Bumper reparationskostnad

Det finns flera faktorer som påverkar den totala stötfångaren reparationskostnaden. De vanligaste determinanter,

Typ av stötfångare
Storleken på buckla
Material som används i stötfångaren
Fordonsreparationslackering färger

Storleken på det berörda området är också viktigt vid beräkningen av kostnaden. Mer området skadad, kommer mer att vara kostnaden. Med tanke på alla dessa faktorer, den sammanlagda kostnaden, kan variera från $ 250 till $ 1100. Din kostnad beror egentligen på om du går till en kropp butik eller på andra någon annan verkstad.

I händelse av stål eller någon annan typ av metall stötfångare, först måste den låste upp och sedan behandlas för att ta bort bucklor eller sprickor, om det finns någon, ta hand om repor på den och återställa det till sin glänsande glans.

Stötfångaren på din bil kan också vara en del av kroppen kit som används i de modifierade bilar. Dessa kit är skräddarsydd hjälp termoplast eller kolfibrer som specifikationerna för dessa bilar skiljer sig från de vanliga. Denna typ av stötfångare, är det uppenbart, kommer att kosta mer än de vanliga eftersom det är säljarens marknad. De som görs med kolfibrer kommer att kosta ännu mer än de termoplastiska sådana.

Därför kan de totala reparationskostnader skiljer sig från bil till bil. Om skador på stötfångaren är inte så svår, och det är bara några repor, du har möjlighet att göra jobbet själv. Du skulle bara behöva köpa ett kit stötfångare reparation som är lätt tillgänglig på din lokala Biltillbehör butik på ca $ 10. Satsen har alla väsentligheter som krävs för att bli av med repor, såsom reparation föreningar, flytande ytskikt, sandpapper och en bruksanvisning. Bara hänvisa till guiden för att få jobbet gjort.

Återanskaffningsvärdet

Många människor har en missuppfattning att reparera stötfångaren kommer att bli dyrare än att ersätta det, helt och hållet. Dock är det faktum att reparera kan göras till ett överkomligt pris, med alltför lägre kostnad än vad som kan behövas för en komplett stötfångare ersättning.

Varje typ av bilmodell tar olika storlek stötfångare, så du kommer att behöva köpa stötfångaren enligt din bil och modell som gör stötfångaren rörliga återanskaffningsvärde. Dessutom typen av stötfångaren material har också säga sitt. Om du tänker använda den för tunga ändamål, såsom bil återhämtning så är det redan bestämt dig vilken typ av stötfångare kan installeras i fordonet.

Köpa en ny sockel stötfångare till din bil, och få det installeras av en professionell normalt kosta runt $ 500. Ett stål krom stötfångare kan kosta dig från $ 116 – $ 2800, medan en kolfiber stötfångare kan kosta från $ 650 till mer än $ 5000.

Om du tror att kostnaderna är för höga, sedan söka hårt för en bil del återförsäljare som vill bli av vilken typ av stötfångaren du vill, vilket gör att du kan få jobbet gjort till en ekonomisk kostnad. Du kan verkligen spara pengar om du går till en bilskrot återförsäljare för att hitta en begagnad stötfångare.

Detta var en grundläggande förklaring av de aspekter som påverkar kostnaderna för stötfångare reparation. Om du söker efter en pålitlig bilverkstad som skulle debitera dig någorlunda för stötfångaren reparationsarbete, be om rekommendationer till vänner eller din bil försäkringsbolag. Det bilverkstad kan även ge dig en rabatt om du bestämmer dig för att få båda bilens stötfångare repareras eller refinished.

Bil underhållskostnader
Dekaler för bilar
Våt Cell Battery
Hur man byter kulleder
Vem uppfann MP3-spelaren?
Bilsäkerhet
De flesta tillförlitliga bilar
Billigaste New Car
Läder Seat Care
Varningsblinkers
Byt Oljetråg

Leave a Reply