Bränsletrycksregulator Problem

De överföring problem eller problem motor i ett fordon kan ha sitt ursprung i en felaktig bränsle tryckregulator. Detta är en anordning, placerad mellan bränslekällan och motorn. Bara efter bränsleledningen eller järnväg, bär bränsle till motorn, kan leda till platsen för denna regulator. En idealisk bränsletryck varierar med typ av fordon. En bilmotor är till stor del beroende av bränsletillförseln, under ett specifikt tryck. Detta är drivkraften för bränsleinsprutningssystem krav. En bränslepump belägen i närheten av bränsletanken gör alla leverera funktionen. Många bränsle tryckreglering problem leda till att ingen bränsletillförseln till motorn, vilket i slutändan resulterar i motorstopp.

För att bestämma bränsle symptom tryckregulatorn ett potentiellt problem, om någon, finns det en särskild analysmetod. Detta kan upptäcka och förebygga eller reparera installationen. Den erforderliga verktyg för detta är ett bränsle tryckmätare. Denna mätare kan infogas längs systemet linjen i ett test port som finns på enheten. I fall är testning porten frånvarande, kan du använda ett bränslefilter slang för att kringgå linjen genom att föra in mätstickan bränsletrycket längs arrangemanget. I de flesta fall bör bränsletrycket läsa 45 psi till 55 psi för injektion mekanismen och 14 till 18 psi i en gas flaska injektion montering. Även en liten variation från de angivna ytterligheterna kan vara acceptabelt, men en stor avvikelse är ett tecken på problem och skyldig att resultera i motorhaveri.

Tillförselpumpen kan testas vid problem med en liten rap på manometern på gaspådrag arrangemanget. Trycket behandlingen bör öka med 5 psi ungefär en normalt fungerande pump. Om arrangemanget visar ett fall i behandlingen finns det en brist i bränslet tryckregulatorn. Detta kan bero på en felaktig bränslepump eller igensättning av bränslefiltret med viss förorening. Bränslepumpen kan avlägsnas från systemet och rengöras eller ersättas med en annan. Se till att du testa systemet på att installera om installationen.

Annat test innebär tryckregulator och bränslepump testning. För att genomföra testet, starta motorn och efter att den har tomgång, försiktigt märker vakuum linje som förflyttas av mätaren. Avläsningen bör återigen stiga för att visa ungefär 5 till 10 psi Om den inte visar någon förändring har bränsletrycksregulator ett problem, särskilt med vakuum linje. Regleringen kan föras tillbaka till normal funktion genom att ändra regulatorn och naturligtvis testa den nya för användbarhet.

Mindre bil problem är oftast ett resultat av en onormal tryckförhållanden i bränslesystemet. Ett högt bränsletryck behandlingen kan resultera i stora utsläpp, på grund av en hög motor. De problem som uppstår ur denna situation kan vara så varierande som misständning, igensättning av systemet, racing och så vidare. Å andra sidan kan ett lågt tryck i bränsleregulator orsaka en fördröjd start eller ingen start, misständning och plötsliga tändning.

Bränsletrycksregulator problem bland de lättaste att upptäcka. Det är mycket viktigt att hålla bränsletrycket i rätt driftområdet för en längre och smidig motorns livslängd. Så nästa gång du känner en liten glitch eller Hicka med bearbetning av motorn, är det dags för några allvarliga diagnos av fordonet.

Bästa Snow Bilar
Underhåll av fordon Checklista
Hur man sprayfärg en bil
Fläktmotorn Motstånd
Billack Design Idéer
Dyraste bilmärken
Symtom på en dålig Gasspjällssensor
Bil Vaxning Tips
Bästa MP3-spelare Recensioner
Fordonssäkerhet Checklista
Säkraste bilar

Leave a Reply