Billjud Tillbehör och kondensatorer

Trenden att installera hi-fi stereo system i bilen är på uppgång. Bilstereo utrustning är något som många människor tar mycket vård om. Människor tillbringar även tusentals dollar för att få det bästa av de bästa bilstereo system med senaste tillbehören, som hjälper till att förbättra den övergripande användbarheten av systemet och även ljudkvaliteten.

Tillbehör

Det finns olika avancerade tillbehör som finns på marknaden som kan fästas eller användas med bilens ljudsystem. Priset på sådana tillägg kan vara lika med eller överstiga priset på ljudsystemet. Många sådana tillbehör är tillgängliga för personer med smak för en bättre och det bästa ljudet. De varierar mycket i kvalitet och prisklass.

Numera ljudanläggningar med möjlighet att spela från externa lagringsenheter som minnen, externa hårddiskar och iPod, finns tillgängliga på marknaden. Användaren är fri från besväret att bära flera ljud-eller MP3-CD-skivor i bilen. Anläggningar av detta slag förbättrar säkert användarens ljudupplevelse.

XM Satellite radio är också ett bra exempel på tillbehör bilstereo, och det ger ett bra paket av musik, nyheter och pratshower. Det kan stödja över 170 radiostationer, och även med en kristallklar ljudkvalitet.

En dockningsstation är ett användbart tillbehör som kan användas i bilen, liksom hemma. Tillsammans med att tillhandahålla den bästa ljud från iPod eller en mp3-spelare, kan det också visa bilder på skärmen. Dessutom har det också en fjärrkontroll.

Likaså finns det många typer av bilar förstärkare, radioapparater, högtalare och sub-bashögtalare som kan förbättra den totala ljudupplevelsen passagerare.

Kondensatorer

En bilstereo kondensator är en del som lagrar kraften som behövs för förstärkaren att effektivt ge den önskade effekten och ljud. Den djupa bas tillsammans med klarhet är ett resultat av god kvalitet bilstereo kondensator. De flesta vet att det som en förstyvande kondensator. Den är ansvarig för lagring av kraft när den inte behövs. Det kallas till handling när efterfrågan på el överträffar utbudet förmåga bilens elsystem.

Om du spelar musik med ett högt bas och ljud, och inte med hjälp av en kondensator, kommer den extra kraften som behövs tas från lamporna, luftkonditionering, eller till och med motorn. Merparten av tiden, ljuset vänder svagt och följer slag i musiken, och när du stänger av belysningen, musiken volymen plötsligt ökar och ljudet blir klarare.

En ljud kondensator är viktigt att lägga till den normala strömförsörjningen i bilen för en väl fungerande ljudförstärkaren. Generellt bilstereo kondensatorer har en kapacitans på 0,5 Farads till 3,0 Farads finns i butik bilstereo. En ljud kondensator bör vara förenlig med förstärkaren, och bör också placeras så nära som möjligt till den. Om du behöver få en effekt på 500 RMS, måste du använda en med en kapacitet på 0,5 Farads. Numera digitala ettor finns också som normalt har en kapacitans från 1,5 Farads.

Du kan välja bland olika kondensatorer bilstereo från flera kända varumärken, men bara avgöra om de är förenliga med bilens förstärkare. Bilstereo kondensatorer har verkligen visat sig vara en av de viktigaste och mest avancerade delar i bilens ljudsystem.

Bilen bromsar
Kupén
Bil Batteribyte
MP3-spelare Köpguide: Hur du köper en mp3-spelare
Bästa framhjulsdrift Bilar
Kylarvätska
Byt Oljetråg
Lamborghini Historia
Så här testar ett bilbatteri
Värmeelement Anvisningar för byte
Automotive Felsökningstips

Leave a Reply