Bilvax Borttagning

Om du äger en bil, skulle du definitivt att känna vikten av tvätt och vaxning den regelbundet. Tillämpa bilvax är mycket viktigt för att skydda dess färg. Använda vax som finns på marknaden, kan du inte bara skydda färgen, utan också hålla borta de smärre repor. Med speciellt utformade färgad vax, kan du också polera hårfästet repor. Men ibland kanske du vill ta bort pälsen. Ja, kan det finnas olika skäl som du skulle behöva arbeta med bilvax bort. Förmodligen är det dags för nästa vaxning jobb som en viss varaktighet är över.

Du kanske också vill åter vax eftersom den gamla vaxet har förlorat sin yta och ytan ser bakade och tråkig. Oavsett vara orsaken, ta bort den gamla vaxet är mycket viktigt att få en perfekt finish med den nya lager vax. Tillämpning av en vax på befintlig vax kanske inte ge dig de bästa resultaten.

När man tar bort den gamla vax

Din bil behöver regelbundet underhåll, vax ansökan är en viktig del av detta förfarande. Även om du kanske har hört talas om många märken som marknadsför sina produkter som långvariga sådana, låt mig berätta att du behöver en ny ansökan vax efter några månader. UV-strålar, regn, tvättning och extrema väderförhållanden band bort med tiden. Om du undrar om det rätt tid att åter vaxa bilen, så här är en enkel steg. Bara ren huven på din bil med en våt trasa. Om det är rent, spraya tillräckligt med vatten på den. Om du ser tillräckligt pärlor av vatten som bildas på ytan, är vaxfinish tillräckligt bra. Om den inte gör pärla av och pölar vatten, är det dags att ta bort vax och åter tillämpa ny finish.

Ta bort vax

Du kan antingen köpa en kommersiell vax remover eller använda flytande diskmedel för att avlägsna vaxet. Med hjälp av en kraftig Tvål skålen är säker på att strippa vaxet pälsen. Blöt bilen och sedan tillämpa denna tvål, arbete sektion för sektion. Se till att du rengör glas med glasrengöringsmedel bara. Rengör väl och spraya vatten. Se till att du spraya vatten med en högtryckstvätt eller ett spraymunstycke som helt kommer att rengöra ytan och kommer inte lämna någon tvål rester. Om detta inte är tillräckligt, kan du behöva en annan biltvätt med en annan stark diskmedel för att ta bort vax från bilens yta.

Köpa en kommersiell vax remover från marknaden är bästa sättet att rensa vax från bilens yta. Dessa är speciellt utformade för din bil och skadar inte billack, när de används på rätt sätt. Kom ihåg att följa tillverkarens anvisningar, eftersom överanvändning eller felaktig användning av dessa kan skada bilens finish. Precis som du skulle kontrollera de bästa vaxer innan du köper en, se till att du kontrollera recensioner innan du använder en.

Det var några tips om att ta bort bilvax. Om du följer bilen detaljer proceduren regelbundet, vilket inkluderar kompletta underhåll av din bil, är bilen säker att köra smidigt och har ett nytt utseende för år. Så vad väntar du på, gå ut och kontrollera vax i din bil.

Hur man rengör batteripolerna
Vad är skillnaden mellan en iPod och en MP3-spelare?
Hur mycket kostar det att måla en bil
Bilvax för svarta bilar
Bilvax Jämförelse
Spraya FÄRGER
Bilvax Remover
Hur man använder startkablar
Bilreparationer
Felsökning Car Elektriska problem
Tvättbar sprayfärg

Leave a Reply