Bilstereo Installationsinstruktioner

Uttråkad med din gamla bilstereo? Funderar på att uppgradera den? Eftermarknad bilstereo är mycket bättre i kvalitet än de förinstallerade bilstereor. Bilstereo installationen inte ett svårt jobb och kan göras på en timme eller så! Grundläggande kunskaper i elektriska ledningar och bilreparationer är allt som behövs för att installera en bilstereo. Så, att veta hur man installerar en bilstereo, låt oss läsa steg stereo steg bil monteringsanvisning.

Hur man installerar en bilstereo?

Bilstereo installation kan vara en fiddly jobb och kan få dig trasslat helt! Men efter installationen bilstereo instruktionerna nedan kommer du att kunna byta stereoapparater på nolltid, utan mycket besvär. Dessutom kommer du hamna spara pengar genom att undvika att bilen kostar stereon installation.

Saker som krävs:
Skruvmejselkit
Kabelskärare
Kabelstripper
Socket nyckel
Eltejp

Bilstereo Installationsinstruktioner:
Steg 1: Den viktigaste att tänka på medan bilen högtalare installationen är att köpa stereon som passar ordentligt i den existerande plats i bilen. Glöm inte att köpa rätt kablage och en radio monteringssats.

Steg 2: Nu, innan du installerar bilstereo, måste du ta bort det gamla noggrant. För det behöver du koppla bort jordkabeln från bilbatteriet. Det är mycket farligt att arbeta på elsystemet i bilen med den negativa kabeln eller jordkabel inkopplad

Steg 3: Ta försiktigt bort instrumentpanelen för att exponera den gamla stereon. Använda rätt skruvmejsel, skruva loss och glida ut det gamla huvudenheten. Koppla och koppla bort alla kablar anslutna till den gamla stereon. Ta bort den gamla stereon försiktigt och koppla den gamla panelen.

Steg 4: Om du har fått en tråd sele som är specifik för din bil, blir uppgiften mycket enkelt, eftersom du bara ansluta kablarna på baksidan av den nya stereon. Anslut kontakten på rätt plats i den nya stereon.

Steg 5: Om du inte kunde få en tråd sele, måste du ansluta varje ledare själv. Se till att ansluta kablarna till respektive kontakt, enligt deras polaritet. Anslut de positiva kablarna från högtalarna till den positiva kontakten närvarande vid baksidan av stereon. Likaså Anslut den negativa kablarna till den negativa kontakten.

Steg 6: När högtalarna i den nya stereon är anslutna, måste du ansluta den negativa kabeln på stereon till en skruv, nära instrumentbrädan, där radion är monterad. Du kan referera till bilstereon installationsmanualen, för att se de gjorda anslutningarna är rätt.

Steg 7: När alla kablar är ordentligt anslutna till sina respektive kontakter, haka trådarna till en enda kontakt.

Steg 8: Den nya stereon är redo att monteras på gallret. Skjut in den i fästet noggrant. Nu ansluter kabelstam på baksidan av den nya stereon.

Steg 9: Skjut stereon i utrymmet i instrumentbrädan och testa din nya bilstereo. Om dess fungerar bra, är det dags att sätta instrumentpanelen tillbaka. Skruva tillbaka med hjälp av en skruvmejsel.

Steg 10: Anslut jordkabeln till ditt bilbatteri och slå på din bil. Din nya bilstereo är nu installerad och klar att spela högt!

Detta var allt om bilstereo installation. Installera en bilstereo är inte så svårt som du just såg! Så får en helt ny stereo, samla alla verktyg och gör dig redo för en gungande bilens ljudsystem, genom att bara följa de enkla bil instruktioner stereo installation ovan angivna!

Bästa bärbara DVD-spelare
Bromsledningen Reparation
Kylarvätska
Mest tillförlitliga bilmärkena
Bil Ljudisolering
Topp 10 Bästa ljudböcker
Motorvagn antenn
Bromsvätska Flush
ABS lysa
Mp3-spelare
Bästa framhjulsdrift Bilar

Leave a Reply