De flesta tillförlitliga bilar av 2012

En pålitlig bil ska vara välbyggd, tålig, låg på underhållskostnader och högt på körsträcka. I många undersökningar av bil enheter, har det visat sig att bilar från Honda och Toyota är den mest tillförlitliga i alla de ovan nämnda aspekterna.

Pålitliga bilar här säsongen

Konsumenterna tror först pålitliga varumärken när det gäller att köpa en ny bil. Det finns andra bilmärken såsom Ford, Volvo, Volkswagen, etc., som inte producerar ganska pålitliga maskiner. Här är en titt på de pålitliga alternativ.

Honda Accord
I åratal har Honda Accord har betygsatt bästa när det gäller värde för pengarna, bränsleekonomi och hållbarhet. Ett utropspris på cirka $ 21.000 är prisvärd, medan en körsträcka på 23 mpg i staden och 34 mpg på landsväg innebär en effektiv motor. Denna bil har också tilldelats för bästa andrahandsvärde och tjänade en rating på fem stjärnor i säkerhetstester av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).

Toyota Camry
Toyota Camry är inte långt efter när det gäller frågan om tillförlitlighet. Camry är det närmaste och tuffaste konkurrent till Accord, med tanke på prisklass och bränsleekonomi. Priset för bas varianten börjar på ungefär $ 22.000, vilket är mindre än Accord. Det ger en anständig bränsleekonomi 22 mpg i staden och 33 mpg på motorvägar. Du kan även överväga att köpa Camry Hybrid-modellen, som börjar på ca $ 27.000.

Ford Fusion
Ford är förmodligen den bästa medelstora bil i auto marknaden. Basmodellen, det FWD sedan med en 2,5-liters I4, kostar ca $ 21.000. AWD sedan med en 3,5-liters V6 och hybriden, som har en 3,0-liters gas / etanol V6 kostar ca $ 28.500. Basmodellen ger 22 mpg i staden och 29 mpg på motorvägar.

Porsche Boxster
Porsche är ett varumärke som förknippas med snabbhet och kulturarv. En av de mest pålitliga sportbilar, en notoriskt flagnande ras, är Boxster. Den 2-dörrars roadster, som kostar ca $ 50.000, har en 2,7-liters sexcylindrig motor som kannor ut 265 hästkrafter. Att vara en Porsche, är motorn en rak sex och monteras i ryggen. Roadster-S kostar ca $ 61.000. Den har en 3,4-liters rak sex vilka rätter ut 315 hästkrafter. Roadster ger en häpnadsväckande körsträcka på 20 mpg i staden och 30 mpg på motorvägarna.

Subaru Legacy
Detta är rankad som en av de bästa bilar för stil, kraft och bränsleekonomi, vilket ger den en hög poäng i pålitlighet testet. Legacy har 9 modeller, allt från $ 20.000 till $ 30.000 och drivs av antingen en 2,5-liters I4 eller en 3,6-liters I6. Den bästa säkerhetsfunktion för Subaru är dess heltid symmetrisk fyrhjulsdrift, som hjälper bilen greppet vägbanan bättre i förrädiska förhållanden. Basen 2.5i varianten är tillgänglig till ett pris på cirka $ 20.000 och ger 19 mpg i staden och 27 mpg på motorvägarna.

Honda Civic
Civic är utan tvekan en av de mest sålda Hondas i USA. Liksom Accord har Honda gjort detta till en grundligt pålitlig, tillfredsställande bil. Till ett utropspris på mindre än $ 16.000, det är billigt. Förutom ett bra pris, kan du förvänta dig en bränsleeffektivitet 26 mpg och 34 mpg i staden och motorvägar, respektive. Även high-end variant Si Coupé, har ett pris på bara $ 24.500. Det är den mest sålda personbilen i Kanada, och tredje bäst i den totala bilförsäljningen, bakom F-150 och Dodge Ram pickups. Det har också fått goda säkerhetsklassificeringar från National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).

Buick LaCrosse
Buick LaCrosse tros vara i topp 10 mest tillförlitliga bilar. Det är en medelstor lyx sedan, med pris börjar på $ 30.000. En körsträcka på 25 mpg och 36 mpg på landsväg är, med alla medel, beundransvärda. Buick är bekväma, lyxiga och tekniskt skickliga, Buicks IntelliLink system ger smartphone tillgänglighet.

Volkswagen Golf
Tyska bilar är oftast välbyggd och nya Golf bör inte vara ett undantag. Vid $ 18.500, är ​​basmodellen inte exakt billig, men byggkvalitet och den utmärkta körsträcka på 23/33 bör kompensera för det. Den 2-dörrars manuell växellåda basmodellen har en 2,5-liters I5 motor ger en fantastisk 170 hästkrafter. Interiören i VW Golf är definitivt det bästa bland alla dessa bilar.

Tillförlitligheten hos en bil beror till stor del på hur den drivs. En förment pålitlig bil, om inte underhåll och service som behövs, inte skulle utföra upp till standarden. Kom ihåg: Om du älskar din bil, kommer det att älska dig tillbaka!

Hur man byter bromsljus
Förstärkare Problem
Hur att hoppa starta en bil
Taklucka Repair
Fördelar och nackdelar med billiga bärbara DVD-spelare
Bil detaljer Priser
Bil Överhettning
Strålkastarglas Cleaner
Bästa bil Polish
Vinyl Färg för kupén
Bil Fönsterhiss Reparation

Leave a Reply