorda kombination ord bil och grekiska ordet “Kharisma” som betydde “gudomlig gåva”. Denna bil är verkligen en gudomlig gåva för människor som söker en långsiktig pålitlig familjebil.

5. Toyota Yaris
Toyota, producerade en subcompact bil på 1999 som mottogs väl på marknaden. Bilen tillverkades i två namnen “Yaris” och “Echo” enligt marknaden. Denna bil hade gott om utrymme för föraren och passagerarna. Motorn är ganska kraftfull och en av smarta småbilar att investera i.

6. Honda Civic
En annan bil från en av de mest pålitliga bilmärken, Honda. Denna bil har fått ser ut samt en stark motor. Det är en av de mest rymliga bilar på vägen som ger dig bra valuta för pengarna. Honda Civic är den näst längsta kontinuerligt kör bil efter Toyota Corolla. Tillverkaren stoppade produktionen av Honda Civic Hybrid i december 2010.

7. Nissan Almera
En enkel, inte mycket att titta på, medelstora familjebil, kommer Nissan Almera upp som en av de mest pålitliga bilarna som någonsin byggts. Denna bil var praktiskt och bra för små familjer. Europeiska marknaden var full av Almeras som såldes som tre eller fem dörrar hatchbacks.

8. Honda CR-V
Honda, behöver jag säga mer? Detta var en kompakt SUV producerats sedan 1996 för att tillfredsställa konsumenter som söker sport utility vehicle. Denna bil tjänat en tillförlitlighet poäng 9,0 av 10 i 2010. Således visar det är en av de bra bilar att satsa på.

9. Toyota RAV4
Detta var den första kompakta crossover SUV att införas i Japan samt Europa 1994. Det började säljas i USA från 1996. Det är en sportig bil som är rolig att köra, men lite dyrt på fickan. Det är dock värt varje buck du spenderar på det.

10. Nissan Micra
Nissan Micra modellerna är alla anses vara tillförlitliga bilar på vägen. De finns i bensin och en modell kommer i diesel. Du kommer att älska de enkla kontroller och enkel körupplevelse som kommer med Nissan Micra.

Som ni kan se, de japanska biltillverkarna styra marknaden med några av de bästa bilmodeller på väg, i dag. Detta betyder inte de europeiska bilmodeller är underlägsna. Men när det gäller tillförlitlighet, de japanska modellerna har en bättre säga. Hoppas du har hittat en bil som passar dina behov från ovanstående lista över tillförlitliga bilar.

Hur man byter lås fönsterdekaler
DRM Removal
Ersätta en generatorremmen
Bilar
Bästa bilmärken
Topp bilvax Märken
Automotive Bättringsfärg
Hur länge bromsbelägg Sista
Tips för att köpa en förstärkare Bilstereo
2012 nya Volkswagen Beetle
Hur du ändrar en generator

Leave a Reply