Bromsbelägg och rotorer Kostnad

Skivbromsar har blivit ett återkommande inslag i varje bil som tillverkas nuförtiden. Detta bromsteknik har visat sig vara ganska effektiva i att stoppa bilen så snart som möjligt täcker väldigt lite vägsträcka och därmed bidra till ett mindre antal olyckor. När skivan bromssystemet i bilen används på ett tag, kan du känna att bromsning inte är lika effektiv som den var i början. Om det finns några bil broms problem, måste du veta att bromsa Installationen kräver en diagnos och underhåll. Det är där bromsbelägg och rotorer kostnader kan komma i fråga.

Bromsbelägg och rotorer är två av de viktigaste delarna av en bil bromssystem. Bromsbelägg är komponenter som trycker på skivan för hjulet att stanna, medan en rötor är själva skivan. Bromsbeläggen och rotorer återanskaffningsvärde beror till stor del på många olika faktorer såsom varumärke och avgifter arbetskraft om du använder tjänster från en bilverkstad professionell. I det följande, låt oss förstå hur mycket bromsbelägg och rotorer kommit för.

Hur mycket kostar bromsbelägg Kostnad?

Om du funderar på att få bromsbelägg bytas, måste du köpa en uppsättning. En uppsättning dynor kan kosta dig runt $ 20 om du går in för genomsnittliga kvalitet sådana. Men om du vill ha de bästa när det gäller kvalitet och hållbarhet, kan du behöva spendera cirka $ 30 till $ 50 per set, om inte mer. Nu, tillsammans med bromsbelägg byte föreslås även att du tänker på att ändra bromsok. Den totala kostnaden för bromsklossar och bromsok ersättning kan variera allt från $ 15 till $ 30, beroende på kvalitet dock.

Det rekommenderas också att upprätthålla en balans mellan bromsverkan på hjulen på båda sidor. För detta ändamål är det bättre om du överväga en förändring av bromsen och bromsok av det andra hjulet också. Om du tar bilen till verkstad för byte kan hela projektet kosta dig en bra $ 200 till $ 1000. Beror emellertid bromsbelägg återanskaffningsvärdet igen på om du väljer att ändra kuddar och bromsok i alla fyra hjulen.

Hur mycket kostar broms rotorer Kostnad?

Även efter byte bromsbelägg och bromsok, bromsarna är inte effektiva som din förväntade dem vara, du kan behöva tänka på att ändra rotorerna. Observera att en enda rotor kommer att kosta dig allt från $ 35 till $ 70, beroende på märke och kvalitet. När det gäller att förändra dessa viktiga bildelar, det är ett säkert alternativ som du överväga att ändra rotorer i par, precis som i fallet av bromsbelägg. Detta bidrar också allmänt till en bra broms respons och bilsäkerhet.

Om du råkar besöka en bil delar butik hittar du rotorer finns i par, som du kan behöva spendera från $ 100 till $ 200 per par. En majoritet av dessa rotor paket har oftast en byggsats och användarmanual, som kan användas för att genomföra projektet på hemmaplan. Om du inte vill göra jobbet hemma, kan du alltid gå till bilverkstad för professionell service. Se bara till att du håller din budget underhåll av fordon högre, på grund av arbetskostnader i din ort.

Detta var en allmän översikt över de kuddar bil broms och rotorer kostnader. Om du inte är kunnig inom ersätta bromsbelägg och rotorer själv, rekommenderas att ta bilen till bilmekaniker. Observera att bromssystemet är mycket betydande i säker körning och därmed måste upprätthållas professionellt.

Strålkastarglas Restaurering
Automatisk växellåda Problem
DIY Bilreparationer
Olja Pan Gasket
Underhåll av fordon Checklista
Taklucka installation
Hur man sprayfärg en bil
Tips för att köpa en förstärkare Bilstereo
Hur du ändrar en regulator Bränsletryck
Sprutmålning
Bilbatteri Test

Leave a Reply