Bilfönster Replacement Cost

Bil Fönster, vindrutor är de första att falla för effekterna när bilen möter en olycka. Det är också en mjuk mål för skändlig människor i ditt grannskap. Dessutom kan det också visa sig vara en skuld vid upplopp, mob agitationer etc. En trasiga fönstret inte bara hämmar utseendet på din bil, men det är också ett hot mot de värdesaker i bilen, samt själva bilen. Således ersätter en trasig eller saknas bilfönstret blir ett måste under alla omständigheter.

Fönster Byte Kostnad diagram

Automobile
Beräknad kostnad Räckvidd (i USD)

Personbil
157 till 324

SUV
164 till 190

Pickup
164 till 310

Minibuss
174 till 294

Dessutom kommer du också ta hänsyn till kostnaderna för att ersätta delar. Till exempel, om du har skadat gummilister då skulle du bli skyldig att betala en extra kostnad på 5 USD – USD 20. En trasig torkare kan ytterligare höja kostnaderna med USD 10 – USD 20.

Kostnadsberäkning för att ersätta en bilfönster

Kostnad för att ersätta en bil fönster beror till stor del på omfattningen av skadorna. Mindre sprickor eller chips kräver inte utbyte av en hel bilfönstret. Reparationsarbetet kan kosta dig någonstans runt 20 USD för butikskommunikation tjänst och USD 55 för mobila tjänster, per chip. Var beredd att punga annan 20 USD för varje ytterligare glasbit som du har brutit. Spricka reparationskostnader varierar också beroende på längden av sprickan. En spricka på upp till 12 inches kan kosta dig cirka USD 50 – USD 59, medan kostnaden för en längre spricka är cirka USD 59 – USD 69. Generellt rekommenderas att du byter ut bilfönstret, om du har en spricka som är längre än 24 inches. Anledningen är, är det inte möjligt att reparera något så länge som utan att kompromissa med säkerheten.

Om du bestämmer dig för att gå för en fullständig ersättning, då du förväntas betala kostnaden, enligt märke och modell på din bil. Kostnaden för bil vindruta byte är följande:
Försäkringsskydd

Tyvärr är bilfönstret byte eller reparation betraktas som en “sekundär” form av skada, det vill säga de flesta försäkringsbolag inte kommer att täcka hela kostnaderna. Du kommer att få betala för en självrisk på cirka 100 USD. Eftersom fungerar för det auto glas reparationer eller utbyte kostar under 400 dollar, bör du inte betala en självrisk mer än USD 100. Därför är det mycket viktigt att studera klausulerna i ditt försäkringsskydd. Medan försäkra din bil, alltid gå till den försäkringsgivare som ger dig frihet att få arbete från återförsäljarna i ditt val och inte de som med vilka försäkringsbolaget har band.

Du kan välja att beställa online fönstret ersättare, men se till att du har den nödvändiga kompetensen för att installera det själv. Dessutom är fönstret ersättning ofta ett brådskande arbete som behöver göras utan att slösa tid på beställning och leverans. Därför är det bäst att du får det gjort från din lokala återförsäljare, som citerar en rimlig kostnad för fönster ersättare. Men det finns några online-företag som har fått ett rykte om snabb leverans och snabbare installation. Du kan leta efter sådana företag på Internet.

Allt som allt, som ersätter ett bilfönster är inte ett öppet dyrt alternativ med tanke på övergripande säkerheten på din bil. Därför se till att du göra det här jobbet på ett prioriterat sätt.

Vad är skillnaden mellan en iPod och en MP3-spelare?
Hur man byter en strålkastare Switch
Hur Reupholster Bilbarnstolar
Felsökning bil problem
Ljud
Döda Bilbatteri Symtom
Bumper reparationskostnad
Låsta nycklar i bilen
Bästa bärbara DVD-spelare
Bil Ljuddämpare Reparation
Bilbatteri Förväntad livslängd

Leave a Reply