Custom Car Audio System

Siffror är som advokater, avslöjar bara en bråkdel av sanningen och bekvämt utsikt över resten.

Så när någon skryter om att ha installerat den senaste bilens ljudsystem med en 5-CD-växlare, 10 högtalare, 2 bashögtalare, 5 surroundhögtalare, 3 högtalare omger surroundhögtalarna, och Gud-vet-vad-annars bör du ta lugnt i den kommentaren utan att blinka. Låt den andra killen sola sig i hans ögonblick av ära i några sekunder, och sedan släppa lös din bils specialbyggd ljud arsenal. Efter din stackars vän har återhämtat sig från denna akustiska misshandel, kan du sitta ner och förklara de fördelar som en egen bil ljudsystem har under sin run-of-the-mill beståndet motsvarighet.

Anpassa komponenter bilens ljudsystem

En skräddarsydd bilens ljudsystem är inte mycket annorlunda från ett lager bilens ljudsystem i form av grundkomponenter. Det mer eller mindre består av samma grundläggande delar som dess motsvarighet. Den stora skillnaden ligger i det faktum att i händelse av en anpassad bilens ljudsystem är varje komponent separat utformade och köps på individuell basis, medan vid en stock car audio är hela systemet utformas och installeras som en enda enhet. Vid en specialbyggd bilens ljudsystem kan du köpa individuellt olika komponenter bilstereo som högtalare, huvudenheter, sub-bashögtalare, etc. på en en-till-en grund, och sedan montera dem att bygga din egen personliga bilstereo högtalarsystem. En anpassad bilens ljudsystem består typiskt av:
Huvudenheten: Det är ingenting annat än den främre styrenheten som rymmer CD-spelare, MP3-spelare, DVD-spelare, radio, kassettspelare, etc. Även köpa en huvudenhet för din egen bilstereo, bör du välja en som är kompatibel med maximalt antal medier. Se också till att den har en inbyggd stöldskydd mekanism för ökad säkerhet. Dessa dagar, vissa huvudenheter ger avancerade funktioner som USB, Bluetooth kompatibilitet och kan synkroniseras med din mobiltelefon också.
Talare: Jag antar att det inte är nödvändigt att betona vikten av att ha bra högtalare i bilen ljudsystem. En dålig högtalarsystem kan göra en Michael Jackson låt låter som London Symphony Orchestra. Så om du råkar vara en musik aficionado och purist, du borde verkligen vara försiktig med vad högtalare du köper till din bilstereo. Högtalare kommer i flera varianter såsom dörr högtalare, främre högtalare, bakre högtalare, högtalare golv och speciellt utformade högtalare boot. Varje variant finns i olika storlekar, kapacitet utgång, och är endast avsedd för att utföra en mycket specifik roll i den kumulativa ljudproduktion.
Subwoofers: Om du är den typen som älskar duns, så här är en måste-köp. Subwoofers ger som lagts baseffekt till hela ljudet och ge ett lyft för lågfrekventa ljudsignaler. Beroende på dina ljud behov kan du bläddra igenom olika subwoofer modeller innan du noll i på ditt slutliga val. Subwoofers, när den installeras som ett par, i den bakre änden eller i bagageutrymmet på bilen, ger utmärkt ljudproduktion.
Förstärkare: En förstärkare är ett valfritt tillbehör som du bör köpa endast om din subwoofer behöver ytterligare förstärkning och effekt. En erfaren bilstereo återförsäljare kan kontrollera din ljud inställningar och sedan rekommendera en lämplig förstärkare och andra nödvändiga tillbehör som bilens ljudsystem kräver.

Varför ska du investera i Kundanpassade system Billjud

Anpassade bilstereo system gör musik lyssnar verkligen roligt och lycksalig. Man kan urskilja och uppskatta de fina musikaliska nyanser som sällan är möjligt i händelse av ett lager bilens ljudsystem. Samtidigt kan du gå om att bygga ett anpassat system bilstereo som per din bekvämlighet och tillgänglighet med avseende på tid och pengar. Det finns en mängd olika bland komponenter Bilstereo, så du bör ha en bra tid att utforska var och en av dem under köpprocessen.

Kom ihåg, när det gäller anpassade system bilstereo, frågor kvalitet mer än kvantitet. Så nästa gång du tar ut bilen för en enhet genom staden, kom ihåg att vrida upp volymen och låt festen börja!

Bestseller ljudböcker
Bästa små bilar
Bilfönster reparationskostnad
Diagnostisera bil problem
Skillnad mellan MP3 och MP4 format
Hur du köper ett bilbatteri
Bilbatteri sippra laddare
Hur att hoppa starta en bil
Hur Koppla ett bilbatteri
Nyckellöst Entry System för bilar
Rengöring Battery Korrosion

Leave a Reply