Cool Biltillbehör

Vad gör du när du är uttråkad med hur du ser ut? Ge dig själv en makeover, eller hur? Så, vad händer när du är uttråkad med hur bilen ser ut? Ge det en makeover också, vad annars? Men hur man ska göra det? Oj! Vi verkade vara plågas med frågor. Låt oss få några snabba svar på dem då. Hur du ge din bil en makeover? Skäm bort den med några coola tillbehör. En komplett no-brainer, eller hur? Nåväl, låt oss se vilka som du kan använda för att hjälpa bilen att se svalare eller varmare än jag är säker på att det redan är!

Växelspaksknopp: Om du hittar din utrustning klarar lite för trist kan du bläddra på nätet, eller shoppa växelspaksknopp. Det finns en mängd olika mönster och mönster, att bilen del återförsäljare har, som kan matcha din känsla för stil och smak.

Bilstolar: Om du funderar på ett tema som din bil interiörer ska ha, sedan ändra bilbarnstolar blir ett stort och nödvändigt steg, om du frågar mig. Det är trots allt, en av de största komponenterna i det inre av bilen. De olika färger, mönster, tyger och naturligtvis kostnaden, olika bilbarnstol täcker, kommer att lämna dig förvirrad, förvånad ännu!

Furry Dice: Detta verkar vara den ultimata när det kommer till biltillbehör. Jag är säker på att du redan har sett många bilar idrottsliga lurviga tärningar på deras backspeglar. Jag vet att det är “coolt” att vara unik och allt det där, men sanningen att säga, ser de söta. Och det är skäl nog att få en för din bil, eller hur? Du kan experimentera med färger, för att få ett försprång framför de andra.

Ficklampa: Jag är säker på att detta har hänt dig åtminstone mer än en gång. Det är nattetid, har du bara kommit hem, men man kan inte bara hitta något, att du är väldigt säker, hålls du i baksätet på bilen. Enter, en ficklampa som du kan ladda rätt i bilen! Ja, det är Universal uppladdningsbara LED Power Flash Lights, som är lätta att förvara, som har utvecklats, som kan hjälpa dig i sådana situationer. Dessutom hjälper det att alltid ha en ficklampa till hands, i nödfall, eller hur?

Klistermärken: med snygga klistermärken för bilar är en av de bästa alternativen. Och det är ett bra sätt att anpassa din bil. Med klistermärken, kan du välja mellan logos, en favorit idrottslag, tecknad film, roliga citat, några kreativa grafik etc.

Registreringsskyltar: Ett annat sätt att styla utsidan av bilen, är att ha några tjusiga registreringsskyltar. Hålla sig inom ramen för de lagar registreringsskylt, kreativ och göra något roligt att dekorera dina registreringsskyltar. Har ditt namn skrivet din favoritstad, din favorit ord, en design, eller vad du vill! Du kan också få några snygga LED registreringsskyltar, som rulla!

Stänkskydd: Jag vet vad du tänker. Stänkskydd är en nödvändighet, inte ett tillbehör! Men hur har du en uppsättning flamboyant stänkskydd, pryder hjulen? Bara hålla sig till det tema som du har bestämt. Och om det inte finns någon tema, åtminstone matcha färgen på flikarna med färgen på din bil!

Dekoration Belysning: Du kan också lägga till “bling” faktor i bilen, genom att få några super snygga dekorativa lampor för det. Du kan ha dem under bilen, eller som din skygglappar. Undvik att använda dem för strålkastare, eftersom de kan försvåra vision mötande förare.

Det finns definitivt många fler häftiga biltillbehör som du kan prova. För nu är detta vad vi har. Så sätt igång och betala på något, för att göra din bil ser underbar!

Topp 10 mest tillförlitliga bilar
Färgtoning Borttagning
Rengöring Bil Matta
Effekt Fönsterhissmotor Reparation
Hur du ändrar bromsvätska
Hur konvertera ljud till MIDI
Vinyl Färg för kupén
Orsaker till gnisslande ljud under körning
Bästa oljefilter
Diagnostisera bil problem
Bil dvd-spelare

Leave a Reply