Bilrekonditionering Priser

En bil fungerar bäst, när den är i ett gott skick. Det är ett känt faktum och många entusiastiska bilägare ofta gå mycket långt för att hålla sina hjul igång och går stadigt. Körsträcka, avgaser och hastigheten på bilen beror oftast på dessa underhåll faktorer. Bilrekonditionering är vanligtvis förknippas med få upp och ser på bilen. De Automobile Engineers definierar ofta bilrekonditionering vara hygienen på bilen. Faktum bilrekonditionering innebär rengöring av bilen till bästa möjliga nivå. Begreppet detaljer är ofta uppdelad i två breda områden, nämligen de yttre detaljer och inredning detaljer.

Vad är bilrekonditionering

Som nämnts ovan bilrekonditionering är en touch upp och reningsprocess, där hela bilen saneras, polerad och vissa värdehöjande egenskaper, sätts på bilen. Den detaljerade processen Emellertid inte omfattar vård och tjänster för mekaniska och bildelar såsom motor växellådan och för den delen varje automotive komponent. I de flesta fall är mekanik eller detailer militärer rengöra insidan och utsidan av bilen, sedan kommer däcket rengöring och dammsugning. Förutom att en torka av alla ytor sker. Instrumentpaneler, fönster och speglar även polerade i processen. Efter allt detta är gjort, är bilen poleras med hjälp av bil vaxning eller speciallösningar polering. Vissa bilägare kan också välja en Teflon beläggning på de yttre metallytor.

Även den genomsnittliga kostnaden för bilrekonditionering är inte upprörande, kommer du naturligtvis måste överväga några viktiga priser som måste betalas för att slutföra hela förfarandet. Priserna för bilrekonditionering härrör från några utvalda faktorer som storlek på bilen och tillståndet i bilen. Exempelvis stadsjeepar debiteras mer beroende på det faktum att de har mer yta än de flesta av bilarna. I vissa fall är sportbilar också ut med fler priser, eftersom detaljer måste göras mer exakt.

Kostnad för bilrekonditionering

För att få en snabb gå-igenom av hela bilrekonditionering kostnadsförslag, låt oss dela kostnader i två domäner, nämligen de inre detalj beskriver kostnader och de yttre bilrekonditionering priser.

Interiör Detailing Kostnad
Interiören detaljer innebär fyra grundläggande processer: dammsugning, tvätt, polering och UPS touch. Den dammsugning i princip inte kostar mycket men polering och röra upp kräver mycket pengar. Tvättningen innebär användning av mattan schampo och speciella tvättlösningar. Interiören tvätt kräver cirka USD 80 till USD 100. I fallet om det är riktigt stora, så du kanske också behöva betala en summa pengar så stort som 120 USD till USD 150. Du kan också välja ett paket som ger en grundlig vax polish för hela bilen, inifrån och ut. Det kommer definitivt att öka kostnaderna med cirka USD 20 till USD 50. Vid läder interiör, måste du betala cirka USD 50 extra.

Exteriör båtbutiker Kostnad
Exteriören är lite billigare än den inre touch som det finns endast ett fåtal funktioner som måste tas om hand, det vill säga däck städning, tvätt och polera. Vid ett större fordon, fler avgifter. I genomsnitt kommer en biltvätt kostar cirka USD 7 till 10 USD och cirka 20 USD, för större bilar. Den polska vax på de yttre ytorna kommer att bjuda en annan 50 USD till USD 60. Däckets Rengöring kostar något mellan USD 20 till USD 50.

På det hela taget kan du behöva någonstans mellan USD 100 till USD 300 att få din bil detaljerad. Dessa priser är i grunden uppskattningar som ger dig en kort uppfattning om fördelningen av detaljer kostnadsförslag. Dessa priser kan ändras från tid till annan och från region till region. I själva verket kommer de också ändra från mekaniker till mekaniker.

Bil Vaxning
Kontrollera Bilbatteri
Hur man sprayfärg Möbler
Ljuddämpare Tips Installation
Bilfönster Reparation
Airbrush schabloner
Hur att rengöra och underhålla en DVD-spelare
Bil Generator Problem
Topp 5 Bästa MP3-spelare
Bästa Snow Bilar
Snabbaste bil under 30K

Leave a Reply