Bilvax omdöme: Top 10 bästa bil Vaxer

Bilvax finns i tre olika former – flytande, pasta och sprej, och dessa har sina egna för och nackdelar. När det gäller hållbarhet, är flytande vax anses vara den bästa, men sedan tillämpa det jämnt är lite mödosam uppgift. Pasta vax kan appliceras jämnt, men då det torkar inom 30 sekunder och det är svårt att avlägsna den när nivån av pastan når botten av behållaren. Spray vax är det enklaste bilvax att använda, och därmed anses idealisk för amatör bilentusiaster (inte att förglömma, de är mycket kompatibla med plast), men då de är för tunna, och därmed mindre effektiv när det gäller rengöring och hållbarhet .

De flesta växer kopplas med en applikator, sällan kommer du över en vax varumärke som kommer att säljas utan detta tillägg. Om applikatorn inte är tillgänglig, är användningen av svamp det näst bästa alternativet som du kan ta till. Innan du ansöker vax måste du se till att du går igenom tips bil vaxning och trick och få väl förtrogen med några enkla tips (t.ex. tvätt och torka bilen noggrant, utföra denna uppgift i skuggan, etc.) innan du börjar .

Topp 10 Bil Vaxer

Med många märken som finns på marknaden, var skryter om överlägsenhet över andra, kan det vara lite svårt att ta reda på vilket märke bilvax i bästa. Samtidigt kan du inte råd att ta risken att göra ett misstag och samtidigt välja eftersom det kommer att direkt påverka skönheten i ditt fordon. I sådana fall måste du ta olika faktorer – däribland hållbarhet och skydd som erbjuds, till uppgift att tillämpa den, kostnaden etc., beaktas för att begränsa det bästa. När vi gjorde lite forskning baserad på dessa faktorer, vi kom över 10 varumärken bilvax som var överlägsen i termer av visuella aspekten samt skydd, information om dessa nedan.

Turtle Wax Carnauba bilvax T-6
Turtle Wax anses vara den bästa bilvax finns på marknaden eftersom den rengör bilen mycket bra, och är också ganska billigt på $ 6,44-$ 10,26. Denna Karnaubavax ger din bil en tålig vattenavstötande skydd, som ser till att föroreningarna inte hamnar skada bilen yta. Den fjädrande spärr från Turtle Wax Carnauba bilvax håller UV-strålar i schack, och ser till att ytan på bilen inte blir tråkigt med tiden.

Black Magic Wet Shine flytande vax
Tack vare sin enkla att använda program för hand eller buffert / polisher är Black Magic Wet Shine flytande vax anses vara en av de bästa bilen vaxer tillgängliga. I själva verket är det så bra som Turtle Wax, men det faktum att vax avlägsnande är lätt med Turtle Brand sätter Black Magic i det andra läget. Ännu viktigare, det kostar någonstans runt $ 8 (16 oz) – vilket återigen en fördel att bilvax har över flera andra dyra märken som finns på marknaden.

Meguiar G-12.718 NXT Generation Tech Wax
Huvudsakligen känd för sin förmåga att ge din bil det klart-vått utseende, Meguiar bil vax banker på den nya hydrofob polymer teknik som skyddar ytan mot vatten och ytan nedbrytning, orsakad på grund av korrosion, oxidation, etc. Med en prislapp på $ 20 är Meguiar s NXT Gen Tech Wax bättre än en hel del dyra produkter som skryter att göra din bil gnistra.

Pinnacle Souverän Klistra Wax
Att det är en icke-färgning pasta, är utan tvekan USP av Pinnacle Souverän pasta vax. Brasiliansk Ivory Carnauba och naturliga oljor, som råkar vara de primära ingredienserna i denna bilvax, hjälpa den att producera en lysande kappa på mörka färger som rött och svart. Allt som allt är detta en bilvax som lovar 90 dagars visuell förbättring för din bil.

Zymol handgjorda Vaxer
Zymol handgjorda vaxer är kända för att ge skydd vilken bil polerar inte kan erbjuda. Som i fallet med Pinnacle vax, brasilianska Ivory Carnauba och naturliga oljor är primära ingredienser i Zymol vax – och som speglar mycket bra i sina kostnader och glans produceras på dess tillämpning. För bästa resultat tillverkaren föreslår att ta bort de stela fläckar och tjära med Zymol rengöringsmedel innan du applicerar vaxet.

Nu Finish NFP-80
Låga priser bilvax märken inte nödvändigtvis poäng låg prestanda när kämpar emot vax premium bilmärken, Nu Finish NFP-80 pasta vax – på $ 8 – är ett av de bästa exemplen på bilvax varumärke som ger din bil yta en perfekt glans utan att komma tung på fickan. Användarna måste vara lite försiktig men eftersom inte använda detta vax klistra som riktade kan hamna sätta några oönskade repor på din bil yta.

Mödrar 20.016 FX SynWax
Mödrar 20.016 FX SynWax – som råkar vara en syntetiskt vax, är särskilt utformat för att spridas snabbt och enkelt, som ett resultat av vilket det ger en perfekt jämn våt och glänsande utseende. Prissatt till $ 12, är detta vax varumärke känt för sin hållbarhet och skydd mot UV-strålar. Det anses vara perfekt för mörka fordon. Ännu viktigare är det faktum att den är fri från slipmedel och rengöringsmedel utesluter möjligheterna att skada ytan.

En Grand Blitz Karnaubavax
Alla Karnaubavax vaxer är kostsamma, och One Grand Blitz Karnaubavax i inget undantag. Samtidigt är alla Karnaubavax vaxer kända för att producera fantastiska resultat – återigen en Grand Blitz Karnaubavax är inget undantag. Vid par resultat excellens prestanda och en prislapp på $ 30 – tillsammans lägga en Grand Blitz Wax i listan över bästa bil vaxer tillgängliga. Ännu viktigare, geler det väl med alla bilar färger och ger ett effektivt skydd mot skadliga element.

Eagle One 2081616 NanoWax
Anses vara en tekniskt avancerad produkt är Eagle NanoWax din bästa insats om du behöver fylla mindre repor och dölja virvel märken på din bil yta. Denna bil vax är känt att föreskriva att långvariga glänsande utseende utan att lämna några rester efter sig. Vid $ 14,98, är det ingen tvekan kostnadseffektiv och idealisk för att ge din bil en enkel och snabb glans.

Mödrar California Gold Carnauba Cleaner Wax
Mödrar California Gold Carnauba Cleaner Wax är ännu ett märke som bankerna på att Carnauba är dess främsta ingrediens. Denna bil vax inte bara underlättar rengöring, men ger också skydd i en ansökan. Det minskar de mindre brister och små märken som finns på bilen, vilket gör bilen ser så gott som ny.

Dessa var de tio bästa bilvax märken som du kan använda för att lägga till nåd din bil. Helst bör du vaxa bilen en gång var 2-3 månader. Användningen av bilvax inte bara lägga till utseendet på din bil, men spelar också en avgörande roll för underhåll av fordonet – och bidrar till att bevara dess andrahandsvärde.

Mest tillförlitliga bilmärkena
Färgtoning Borttagning
Kontrollera Bilbatteri
Taklucka installation
Hur Touch Up Car Paint
Bilbatteri Problem
Remote bil Starter Installation
Bil Ljuddämpare Reparation
Orsaker till gnisslande ljud under körning
Parkeringsbroms Reparation
Bad Generator Symtom

Leave a Reply