Bilvax Betyg

Äga din första bil ger dig en anledning att vara stolt över. Det är också anledningen till att din första bil är alltid en av dina stolta ägodelar. Allt om underhåll av fordon som biltvätt och bil polering verkar speciell. Det är dock en av de underskattade rutiner bil underhåll bil vaxning. Detta är extremt viktigt för att behålla den ursprungliga glans och utseende av bilen. Bortsett från utseendet av fordonet, skyddar bilvax också bilen från olika yttre skador som repor, chipping, damm, lera fläckar, etc. Ett tunt lager av bilvax är allt som behövs för att upprätthålla billack. Det är dock bilvax en sak, som krävs för att appliceras på nytt efter en viss tid.

Betyg och recensioner

Vaxning en bil är värdelös tills du är utrustade med den bästa bilvax. När det gäller den bästa bilvax, bör du veta att det finns tre grundläggande typer av vax produkter. De är – flytande form, pastaform / pulver och spray. Bilvax märken kan också delas in i två stora grupper som naturligt bilvax och syntetiska bilvax. Självfallet är syntetiskt vax att föredra framför naturlig eftersom de är låga slut. När det gäller vilken typ av vax är berörda, de flesta föredrar pulver eller spray bilvax, eftersom de är lätt att applicera och ger snabba resultat. Beroende på den populära val, här är de bästa bilvax betyg som du behöver veta innan du köper en bil vax för ditt fordon.

Black Magic BM48016 Wet Shine flytande vax
Black Magic BM48016 Wet Shine flytande vax citeras för att vara den bästa bilvax annons utsågs till bästa bilvax för svarta bilar. Det blir högsta betyg på konton hållbarhet, glans, renlighet, förhindra repor, chipping och grumling. En annan bästa är att denna bilvax produkt är också kompatibel med plastdelar av fordonet. Det bästa med denna produkt är dess pris, vilket är riktigt måttlig. Genomsnittliga kostnaden är cirka USD 9.

Turtle Wax T-6A Karnaubavax
Turtle Wax T-6A Karnaubavax ger en tuff kamp för Black Magic och resten av konkurrenterna när det gäller bilvax recensioner berörs. Tillsammans med att vara billig, är detta bilvax produkt ganska användbart och hållbara när det gäller glans och utseende på bilen är berörda. Det finns dock några downfalls av denna bilvax också. Den största av dem alla de dåliga resultaten inom skydda billack från repor och flisning. Sammantaget är denna produkt ofta citerade vara den mest använda vänliga en överlägset. Genomsnittliga kostnaden är ca 10 USD.

Meguiars ColorX bilvax
Detta är en av de mest populära färgade bilvax. Det bästa med denna produkt är att den är fri från alla typer av slipmedel som kan skada billack. Detta vax citeras vara en av de bästa bilvax för hållbarhet, glans och skydd av det allmänna utseendet av fordonet. Det är orsaken till att människor som har färgade bilar tenderar att välja Meguiars ColorX bilvax. Genomsnittliga kostnaden är cirka USD 9.

Eagle One Vax-As-U-Dry Spray bilvax
Olika bilvax betyg rapporter citera Eagle One Vax-As-U-Dry som den bästa sprayen bilvax. Till skillnad från de flytande vax produkter, är detta spraya lätt att använda och bättre för övergripande skydd av billack från flisning och grumling. Denna produkt är kompatibel med plast och utmärkt så långt som behåller glans av fordonet i fråga. Mentionable undergång denna produkt är att det blir färre betyg på bilens rengöring. Bortsett från det är det bilvax en av de mest rekommenderade sprut bilvax. Genomsnittliga kostnaden är cirka USD 14.

Andra noterbara produkter är: Pinnacle Souverän Carnauba Klistra Wax, Zymol Ebony Wax, Meguiar s Hi Tech gult vax (Meguiar s # 26), Mödrar California Guld Original Formula Carnauba Cleaner Wax, 3M Perfect-it Visa Bil flytande vax 39.026, Collinite nr 845 Isolator vax, Armor All bilvax, Nu Finish NFP-80, etc. När du är klar med jämförelsen och betyg, då endast köpa CAW vax. Det är det bästa sättet att garantera attraktivt utseende av bilen och hållbarhet billack.

Sprutmålning Möbler
Typer av Muscle Cars
Honda Vs Nissan
Oljeläckage Reparation
Vanliga bil problem
Honda vs Toyota
Topp 10 snabbaste bilarna i världen
Billack Design Idéer
Guide för Bilvård
Hur man byter kulleder
Nyckellöst Entry System för bilar

Leave a Reply