Bilrekonditionering tips

Ta hand om dig automatiskt rätt från början hjälper dig att behålla sin nya utseende och sparar mycket av framtida kostnader. Ignorera underhåll kan leda till oattraktiva snygga exteriörer och smutsiga interiörer, som kommer att kosta en hel del när du väljer att få det fungerade på. Så, här är några bilrekonditionering tips och tricks som hjälper dig att behålla utseendet på denna del av lyx, nöje och äventyr.

Tips och tricks att tänka

Vad är bilrekonditionering?
Nu om du inte är medveten om vad exakt bilrekonditionering innebär, här är svaret. Detailing är i grunden en rutin när man gör din bil ser bäst eller helt enkelt behålla sin inre och yttre utseende. Vem gillar inte att köra en ljus, glänsande bil? Så kommer detaljer inkludera en snygg biltvätt, fastställande mindre repor, färg redo, där så behövs, bil vaxning, polering, invändig rengöring med instrumentbrädan och klädseln. Naturligtvis inte att glömma de fläckar på klädsel eller andra interiörer och smuts i sprickorna som är svåra att bli av med och ofta gör bilen ser gammal!

När ska du göra bilrekonditionering?
Jo, när du tänker på detaljer auto, är en vanlig fråga som uppstår i ditt sinne, när ska jag göra det här?. Så, en av de mest grundläggande tips för att schemalägga det en gång i månaden. Nu kan du definitivt ha en dag i en månad gratis för din bil, som du älskar en hel del!

Medan de flesta av de detaljer delen kan göras av dig med några know-how, skulle vissa djup rengöring behöver professionell hjälp. En av de viktigaste tips är att parkera bilen i skuggan medan du arbetar på det. Låt oss gå vidare till den aktuella bilen detaljer tips.

Tvätta bilen
Tvättning är en av de viktigaste delen av detaljer. Att göra detta noggrant är nödvändigt att bevara färg och glans av din bil. Medan de flesta av er kanske bara plocka upp skålen tvål eller rengöringsmedel för att tvätta bilen, låt mig säga att bara osäkra för din bil! Detta leder ofta till blekning av bilen lacken. Så en av de viktigaste tips är att välja en högkvalitativ bil schampo. Dessa är speciellt framtagen för att rengöra och skydda lacken utan bildandet av några virvlar och repor. Dessa är också känd för att ytterligare ge en glans till din bil. Nästa bil detaljer tips är att inte använda badlakan, bara välja mikrofiber handdukar. Vid små fläckar där bilen behöver lite färg gör om, kan du välja touch upp hemma och sedan fortsätta med vaxning.

Vaxning din bil
När du är klar med tvätten, är det dags att vaxa bilen för att skydda lacken och förbättra dess utseende. Vaxning kommer att behålla posh utseende genom att även skydda ytan. Se till bilen är torr och dammfri. Ta en bra vax kvalitet vätska och spraya den på kroppen färg. Sedan polera med en mjuk handduk eller sämskskinn. Du kan också välja en “vax-off” handduk att helt polera vaxet. Kom ihåg att inte tillämpa vax på plast eller stål yttre komponenter måste täcka lackerade ytor bara! Kolla in recensioner samtidigt köpa en. Några av dessa fungerar precis genom att skydda ytan och vissa har även täta mindre repor.

För lätta repor, kan du också välja för en av de bästa tätningsmedel eller polish. Medan många tror att polish och vax är desamma, låt mig berätta båda är olika produkter som används för olika ändamål. Medan vax skyddar ytan billack är polska används för att förbättra glans, repor och virvlar.

Rengöring inredningen i din bil
Du måste suga din bil ordentligt, behöver varje hörn och området som skall bearbetas för att få bort damm. Köp ett bra märke av bil dammsugare. Även om du kommer att schemalägga en bil detaljer en gång i månaden, är en av bilen detaljer tips för att dammsuga den varje vecka. För läderklädsel, är det bäst att välja en pH-balanserad läder rengöringsmedel. Prova på en liten yta innan du använder. Du kan också välja att behålla denna uppgift att städa klädsel och resten av bilinredningar för en professionell. Rengöring och mattor på rätt plats när de är helt torra får inte glömmas bort.

De ovan nämnda tips kommer säkert att hjälpa dig att hålla din bil i en elegant tillstånd. Dessa kommer också att spara kostnader. Samtidigt som bilen till en professionell för djuprengöring eller andra tjänster, se till att du väljer de bästa tjänsterna. Njut köra en ren och glänsande bil!

Vad står MP3 för?
Underhåll av fordon Checklista
Bästa små bilar
Hur man byter kulleder
Airless färg spruta recensioner
Bästa Sedan 2012
Bilbatteri laddare Recensioner
Bil Målning Guide
Billiga Muscle Cars
Måla jobb Utropspris
När man byter stötdämpare

Leave a Reply