Bilvax Jämförelse

Bilägare tar ofta stora ansträngningar för att hålla sina bilar ser så glänsande som nya. Biltvätt och bil rengöring blir en del av deras dagliga rutin. Men visste du att genom att tvätta bilen ofta, kan du faktiskt att skada dess yta? De rengöringsmedel som du använder för rengöring smuts urholka ofta ytan på bilen och skada dess färg. Så, hur gör du hålla din bil bländande i åratal utan att skada dess färg? Bilvax kan vara ditt svar till alla bekymmer om skydd av bilens exteriör.

Hur man väljer en bilvax

En titt på bilvax hyllan i auto butiker och du kommer bli förvånad över att se hur många och typer av bilar vaxer som finns tillgängliga. Bil vaxer kommer mestadels i flytande form, pastaform och formuleringar spray. Spray-on vaxer är idealiska för bilar som bara behöver en snabb touch och är jämförelsevis nyare, med befintlig färg i gott skick. Flytande bil vaxer last longest medan pastaformuleringar är lättare att tillämpa. Sedan dess har var och en sin egen uppsättning fördelar och nackdelar du kan ha för att ge var och en av dem ett försök, innan du faktiskt hitta din favorit. Visa även storleken på din bil innan du väljer en bil vax. Om du har en stor bil och du tänker göra jobbet på egen hand, vore det rimligt att investera i en bil vax som är lätt att applicera och tar mindre insatser. Eftersom är syftet med en bil vax för att skydda din bil från alla möjliga övergrepp på sin yta, inklusive hårt väder, bör du leta särskilt efter ett vax som inte smälter lika lätt. Slutligen anser många gånger du är villig att ta upp jobbet bil vaxning. Vissa bil vaxer behöver månatlig återapplicering medan andra behöver bara en touch upp två gånger per år.

Bilvax Jämförelse

När du tänker jämföra bil vaxer, pratar du i huvudsak om jämförelsen mellan naturliga vs syntetiska bilvax eller karnaubavax vs polymer vax, för att vara exakt. Karnaubavax vaxer härrör från naturliga ingredienser och är kända för sin rikare, mörkare, blankare yta. De gömmer smärre brister såsom repor eller andra defekter. Dessutom skyddar de underliggande färg från vatten genom tätning vatten pärlor. Således skador på billack medan tvätt minimeras. Emellertid har denna typ av bil vax också vissa nackdelar som inkluderar mindre hållbarhet och svårighet ansökan bland annat. Eftersom detta vaxet smälter vid 180 grader F, kan du behöva installera om det inom två till tre månader.

Polymer bilvax är en annan kandidat som du måste tänka på när man köper bil vax. Dessa vaxer är långvariga och lättare att tillämpa än karnaubavax. Ansökan med en maskin är ännu enklare, varför det är bäst för stora bilar. Dessutom skydda de också billack från vatten och minska synligheten av vatten fläckar på ytan av bilen. Emellertid, har de en längre härdningstid och de tenderar också att belysa brister på ytan av bilen. Dessutom kan den onaturliga glans återges av dem inte gå ner med alla bilägare.

Bilvax recension

Som nämnts ovan är marknaden full av produkter bilvax i många varianter. I denna bilvax översyn, har vi listat några produkter som marknadsförs som bästa produkterna bilvax. Mödrar Kalifornien Guld Original Formula Carnauba Cleaner Wax, Turtle Wax Carnauba bilvax, One Grand Blitz är några av de goda vaxer kvalitet karnaubavax. Zymol är en speciell kol vax för svarta bilar. De som letar efter polymera växer kan nöja sig med Meguiar s NXT Generation Tech Wax 2.0.

Hoppas jämförelsen ges i den här artikeln hjälper dig att välja rätt bilvax för din bil. En god kvalitet bilvax kan hålla din bil skinande nya år.

Vinyl Färg för kupén
Bilbatteri
Bil draganordning
Hur man installerar en bilstereo
2012 nya Volkswagen Beetle
Parkeringsbroms Reparation
Emergency Brake lysa – Vad kan man göra?
Legering Vs. Stålfälgar
Auto Repair Uppskattningar
Fläktmotorn Motstånd
Bil Generator Problem

Leave a Reply