Bränsletryck Test

Jag hade en gång läst om Mercedes någonstans – den humoristiska ta på Mercedes går så här – en modell av Mercedes testas av en kund. Efter en bra runda, stannar den plötsligt. Kunden, att be om det, blir svaret – Sir, vet du hur den här bilen gick även denna sträcka? Kunden säger nej. Utställningslokalen chef säger, det sprang på den goda viljan hos varumärket, sans bränsle! På en allvarlig anmärkning dock bränslet och bränslesystem för en bil, precis som en matsmältningssystemet av en kropp, är mycket viktigt för en väl fungerande av bilen. Många av hur en bil kör beror på bränsletryck och hela bränslesystemet. Det då blir obligatoriskt att kontrollera trycket regelbundet.

Hur man testar Bränsletryck?

För att kontrollera trycket i en bil, behöver du en tryckmätare och testare. Du behöver också adaptrar för ditt fordon. Dåligt kör bil kan vara ett resultat av otillräcklig bränsletryck. Bränslepump byte måste beaktas i de fall pumpen har helt fördelade.

Punkt 1
När du har samlat testaren och andra förnödenheter som krävs, måste du hitta porten bränsletrycket. För att du kan behöva kontrollera manualen. Det är också möjligt att du kan ha till T-i bränsleledningen.

Steg 2
Vrid tändningen på och anteckna läsningen. Efter det starta bilen och registrera avläsningar efter att ha kört den.

Punkt 3
Det finns en möjlighet att problemet i bilen kan uppstå när du kör den. I så fall kan du behöva ta en provkörning för att hålla ett register över bränsletrycket när bilen är i rörelse.

Punkt 4
Tejpa mätaren på vindrutan och har någon kontrollera trycket, medan du kör. Jämför värdena med dem som motsvarar din bil i manualen.

Punkt 5
På att testa bränsletrycket, om trycket är att matcha specifikationerna för bilen, sedan inga bekymmer. Om det inte är, då du kommer antingen behöva ändra bränslefiltret eller behöver ta en titt på det igen.

Utöver dessa, se för symtom på en dålig tryckregulator. Vad du behöver göra är att skruva loss manometern varifrån bränslet kommer ut och sedan koppla testaren i det.

Vad händer? Vad gör avläsningarna visar? Vilken inverkan har det på delar som tändstift? Tja, här är svaren!

Bränsletrycket Scenarier

En låg ner på de mest sannolika scenarierna När du har hittat trycket. En mycket viktig sådan är om tryckregulatorn.

Mer Bränsletryck än vad som krävs
Lika lågt tryck är inte en bra indikation, mer trycket för, är inte bra. Vad kommer att hända i så fall är, kommer extra tryckkraft mer bränsle än vad som behövs genom bränsleinjektorerna. Detta kommer att leda motorn att köra rik och som i sin tur kommer att skada tändstiften, svart rök och böljande eller trög tomgång. Bränsletrycksregulator måste kontrolleras för problem i det fallet.

Lågt Bränsletryck
Om det efter provningen är lågt tryck fann, som kan vara svaret på din bil inte fungerar upp till märket. Dålig motoreffekt, hackig tomgång och en feltändning kan vara ett resultat av lågt tryck. Det kan också innebära att bränslefiltret är igensatt. Därför, innan du går för bränslepumpen ersättning, se. Ibland kommer ersätta bränslefiltret göra susen.

Slutligen, innan du utför testet, se till att bränslepumpen är igång. Hör noga för en distinkt ljud från bränslepumpen. Kontrollera att det inte finns några böjda, vridna eller klämda bränsleledningar. Se även om du kan göra bränsle testet relä. Om bränslepumpen inte fungerar, kan ersättning vara på korten. I fall verkar detta komplicerade, kan du alltid gå till en mekaniker och få testet gjort. Jag är säker på att du kommer att få en tydlig bild.

Guide att ersätta en bil Generator
Rengöring Battery Korrosion
Bästa bil Polish
Broms reparationskostnad
Hur man rengör aluminiumhjul
Hur man gör en baby Cover Car Seat
Fördelar och nackdelar med MP3-teknik
Bilstereo Installationsinstruktioner
Bilbatteri Återvinning
Automatisk växellåda Problem
Huvudcylinder Repair

Leave a Reply