Billigaste New Car

Utvärdera bilar utifrån olika skalor som definierar olika funktioner, lokaler och prestanda vis-à-vis kostnaden kan vara ganska besvärligt. För en potentiell köpare, innan du går in i bilen marknaden, måste han kalla sina egna krav och resurser innan slående ett beslut om bilen han kommer att styra. Naturligtvis ekonomin är en disciplin som har sin egen viktig roll att spela i den övergripande gambit när du väljer en bil. Din fru och barn har också en stor inflytande och därmed deras finjustering av val när det gäller färger, säkerhetsdetaljer och inredning måste också beaktas. Bilar är synonymt med glass. Du ser den första och ni är alla för det, ser du nästa och du faller platt för det. Det verkar inte finnas något slut. Låt oss nu ta en titt på vad några av de mest rimligt ekonomiska bilar ($ 10.500 – $ 12.700), andra än Tata Nano som är naturligtvis den billigaste bilen i världen.

Hyundai Accent Blue ($ 10.690)

Hyundai, som svar på Nissans Versa växande popularitet, stympad sin Accent med $ 20 för sin bas modell är det billigaste bil kan du köpa eller ge en tanke att ta med i dina alternativ. Mer eller mindre, det är en kopia av Accent med ett par funktioner borttagna som luftkonditionering, elektriska fönsterhissar och stereo. Dock kommer en ytterligare $ 20 fylla i din bil med dessa alternativ i en annan version av basmodellen. I motsats till kostnad, bilinredningar är ganska bekväm med variabel fördröjning torkare, förarens armstöd och ett system som automatiskt stänger-av huvudet-ljus på frånkoppling bilen. Bränsleekonomi, men inte iögonfallande, uppskattar till 27 och 33 mpg vid körning i staden och på motorväg respektive. Hyundai har valt att begränsa färgval till vit, blå och gråaktig nyans. En bekväm bil men, men avsaknaden av bil säkerhetsfunktion och en genomsnittlig prestanda på krocktester kan avskräcka många potentiella köpare.

Nissan Versa 1,6 ($ 10710)

Med en liten kant över Hyundais Accent Blue, är den här bilen ett av Nissan bilar, Versa som manifesterar en mysigare och en nyans av bättre inredning profil. En 1,6 liters driven motor Versa förväntas ge ett genomsnitt på 27 mpg vid stadskörning och 34 mpg medan kryssningar på motorvägar. En ytterligare utgift på omkring $ 2400 kommer att hämta dig en önskad luftkonditionering, automatisk växellåda, låsningsfria bromsar och golvmattor. Lyckligtvis för de högre de det erbjuder gott om ben-och fotutrymme, men vikningen av de bakre sätena är inte möjligt, har det förmodligen förbises av Nissan skäl mest känd för dem. Inte mycket av variationer från den tidigare versionen av Versa av 2009 kan observeras. Motorn har gjorts mjukare och mindre, från 1,8 to1.6 liter. Hästkrafter motsvarande har reducerats från 122 till 107 och styrningen 15 till 14 inches. Tydligen dessa mindre förändringar har knappast främjat någon signifikant effekt i utförandet av bilen spärra det faktum att även om motorn är lite bullrigare på 80 mph men det återspeglar tillräcklig effekt för sin vikt och storlek. Sammantaget Versa lovar en bekväm åktur, lyhörd maskiner tillsammans med en god andrahandsvärde och för att det kommer att bli en av de billigaste nya bilar under 2012 också.

Kia Rio Base Sedan ($ 12.390)

Den 2010 versionen är en modifiering av basmodell Rio för ett extra pris på 250 $ med mindre funktioner än andra. Överraskande sin stereo har tagits bort. Det verkar inte ha en bra andrahandsvärde eftersom de flesta alternativ som luftkonditionering, CD-spelare och låsningsfria bromssystem är endast tillgängliga i LX-modellen som kan nypa dig $ 2530 mer.

Smart Fortwo Ren ($ 12.635)

Senaste versionen Ren, men den minsta bilen i Amerika, är det mest ekonomiska bilen konstruerad av Smart Fortwo. Trots nackdelen att erbjuda någon makt fönster, luftkonditionering och stereo Ren kan skryta med dedikerade säkerhet prylar som krockkuddarna, låsningsfria bromsar och antisladdsystem (ESC). Den grundläggande versionen har också införlivats med automatisk växellåda systemet. Passion, avancerad version av Pure, har nästan alla bekvämligheter för en lyxbil med en extra $ 2000 års budget. På körsträcka fronten, verkar det vara mest ekonomiskt med påståenden om 41 mpg på motorvägar och så har rankats som den bästa körsträcka bilen.

Att köpa billiga bilar för dig själv kan göras så enkelt som ett barns lek, men målsökande på din drömbil kan visa sig vara en mödosam uppgift. Helst skriva ned dina krav och funktioner som du vill att din bil bör ha, kostnadseffektivitet och ingredienserna säkerhet. Se katalogen med fullständig information och matcha motsvarande bil som passar dig bäst. Naturligtvis inte någonsin glömma att rådfråga din familj och vänner.

Antifreeze Leak
Chrome sprayfärg
Hastighetsmätare fungerar inte korrekt
2012 nya Volkswagen Beetle
Sprutmålning Säkerhet
MP3-spelare Instruktioner: Installera en MP3-spelare
Topp 10 dyraste bilarna
Keyless Fjärrprogrammering
Spraya FÄRGER
Bästa ljudredigering programvara
Fördelar och nackdelar med billiga bärbara DVD-spelare

Leave a Reply