Bromsledningen Reparation

Du använder bromsarna för att stoppa bilen när och var du vill också. Det kommer en tid men där bromsarna slutar fungera eller om du måste trycka på pedalen riktigt hårt för bromsarna att ha någon effekt. Brist på bromsvätska i bilen eller ett problem i bromsledningen orsaka detta fel. Vid det senare, behöver du en reparation bromsledningen för att lösa problemet.

Bromsledningar i bilar är ansvariga för den resande av bromsvätskor från huvudcylindern till hjulen. Sprickbildning av bromsledningar, korrosion eller rost på bromsledningar är några av de vanligaste problemen bromsledningen. Konstant slitage, eller gnugga av bromsarna med eventuella metallföremål kan orsaka rost på bromsledningen. Du kan välja att byta ut hela bromsledningen, eller bara en del av den. Det är dock alltid bättre att byta ut hela bromsledningen, så att du inte stöta på samma problem om och om igen.

Verktyg som krävs:

Du skulle behöva följande verktyg för att reparera din bromsledningen:
Nya bromsledningar
BROMSVÄTSKA
Komprimering kit
Slangar Cutter
Set av normala skiftnycklar och skiftnycklar linje
inträngningsvätska
Stöd Stands
Måttband

Hur man reparerar bromsledningen?

När du har samlat alla verktyg, är det dags att inleda förfarandet.

Kontrollera omfattningen av rost på bromsledningen. Om hela bromsledningen är rostig, måste du ersätta den. I ett sådant fall, blöta beslagen du vill ta bort i penetrant.
Skruva konsolerna som håller bromsledningen på ramen med hjälp av en spärr.
Om du byter ut bara en del av bromsledningen, klipp ut avsnittet med en slang fräs och ta bort bromsledningen med hjälp av linjen nycklar.
När du tar bort rost bromsledningen, måste du använda den för att kontrollera storleken på din nya bromsledningen. Placera båda bromsledningarna bredvid varandra. Nu se till att längden på den nya bromsledningen är lika gamla bromsledningen och göra liknande kurvor på den nya, med hjälp av en slang Bender.
Efter att ha den nya bromsledningen som den gamla i fråga om storlek och böjer, måste du fixa nya bromsledningen i bilen. Dra åt kopplingar med linjen nycklar.
Med hjälp av en slang fräs, skär ut några extra bromsledningar. Komprimering Satsen består av två hylsor, två ändstycken med ett hål i mitten, och ett centrum rör. Vid ena änden av bromsledningen, fixera ändkåpan och vid den andra änden fastställa hylsan. Nu håller denna broms linje i en hand med mitt röret i den andra. Ta bromsledningen och tryck hårt i mitten röret, låsa den med ändlock. Med hjälp av en skiftnyckel och dra åt gaveln.
Ta den nya bromsledningen och tryck in den gamla linjen, dra den gamla linjen på pipan mycket snäv. Upprepa samma för den andra sidan.
Nu när arbetet med broms ledningar har gjorts, måste du blöder bromsarna, för att ta bort eventuell luft ur bromsledningen. För detta, se till att bromsvätska är helt fylld i huvudcylindern. Lossa skruven broms bleeder på någon av hjulen. Be någon att sitta i bilen, starta den, och håll bromspedalen helt. Håll ner tills all luft är borta och bromsvätska börjar komma ut från bromsledningen. Gör detta för alla fyra hjulen, och när detta är gjort, fylla huvudcylindern med bromsvätska.

För din hjälp, bromsledningen reparationssatser finns också tillgängliga på marknaden. Dessa kit består av allt du behöver för reparation, inklusive bromsbelägg, bromsbelägg och rotorer broms. Köp rätt märkesvaror reparationssatser, som du inte vill använda sub-standardiserade delar till din bil.

Reparationen kostar kommer ut att vara någonstans runt US $ 70 till US $ 100 beroende på din bil. Delarna är inte så dyra och det är en 2 till 3 timmars jobb på mest. Det rekommenderas att om du inte har någon tidigare erfarenhet av att reparera en bil eller inte är väl bevandrade med bilen mekanismen, ta bilen till en mekaniker.

Vem uppfann CD-spelare
Bilar
Billiga RWD bilar
Batteri Renovering
Bästa MP3-spelare Recensioner
Skillnad mellan MP3 och MP4 format
Bästa Sedan 2012
Ljuddämpare Repair Tape
Bilbatteri laddare Recensioner
Hybridbil batterier
Kylarvätska

Leave a Reply