Bilhögtalare Installation

De flesta av bilarna i dessa dagar kommer med ett installerat ljudsystem. Men många bilägare inte nöjd med fabriken högtalare som kommer tillsammans med bilen. Factory högtalare har platt ljud och en hel del distorsion. Dessutom fabrik högtalare är de svagaste delarna av bilen och kan inte leva upp till många år. Detta lämnar bilägare med valet att uppgradera högtalarna i deras bilstereo.

Installera högkvalitativa högtalare i din bil inte bara förbättrar ljudkvaliteten, men också ökar livslängden på ditt ljudsystem. Högtalare installationen är inte så svårt och kräver några grundläggande verktyg som du förmodligen har runt ditt hus.

Hur man installerar Bilhögtalare

Installera högtalare är en ganska enkel uppgift och kan utföras i ungefär en timme eller så. Det kräver bara några få enkla verktyg och grundläggande kunskaper om elektriska ledningar eller bilreparationer. Du kan få jobbet gjort av en professionell, men installationskostnaden är hög och kan vara tunga på dina fickor. Det bästa vore att “göra det själv”! Följ dessa enkla instruktioner och få dina tråkiga högtalare ersättas!

Saker som krävs:
Skruvmejsel set
Multi-use skruvar
borr
Blow torktumlare
Wire VECKARE
Lödkolv
Kabelstripper
Hylsnyckelsats
Elektrisk tejp
En vass kniv
Superlim

Vägbeskrivning:
Steg 1: Den viktigaste att göra innan du börjar installating är att läsa instruktionerna för din specifika högtalarna.

Steg 2: Ta bort dörrpanelen och grill som täcker de gamla högtalarna. För att du måste först ta bort Popper dörrpanelen.

Steg 3: Använda lämpliga skruvmejslar, skruvar de gamla högtalarna och koppla bort alla bifogade ledningar. När de gamla högtalarna är urkopplade, försiktigt dra ut dem från sina fästen.

Steg 4: Dina nya högtalare måste installeras nu på plats för de gamla. Om du planerar att använda samma gamla fabriken ledningar för dina nya högtalare, är uppgiften mycket enkelt.

Steg 5: Använd en hårtork eller en värmepistol, värma Dynamat för installation på dörren. Applicera och lim till dörren ytan där du vill installera högtalaren. Dra av baksidan av Dynamat och installera den till ytan av dörren. Använd en rulle för att pressa materialet på ytan för att säkerställa en tät bindning.

Steg 6: Anslut högtalaren sele till din nya högtalare, noggrant fästa rätt terminaler. Löd eller crimp anslutningar som din installation kräver. Ställ högtalaren i öppningen och installera den till montering. Testa dina nya högtalare genom att spela musik-systemet.

Steg 7: Om de fungerar bra, är det dags att sätta allt tillbaka! Ersätt grillen genom att passa skruvarna noggrant och även dörren. Dina nya högtalare är nu installerad och klar att spela högt!

Var inte så enkelt? Dock har varje bil sin egen typ av högtalare installationsproblem och därmed rekommenderas att du läser instruktionerna i manualen noggrant.

Hur man byter bromsljus
DVD-spelare Recensioner
Förarlösa bil
Cruise Control Problem
Bästa bärbara DVD-spelare
Generatorn Problem
Felsökning Car Elektriska problem
Bilvax Recensioner
Hur man öka en bilmotor är hästkrafter
Honda Vs Nissan
Generator Problem Diagnos

Leave a Reply