Billiga RWD bilar

Bakhjulsdrift (RWD) bilar är de bästa alternativen för första köparna gången bil eller de som kör i gynnsamma körförhållanden. Dessutom, jämfört med alla bilar fyrhjulsdrift, RWD bilar kommer till ett lägre pris, med vissa mindre skillnader i motor specifikationer. Observera att dessa fordon är inte alls lämpligt att köras på snöiga vägar och terräng. Men om du vill ha en bil som har en anständig prestanda för körning på motorvägar regelbundet kan du överväga att välja den mest lämpliga från bra billiga RWD bilar. Det finns även några tillförlitliga begagnade RWD bilar under $ 10.000.

Billiga bakhjulsdrift Bilar

Numera de flesta bilar kommer med en framhjulsdriven setup. Därför är det mycket svårt att hitta nya bakre bilar fyrhjulsdrift till ett överkomligt pris, om du besöker en bilhall som väl har bevarat begagnade modeller. De flesta människor ser fram emot att köpa dessa RWD bilar för att drivande. Det finns många bra RWD bilmodeller som du kan välja att köpa. Några av de mest populära är Toyota Supra, Honda S2000, Ford Crown Victoria, eller tidigare generationer av Chevrolet Camaro och andra noterbara modeller. Om du är beredd att spendera mer på en bakhjulsdriven bil, kan du överväga modeller under bilden.

Bra bakhjulsdrift Bilar

2012 Ford Mustang V6
Denna sportbil är en legend när det gäller fordon som används för drifting. Dess V6 varianten kommer med en kraftfull 3,7 liters 4V Ti-VCT V6 motor och bakhjulsdrift setup. Du kan behöva spendera runt $ 22.000 att äga denna modell. Den 6-växlad manuell växellåda och AdvanceTrac med elektronisk stabilitetskontroll (ESC) kommer som standard.

2012 Dodge Charger SE
Detta är också ett bra muskel bil för road racing och sport. Priset för denna nya bil startar precis på runt $ 25.000. Den är utrustad med en 3,6 liters V6 VVT Pentastar motor och AutoStick automatlåda. Det är också inbyggt med elektronisk stabilitetskontroll och andra säkerhetsfunktioner som alla-Speed ​​Traction Control, Hill Start Assist, support Regn Broms och Klar Alert bromsning.

2012 Chevrolet Camaro Coupe LS
Detta är en av de snyggaste bilar tillgängliga. Utgångspriset påstås vara bara om $ 23.000. Den har en 3,6 liters 312-hk V6 motor, en 6-växlad manuell växellåda växellåda, och den mycket användbara StabiliTrak elektronisk stabilitetskontroll systemet. Denna bakhjulsdrift bil har fått en av de bästa sportbilarna under $ 30.000.

2012 Mazda MX-5 Miata Sport
Om du letar efter en bra bil med anständiga kraft tillsammans och en respektabel bränsleekonomi, kan du gå in för Mazda MX-5 Miata. Den “Sport” variant monteras med en MZR 2,0 liters DOHC 16-ventilers 4-cylindrig motor, som genererar en effekt på 167 hk. Om du tar 5-växlad version manuell växellåda, skulle du få en körsträcka på 22 MPG och 28 mpg i staden och motorvägen. Företaget erbjuder denna bil variant på en bas pris på runt $ 23.000.

Detta är en liten lista över de bästa RWD bilarna du kan överväga att köpa enligt din budget krav. Om du är redo att spendera mer, har du andra val som Hyundai Genesis och de från BMW 3-serie. Observera att specifikationerna för nya RWD bilar som nämns ovan är standard. Du kan även uppgradera till avancerad teknik och tillbehör i paketet, men det kommer att kosta dig extra. Om du vill använda bilen för drifting och syften sport, det är bättre du gå in för begagnade dem med god effekt.

Bil rostborttagning
Nya Auto Teknik en huvudvärk för oberoende Mekanik
Taklucka Vs. Moonroof
Läder Seat Care
Trumbromsar Justering
Overhead DVD-spelare Installation
Bilar
Bumper reparationskostnad
Bästa framhjulsdrift Bilar
Larmsystem för bilar
Dekorativa bilens golv Mats

Leave a Reply