Bilfönster reparationskostnad

En omak, med bilen går som om det är en av de radiobilar i en nöjespark kan visa sig vara riktigt sämre om glaset i fönstret ger bort på grund av konstant dämpning. I själva verket, i tillkomsten av en olycka eller en stor inverkan, bilen fönster och vindrutor måste bära bördan av det. Nu även ett trasigt fönster har ingenting att göra med driften och prestanda på bilen, ser ett trasigt fönster ful. Dessutom, om det är fönstret i förarsätet, kan det innebära säkerhetsproblem för föraren. Det är därför viktigt att få fönstret repareras. Du talar om att få den reparerad och automatiskt frågan om hur mycket skulle du betala för det kommer upp.

Kostnaden för att reparera trasiga bil Windows

Hur mycket är skadan på fönstret är en av de mest avgörande faktorerna i kostnaderna för att reparera en bil fönster. Är det bara reparation eller en fullständig ersättning, som också betyder något. Sedan regionen du befinner dig i och rykte och namn garaget också påverkar den automatiska vindrutan byte och reparation kostar, till exempel.

Chips Sprickor
Små chips och sprickor på glaset kan repareras i runt 20 $ till 30 $ för en liten chip eller en spricka. Om du ber om en mobil service center för att komma och reparera den, kan kostnaden gå upp till 50. Dock kan detta belopp går ända upp till $ 70. Detta belopp kan öka ytterligare i fall det är en stor bil som en SUV eller en pick up truck. Detta gäller bilar sidofönstret reparation kostar också.

Vindruta Sprickor
Ibland finns det inget behov för att reparera chips och sprickor på vindrutan. Men om så krävs, kommer en flisas vindrutan reparation kosta mellan $ 20 och $ 30. Även detta om skadan är tillräckligt liten och inte direkt i linje med förarens siktfält. Och du tar den till mekaniker. Om du ringer en mobil auto reparation tjänst, kan det kosta runt $ 55 till $ 60. Detta är naturligtvis för personbilar, stadsjeepar och plocka upp bilar kommer att bli dyrare. För stadsjeepar, Kostar det något mellan $ 180 till $ 300.

När det gäller den situation där reparationen inte skulle göra och fönstret måste vara helt ersättas, kan återanskaffningsvärdet vara runt $ 200 till $ 300 för alla typer av en bil. Denna kostnad inkluderar arbetskostnader också.

Kostnaden för att reparera Effekt Windows

Reparera fönsterhissar innebär reparera motorn fönstret och fönstret regulatorn. Någon av dem skulle kunna vara i dåligt skick. Så om reparation Fönsterhiss, kommer vi först behandla bilfönstret motorreparationer kostnad. Det innebär i huvudsak kostnaden för motorn, som är i intervallet ca $ 100 för en vanlig kombi eller en sedan. För en sällsynt bil eller en lyxbil, kan det gå upp till runt $ 270. Priserna för fönstret tillsynsmyndigheter, å andra sidan är mellan $ 90 och $ 380. Återigen kommer vanliga inhemska bil fönster regulatorer kostar mindre än utländska, lyxbilar. Lägg till att det är arbetskostnader för fastställande av tillsynsmyndigheter som är runt $ 125 för vanliga bilar och $ 360 (ca) för lyxbilar i genomsnitt. Å andra sidan fönstret motor byte arbetskostnader är i genomsnitt omkring $ 90. Om bilfönstret ur spår reparationskostnad, igen bilmekaniker kommer att vara en bättre domare av kostnaden.

Du kan prova att göra reparationen själv, men i vissa fall kanske det inte är möjligt. Dessutom, om något går fel och det finns en permanent skada på bilen, ja, det skulle inte vara exakt önskvärt. En bättre idé skulle därför vara att få fönstret reparation utförs av en professionell. Lycka till. Det är där jag säger Adios!

Säkraste Sedaner 2012
Auto Painting Priser
Hur man sprayfärg Möbler
Bensintank Reparation
Vanliga bil problem
Hur man tar bort färg från bil
Bästa bärbara DVD-spelare
Bil Top pakethållaren
Krängningshämmare
Chrome sprayfärg för bilar
Airless färg spruta recensioner

Leave a Reply