Bilvax för svarta bilar

Varje bilägare är ganska possessiva om hans fordon. Han har också tillräckligt med tid för alla problem som behövs för att hålla det så gott som ny. Det är anledningen till tillsammans med bil service, blir biltvätt en integrerad del av deras rutin. Bil rengöring är en process som inkluderar bil polering och bil vaxning. Båda dessa saker gör att din bil inte förlorar sitt ursprungliga utseende med konsekventa attacker av grime och rost. När det är en glänsande svart bil, som ofta nämns som en fullkomlig tecken på förfining, dessa underhållsrutiner verkar lite obligatoriska. Människor som äger svarta bilar eller bilar med några mörkare färger för den delen, måste vara medvetna om att deras minsta misstag när du väljer bilvax kan kosta dem den dyrbara billack.

Välja bilvax för svarta bilar

Till en början kom ihåg att vanliga bästa bilvax produkter gör arbetet svarta bilar. Men saken är att man inte kan fylla upp bucklor, repor och ränder på svart billack med en grön eller vit vax, eftersom de bara lyfta den skadade delen av bilen. Det är anledningen till att det finns ett behov av att hitta den bästa svarta vax. Bilvax finns i pulver / pasta, vätska och sprej form och du kan välja någon av dessa, beroende på dina behov. Spraya på och pulver svart bilvax produkter används som de visar snabba resultat och behålla goda förutsättningar billack. Men flytande produkter ofta valt eftersom de håller längre.

Allt som allt, måste du göra en jämförelse och då endast välja ett vax för svarta bil. Det finns några populära svartfärgade bilvax produkter som du kan använda för ditt fordon. Dessa produkter inkluderar Pinnacle Souverän (karnaubavax pasta vax), Meguair s Hi Tech gult vax (Meguiar s # 26), Turtle Wax Black Box, Black Velvet karnaubavax, Zymol Ebony Wax, Black Magic Wet Shine flytande vax, mödrar Kalifornien Guld Original Formula Carnauba Cleaner vax, Collinite nr 845 Isolator Wax, 3M Perfect-it Visa Bil flytande vax 39.026, Armor All bilvax, Eagle One Vax-As-U-Dry, Nu Finish NFP-80 och många fler. När du valt rätt vax, måste du också lära känna det bästa sättet att tillämpa den på din bil.

Rätt sätt att vaxa en svart bil

Som jag sa inledningsvis är bil vaxning ett väsentligt steg av bil rengöring som du inte bör missa under bil underhåll session. Men du behöver känna till grundläggande metoder när det gäller att lära sig att vaxa en bil. När du vill vaxa din svarta bil är första du behöver göra för att tvätta bilen, så att all smuts kan tas bort. När du är klar med biltvätt, se till att det inte finns några repor på bilens utsida. Om du hittar repor, sedan göra det till en vana att polera bilen med en god kvalitet bil polish produkt. Applicera sedan en god bandkvalitet maskering på cervices i bilen, så att vaxet inte in dem. När bilen är torr, är parken det skugga och sedan använda en bra remover kvalitet vax och ta bort alla befintliga bilvax från bilen.

Alltid applicera vaxet med sektionering bil exteriör, vilket betyder, att undvika att applicera vax på hela bilen exteriör i taget. Använd även den rekommenderade bilvax, eftersom mer än det kan bidra till en rörig vax ansökan. Sedan kan du antingen använda bufferten bilvax eller applicera bilvax för hand (med en bomullsduk som är) och applicera vax produkt som du har köpt. Se till att du använder vax på bilens exteriör genom att göra en rak linje. När bilvax börjar vända ogenomskinlig, måste du ta bort den från bilen med hjälp av en frotté. Men se till att vaxet bort görs innan vax torkar ut helt. Jag antar ovanstående bil vaxning processen är lätt att förstå även för en amatör.

Vatten pärlbildning på utsidan av bilen är det bästa tecknet på en god kvalitet bil rengöring.

Hastighetsmätare fungerar inte korrekt
Bilstereo Installation
Däck Justering Kostnad
Förarlösa bil
Hur man reparerar en Seat Läder bil
Hur fixar oljeläckage
Främre hjulinställning
Hur man öka en bilmotor är hästkrafter
Automobile Bättringsfärg
Plast gastank Reparation
Dekorativa bilens golv Mats

Leave a Reply