Bilvax Recensioner

Att ha den dyraste bilen i hela grannskapet behöver mycket mer än bara äga den. Jag talar om allt underhåll övningar som du behöver göra som biltvätt och bil polering. Bland alla dessa aktiviteter bil rengöring är bil vaxning det viktigaste som du behöver göra för att bevara yttre utseendet på din älskade bil. Vaxning inte bara behåller det ursprungliga billack, men det förhindrar också bucklor, repor, fläckar lera och flisning av billack. Med tanke på antalet varumärken som finns där ute, välja den bästa produkten för din bil är en ganska svår uppgift.

Recensioner

Flytande vax, spray vax och pulver / klistra vax är de tre grundläggande typer av bilvax. Var och en av dessa typer av har för-och nackdelar av sina egna. Men när det gäller att välja den bästa bilvax, då preferenser bilägare varierar kraftigt. En del människor föredrar flytande vax, eftersom de kan vara jämnt tillämpas och är hållbara, medan vissa föredrar sprayprodukter eftersom de är lätta att använda eftersom allt du behöver göra är att spraya dem på bilens yta och de kräver också begränsad tid till få torrt.

Därför måste du också göra ett val bland dessa tre grundläggande typer, innan du går igenom betyg bilvax och recensioner. När du valt vax, se till att du vaxa bilen minst två gånger om året. Du måste också överväga färgen på din bil och välj sedan bilvax därefter. Till exempel, att välja den bästa svarta färgade bilvax för en vit bil, är värdelös!

Meguair är Hi Tech gult vax
Meguair s Hi Tech gult vax kallas också Maguair s # 26 och det är en syntetisk bilvax som får högsta och bästa betyg. Denna produkt är en blandning av polymer, gul karnauba och silikoner. Detta är en av de allmänt tillgängliga märke av bilvax och är ganska överkomligt också, eftersom genomsnittliga kostnaden för Meguair s Hi Tech gult vax är USD 8.

Black Magic BM48016 Wet Shine flytande vax
Black Magic BM48016 Wet Shine flytande vax är den rankad som den bästa vax för svarta bilar och det är populärt för glans, renlighet och hållbarhet som den erbjuder på utsidan av bilen. Det förhindrar även flisning, repor och grumling av billack, vilket är det bästa med den här produkten. Inte konstigt att det blir maximal positiva recensioner. Genomsnittlig kostnad för Black Magic BM48016 Wet Shine Liquid Wax är USD 9.

Eagle One Vax-As-U-Dry Spray bilvax
Eagle One Vax-As-U-Dry Spray bilvax är en av de billiga vaxer sprut bil som räknas som en av de 10 varumärken på konton dess hållbarhet. Denna spray undviker flisning av billack och ger stor glans i absolut ingen tid. Det bästa med den här bilvax produkt är att den även fungerar på plast. Genomsnittlig kostnad för Eagle One Vax-As-U-Dry Spray bilvax är USD 14.

Andra Bästa bilvax Varumärken
Bortsett från de ovan nämnda produkterna, kan du utföra även jämföra bilvax från märken som, Turtle Wax T-6A karnaubavax, Meguiars ColorX bilvax, mödrar Kalifornien Guld Original Formula Carnauba Cleaner Wax, One Grand Blitz karnaubavax, Meguiar s NXT Generation Tech vax 2,0, 3M Perfect-it Visa Bil flytande vax, DuPont Teflon Ultra Wax, Zymol handgjorda Vaxer – Creame Wax, Zaino Visa Car Polish, 5 Star Shine, Black Velvet karnaubavax, Pinnacle Souverän (karnaubavax pasta vax), etc. Genomsnittlig kostnaden för alla dessa produkter varierar från USD 5 till USD 20, vilket innebär att de är ganska överkomligt för en bilägare.

Nåväl, detta var allt jag hade att berätta om recensioner bilvax. Jag hoppas att information som ges här hittades användbara!

Bästa Bilar för tonåringar
Bästa bil Polish
Bil Batteribyte
Custom Car Interior
Sprutmålning Tips och tekniker
Värmeelement Anvisningar för byte
Oljeläckage Reparation
Topp bilvax Märken
Bilstereo Borttagning
Hybridbil batterier
Hur man byter glödlampan

Leave a Reply